Kapida odemeli ovulasyon testi bilen varmi

Nisaberatim

Bekleyen bir duam var sana ulaşsın Rabbım❤
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2016
4.836
6.658
88
31
Kizlar bu ay artik ovi. Testi denemek istyrm ama kapida odemeli bulamiyorum kiracta oturuyrm eczanelerin cogunda yok olanda 4 tanesini 33 tl ye satyr sabh aksam yapsam bi 10 gun kullansam 5 kutu almaliyim oda bna fazla geliyor varmi kapida odemeli bildgnz bi yer

Cok sevinirim bilen varsa benim arkadas ta ariyor ama ben sadece gittigidiyordan aliyorum onu kartla
Evet gitti gdyrda fiyati uygun ve toplu oluyo en azindan yum. Gununu kacrmamis oluyosun
Arkadasin aryrsa sen kartla al o parayi sana versin canm bnm yakinlarda da yok kart abimde var ondanda isteyemm hayatta

Hamileyim:) ama ovulasyonla hamile kalmadim. Denedim denedim ovulasyonda cizgi koyulasti h
Canim sen hamile degil misin?
eh dedim tamam catliyor yarin filan ertesi gun yok oldu ayni ay icinde 3-4 defa cift cizgiyi gordum farkli zamanlarda ama adet olmadim yine demekki catlamiyo yumurtam diye saldim test mest bi baktim bi dahaki ay hamileyim:)

Ya ben de hamileyim yeni ogrendim. Regl gunume 4 gun kaldi. 5 gun kala ogrendim degerim 14.85 cikti. Insallah yukselir korkuyorum biraz :/

Ya ben de hamileyim yeni ogrendim. Regl gunume 4 gun kaldi. 5 gun kala ogrendim degerim 14.85 cikti. Insallah yukselir korkuyorum biraz :/

Merhaba öncelikle hayırlı olsun :)
benimde bat 19 Şubat 30 günde bir adet oluyorum bu aydan ümitliyim hamile olabilirim ama kan da çıkar mı diye düşünüp duruyordum şimdi sizin msj gözüme çarptı acaba bende mi yaptırsam diye düşündüm kanda kesin çıkar herhalde varsa dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…