Kapının önünde ayakkabı bırakan medeniyetsiz komşular

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Siz başka bir konuda ağzınızdan köpükler saçarak; kudurunn ben alışverişe gidiyorum ve ne kadar harcayacağımı hiç düşünmiicem, siz fakirler de peynir reyonunda 10 saat düşünün anca, nihahahha diyen modern abla değil misiniz? Avrupalı. Almanlara ağzının suyu akarak bakan, hep bir Alman olma çabasında olup içindeki varoşluğu sıkıştığında kurduğu ilk cümlesinde belli eden, hangi avrupa ülkesine tatile gidimm fakirler diye soran medeniyet timsali kişi?... Bir de konu sahibine giydirmişsiniz aklınızca.
bihter in matmazele soyledigi "tabi siz anneleri tarafından size emanet edilen çocuklara her bakımdan yetersiz gördüğünüz bir kadının annelik etmesine şiddetle karşısınız ama." repliği geldi aklima niyeyse 😂😂

Coronadan dolayı bırakıyorlardır. Biz de hiç yapmazdık bu zamana kadar hatta bırakanlardan biz de sizin gibi çok rahatsız olurduk ama coronadan sonra ayakkabıları artık dışarıda çıkarıyoruz eve sokmuyoruz.
Bu arada bazıları o kadar çok kapının önünü ayakkabıyla dolduruyor ki geçmeye yer yok resmen. Hakkaten bu da biraz düşüncesizliğe giriyor.

Trump Tower / Newyork
Kime sorsan gösterir
geçen bizim ev satiliktayken emlakci bizim evin ilanina şey yazmış mühitin en elit sitesinde😂😂😂 ultra lüks 😂😂😂 bıdı bıdı bişeyler ilanı gorunce ben bile bir kubardim.
vay bee dedim eve bakiyorum nesi ultra lüks diye geciyor acaba hilton banyo ya ondan ellam 😁
bizim ultra lüks sitedeki komsularin da ayakkabilari oldu bitti hep dışarda şuan emlakcinin ve ustun medeniyetimin bana verdigi yetkiye dayanarak komsularin ayakkabilarini toplamaya çıktım kokmuşlar nolacak 😂😂😂

Siz başka bir konuda ağzınızdan köpükler saçarak; kudurunn ben alışverişe gidiyorum ve ne kadar harcayacağımı hiç düşünmiicem, siz fakirler de peynir reyonunda 10 saat düşünün anca, nihahahha diyen modern abla değil misiniz? Avrupalı. Almanlara ağzının suyu akarak bakan, hep bir Alman olma çabasında olup içindeki varoşluğu sıkıştığında kurduğu ilk cümlesinde belli eden, hangi avrupa ülkesine tatile gidimm fakirler diye soran medeniyet timsali kişi?... Bir de konu sahibine giydirmişsiniz aklınızca.

Cevaplarini okuyunca bana da bir garip gelmişti. O kişi mi acaba? 😂😂😂
Avrupadan selamlar, avrupadayim, avrupada oldugumu nasil belli ederim havasi sezdim. Yazacaktim ama kiskaniyor oluyor yazinca.

Bir insan görgüsüzce davraniyorsa hangi ulkede yasadigi ve hangi ırktan olduğunun bir önemi yok.

Sirf X ırkından biri birsey yapti diye doğru kabul etmeli, onlar bile yaptiysa bir bildikleri vardir. Onlar medeniyetsiz olacak degil ya. Bunu demeye getiriyor resmen.
+ Ayakkabi dolabi olmasi, gecici olarak 1-2 cift ayakkabi olmasiyla kapi onune ayakkabi yigmak ve hiç kaldirmamak ayni şey degil.

öğretmen nasıl şehrin en lüks sitesinde oturuyor ben ona takıldım şimdi de biz de memuruz yahuu neden oturamıyoruzzz nedennnnnn? :KK53:
belki kocası çok zengindir yada miras kalmıştir ne bilim 😁
ben magazada calisirken bir ögretmen musterimiz vardi
kadin bir gelirdi 3 5 memur maaşıni birakir giderdi nakit hemde.
sonradan ögrendik eşinin dersanesi varmış kızilayda

geçen bizim ev satiliktayken emlakci bizim evin ilanina şey yazmış mühitin en elit sitesinde😂😂😂 ultra lüks 😂😂😂 bıdı bıdı bişeyler ilanı gorunce ben bile bir kubardim.
vay bee dedim eve bakiyorum nesi ultra lüks diye geciyor acaba hilton banyo ya ondan ellam 😁
bizim ultra lüks sitedeki komsularin da ayakkabilari oldu bitti hep dışarda şuan emlakcinin ve ustun medeniyetimin bana verdigi yetkiye dayanarak komsularin ayakkabilarini toplamaya çıktım kokmuşlar nolacak 😂😂😂
aramızda ki zengin sensin demekkkkkk yakaladıkk bakkk :KK53:

Hayır mesela ben şimdi Fransız jet sosyetesine mensup bi insan olarak, garden party versem,cagirsam ordu gibi medenileri, sonra bu uygar ayrica medeni Murtazalara ayakkabıları kapıda çıkarttırıp, şipidik terlik versem, bu burjuva takımının kokusuk ayakkabıları dağ gibi kapıma yigilsa hoş mu aceba, az empatik olun yahu

Bende gul kokulu posetimlen çıkıyorum şimdi ayakkabi avına 🤣🤣

SiZ de kraliyet ailesinin yeni veliahtısınız heralde? Bende lüks bir rezidansta oturuyorum ayakkabılarım kapımın önünde olur çoğu zaman. İstersem kapıya aşarım istersem doğalgaz borusunun üstüne koyarım sizene?

aramızda ki zengin sensin demekkkkkk yakaladıkk bakkk :KK53:
yok bence filmdelisi filmdelisi komşuları cips hamburger falan atıyomuş öyle bir sitede oturuyor 😂😂 ben hamburgeri bulunca ekmegin susamlari bosa gitmesin diye parmagimi yalayip islatip susamlari topluyorum ayol adamlar yukardan atıyor bence en zengin ultra lüksümuz o 😁

Ayakkabıların kapı önünde bırakılmaması medeniyet göstergesidir.
Komşuların rahatsız olup olmayacağını düşünmek demektir.
Saygıdır
Nezakettir
Olması gerekendir.
Üslup çirkin olmuş evet
Üsluba bu kadar takılmayalım bence. Köylüyü asağılamak diye bişey olamaz. Bu ülkede herkesin köyle uzaktan yakından bağlantısı vardır eminim. Ama,
Konu o değil.
Üslup bı insanı haklıyken haksız duruma sokabilir kolaylıkla.
Bu konuda da öyle olmuş.

Nasıl takılmayalim?

Köylüye şöyle dedin böyle dedin muhabbetine girmeye gerek yok ama hakir gördüğü bir şeyi köylü Murteza üzerinden örneklendirmek yine konu sahibinin tercihi.

Konuşmasını bilmeyecek, derdini kimseyi yermeden, kibirlenmeden anlatamayacak ama gelecek burada medeniyet dersi verecek, bizde üsluba takilmayacağız. Peki.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X