- 9 Ağustos 2016
- 4.836
- 6.658
- 88
- 31
- Konu Sahibi Nisaberatim
-
Evet gitti gdyrda fiyati uygun ve toplu oluyo en azindan yum. Gununu kacrmamis oluyosunCok sevinirim bilen varsa benim arkadas ta ariyor ama ben sadece gittigidiyordan aliyorum onu kartla
Anladim canm ya bitane var emre kucuk ovulasyon testi diye googlede cikiyrda ama kaset degil strip mi ne ondan var ondanda kimse memnun degilArkadasim baska sehirde:) o yuzden mumkun olmuyor ne yazikki.
Ben gittigidiyor dan laboquick almistim 50 li, 1-2 tane mi ne kaldi yakalayamadim hala bir ay bile sabah aksam yapiyorum ustelik ama bende pco var olmuyo ne yazikkiAnladim canm ya bitane var emre kucuk ovulasyon testi diye googlede cikiyrda ama kaset degil strip mi ne ondan var ondanda kimse memnun degil
Ayn ytmyncede insan d3liryr insallah hmn olur cnmBen gittigidiyor dan laboquick almistim 50 li, 1-2 tane mi ne kaldi yakalayamadim hala bir ay bile sabah aksam yapiyorum ustelik ama bende pco var olmuyo ne yazikki
Canim sen hamile degil misin?Ben gittigidiyor dan laboquick almistim 50 li, 1-2 tane mi ne kaldi yakalayamadim hala bir ay bile sabah aksam yapiyorum ustelik ama bende pco var olmuyo ne yazikki
eh dedim tamam catliyor yarin filan ertesi gun yok oldu ayni ay icinde 3-4 defa cift cizgiyi gordum farkli zamanlarda ama adet olmadim yine demekki catlamiyo yumurtam diye saldim test mest bi baktim bi dahaki ay hamileyim:)Canim sen hamile degil misin?
Ya ben de hamileyim yeni ogrendim. Regl gunume 4 gun kaldi. 5 gun kala ogrendim degerim 14.85 cikti. Insallah yukselir korkuyorum biraz :/Hamileyim:) ama ovulasyonla hamile kalmadim. Denedim denedim ovulasyonda cizgi koyulasti h
eh dedim tamam catliyor yarin filan ertesi gun yok oldu ayni ay icinde 3-4 defa cift cizgiyi gordum farkli zamanlarda ama adet olmadim yine demekki catlamiyo yumurtam diye saldim test mest bi baktim bi dahaki ay hamileyim:)
Hayirli olsun canim:) ne zaman ogrendin?Ya ben de hamileyim yeni ogrendim. Regl gunume 4 gun kaldi. 5 gun kala ogrendim degerim 14.85 cikti. Insallah yukselir korkuyorum biraz :/
Pazar günü ogrendim canim.Hayirli olsun canim:) ne zaman ogrendin?
Gecen pazar da bende ogrenmistim:) yarin tekrarla bakalim insallah kan degerin yukselir ama merak etmePazar günü ogrendim canim.
Ya ben de hamileyim yeni ogrendim. Regl gunume 4 gun kaldi. 5 gun kala ogrendim degerim 14.85 cikti. Insallah yukselir korkuyorum biraz :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?