kapıdan satışş:((

myhope

Umudum çiçek açtıııı:)))
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2008
3.903
16
358
Sakarya
konuyu doğru yere açıyorumdur umarımm sorun kısaca şu az önce annem aradı iki kız eve gelip(ki kaç kere başlarına geldi belli dolandırıcı oldukları ama deyince sende başlama ne oldu biz de anlamadık dediii)annemle yengeme 300 tl ye 2 masaj aleti satmışlar kii yengemde pc var onlar gidince aklına geliyor bakmak ikisinin toplam fiyatı 70 tl ancak ediyor aldıklarına dair belgeyi yazmışlar hazırlamışlar ama bizimkilere vermeden çıkmışlar ellerinde sadece garanti belgesi var o da 3 kasım diye kayıtlı belge olsa hemen iade edecez ama offff annem yaaaa bu kaçıncıııı bir çıkış yolu bilen varmı acaba ne yapabilirizz

benimde yıllar önce başıma gelmişti böyle bir olay ben o zamanlar ankarada yaşıyodum önce kaymakamlığa gidip bildiriyosun orda bi birim var ama adını unuttum ondan sonra noterden ihtar çektiriyosun sonra onlar gelip senetleri veriyo ürünü alıp gidiyo değişmiş olabilir başvuru yerleri ama ben bu şekilde kurtulmuştum herkesin başına gelebilir bazen bi gaflet hali oluyo inş. halledersin

aslında elimizde satış sözleşmesi vs olsa hemen halledecez de hem hazırlamışlar hem de bizimkilere vermeden gitmişler oldu bittiye getirip garanti bile kasımın 3 ünde başlıyor annemler yanımda değil telden görüştük sadece onlarda şaşkın nasıl bile bile bu oyuna geldik diye çünkü ilk değill bakalım araştırıyoruz şimdilik olmazsa kaymakamlığada sorarız canım ilgin için teşekkürlerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…