Kapının önünde ayakkabı bırakan medeniyetsiz komşular

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yeni bir siteye taşındık. Şehrin lüks sitelerinden biri. Yani kime sorsan bilir bu siteyi. Beş yıl önce yapıldı.

Oturan kesim genelde maddi durumu iyi insanlar. Memurlar, hekimler, müteahhitler, aileden zenginler falan. Okumak da çare olmamış yalnız bu insanların bir kısmına.

kapılarının önünde ayakkabı bırakıyorlar.

Köydeki murtaza efendinin kapısının önü gibi bizim kat. Yani insan o ayakkabıları içeri almaz mı. Bu kadar mı mağaradan getirdiğiniz kültürden vazgeçmezsiniz. Çocuklar da görgüsüz anababalarından ne öğrenirlerse onu yapıyorlar. Pes.

Yönetime söyledim. Hocam, haklısınız, uyarıyoruz diyorlar. Ama değişen bir şey yok. Çöp poşeti alıp bütün ayakkabıları çöpe at diyor şeytan.

Ya da duvara yazı mı asayım. Napayım.
Senin kapının önüne mi koyuyorlar sanane

Kusura bakmayın da bin tane başka konuya mesaj yazsanız yine de ben tatile gidiyorum ibibikler siz de ucuz peynir kovalayın diyen kişi olarak akıllarda kalacaksınız. Ayrıca o konuda size kimse almanyadan atılsın demedi. Öncesinde siz klasik ya sev ya terket mottosuyla burdakilere salladınız. Size ne oluyosa.. Konu sabote edip kapanmasına vesile oldunuz. Aman neyse ne. Umarım bir daha yorumunuza rastlamam

amaan isteyen istedigini düsünsün.
almanci zart zurt diye dalga gecenlere inat yazdim oldu mu?
kiskanan yokmu var? onlara yazdim.
gurbetcileri hasetten yeren yokmu? var. onlara yazdim.
avrupa hak tanidigi insanlari orda ne isleri var vs diyenlere yazdim.
hepinizin de yarasi varmiscasina üzerinize alinmasaydiniz... baya varmis demek :)

millet yine gereksiz duyar kasmış, kimse milyonlar verip oturdugu evin karşı dairesinin önünün kapıcı dairesi gibi olmasını istemez. ben de sinir oluyorum, kücükken kapı önunde bırakılan ayakkabıları merdivenden atardım ayagımla itip. birlikte yasama kültürü diye bir sey var. herkes istedigi gibi yasasın kimse kimseye bulaşmasın diye bir dünya bir arada yasamak zorunda oldugumuz sürece yok. yorumlara bakılırsa burada herkes ayakkabısını kapının önüne koyuyor, ama lafa gelince kimse aristokratlığından ödün vermez. demek ki millet olarak genlerimizde var köylülük. anlamıyorum buradaki ahalinin zorlama nezaketini, çakma hümanizmini. konuda geçen murtaza efendiyi acaba sokakta görseniz adam yerine koyar mısınız? keske herkes burada göstermeye zorladıgı kadar insan olsa. bizde her şey laf.

Yeni bir siteye taşındık. Şehrin lüks sitelerinden biri. Yani kime sorsan bilir bu siteyi. Beş yıl önce yapıldı.

Oturan kesim genelde maddi durumu iyi insanlar. Memurlar, hekimler, müteahhitler, aileden zenginler falan. Okumak da çare olmamış yalnız bu insanların bir kısmına.

kapılarının önünde ayakkabı bırakıyorlar.

Köydeki murtaza efendinin kapısının önü gibi bizim kat. Yani insan o ayakkabıları içeri almaz mı. Bu kadar mı mağaradan getirdiğiniz kültürden vazgeçmezsiniz. Çocuklar da görgüsüz anababalarından ne öğrenirlerse onu yapıyorlar. Pes.

Yönetime söyledim. Hocam, haklısınız, uyarıyoruz diyorlar. Ama değişen bir şey yok. Çöp poşeti alıp bütün ayakkabıları çöpe at diyor şeytan.

Ya da duvara yazı mı asayım. Napayım.
Kapının önüne ayakkabı koyunca dağdan inme gorgusuz mu olunuyor hayret ilk defa böyle birşey duyuyorum herkesin kendi evi ister önüne koyar ister içeri sizi ilgilendiren bir durum yokki 🤣🤣🤣
Herkes özgür ev onların

Bizim sitede de koymaz kimse ama coronadan dolayı kimse hemen içeri almıyor ayakkabılarını. Bende sevmem kapı önünde ayakkabı bu dönemde de koymuyorum fakat üslup yanlış olmuş biraz. Bir de bunu buraya söyleyince çözüm olmayacak ki yönetime söyleyeceksiniz toplu mesaj atacaklar ceza uygulanacak diye kimse koymaz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X