- 17 Aralık 2015
- 27.099
- 49.547
- 598
- Konu Sahibi lou salome
iste bihter arada medeniyetsizlesip hayvan gibi şiy yapinca annesi hatirlatiyoduunutulmayan repliktir o bide aptallık etme sen bihter ziyagilsin
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iste bihter arada medeniyetsizlesip hayvan gibi şiy yapinca annesi hatirlatiyoduunutulmayan repliktir o bide aptallık etme sen bihter ziyagilsin
![]()
Ben yine açayım bi bihter gecesi yapayımiste bihter arada medeniyetsizlesip hayvan gibi şiy yapinca annesi hatirlatiyodu
Kusura bakmayın ama birazcık doktorları dinlerseniz en azından corona varken ayakkabıları eve sokmamayı tercih edin diyorlar. Alıcaksanız da temizleyerek alın. Ayrıca bir sitenin modern olup olmadığı kapının önündeki ayakkabılardan mı anlaşılır oldu. Siz hangi mağaradan geldiniz? İnsanları aşşalıyorsunuz?Yeni bir siteye taşındık. Şehrin lüks sitelerinden biri. Yani kime sorsan bilir bu siteyi. Beş yıl önce yapıldı.
Oturan kesim genelde maddi durumu iyi insanlar. Memurlar, hekimler, müteahhitler, aileden zenginler falan. Okumak da çare olmamış yalnız bu insanların bir kısmına.
kapılarının önünde ayakkabı bırakıyorlar.
Köydeki murtaza efendinin kapısının önü gibi bizim kat. Yani insan o ayakkabıları içeri almaz mı. Bu kadar mı mağaradan getirdiğiniz kültürden vazgeçmezsiniz. Çocuklar da görgüsüz anababalarından ne öğrenirlerse onu yapıyorlar. Pes.
Yönetime söyledim. Hocam, haklısınız, uyarıyoruz diyorlar. Ama değişen bir şey yok. Çöp poşeti alıp bütün ayakkabıları çöpe at diyor şeytan.
Ya da duvara yazı mı asayım. Napayım.
Allaalallalala, niye ki acep, deli zâar?Evet o, sayesinde Avrupa’dan bol bol selam alıyoruzBurada maddi sıkıntıları olup serzenişte bulunanlara çatlayın da patlayın içerikli mesaj atmıştı zat-ı muhterem.
ben hergun yemek yaparken izlerdim esim bu dizide 3 senedir bitmedi ha diyoduBen yine açayım bi bihter gecesi yapayım![]()
Bihter gecesi ney yaBen yine açayım bi bihter gecesi yapayım![]()
delimi ne dedim bende kendi evide cidden ultra ultra lüks yaniCop posetiylede hava atmazsin ama ya hshshshshskadin gardini alipta gelmis resmen
mutfak da doktorlar dizisini 3er kez izledim naberrrrben hergun yemek yaparken izlerdim esim bu dizide 3 senedir bitmedi ha diyodu
garibim ne bilsin 25. kez falan izliyorum sil bastan![]()
Aynen ama güzel diziydi beben hergun yemek yaparken izlerdim esim bu dizide 3 senedir bitmedi ha diyodu
garibim ne bilsin 25. kez falan izliyorum sil bastan![]()
Evet o, sayesinde Avrupa’dan bol bol selam alıyoruzBurada maddi sıkıntıları olup serzenişte bulunanlara çatlayın da patlayın içerikli mesaj atmıştı zat-ı muhterem.
Hani var ya behlüle aşık behlüle beni beni bihterini diyip canına kıyan işte o bihterin gecesini yapcamBihter gecesi ney ya![]()
ben bu ara yaprak dökümü izliyorum.mutfak da doktorlar dizisini 3er kez izledim naberrrr![]()
Muhteşem yuzyili kac kere bitirdim bilmiyorummutfak da doktorlar dizisini 3er kez izledim naberrrr![]()
hala guzelAynen ama güzel diziydi be
Eveeeeettttt kıvanç tatlıtuğun yakışıklı olduğu dönemlerhala guzel
ustune onum gibisi gelmedi daha