Kapının önünde ayakkabı bırakan medeniyetsiz komşular

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Köydeki murtaza efendinin kapısının önü gibi bizim kat.
Siz ilk önce köylü Murtaza efendiyi dışlamadan insan olmayı öğrenin efenim köylüler kapıda mı bırakıyormuş ayakkabıları vay zengin lüks sitede oturan hanımefendi "Köylü milletin efendisidir." demiş Atatürk heyhaaat kime söylüyoruz

Yeni bir siteye taşındık. Şehrin lüks sitelerinden biri. Yani kime sorsan bilir bu siteyi. Beş yıl önce yapıldı.

Oturan kesim genelde maddi durumu iyi insanlar. Memurlar, hekimler, müteahhitler, aileden zenginler falan. Okumak da çare olmamış yalnız bu insanların bir kısmına.

kapılarının önünde ayakkabı bırakıyorlar.

Köydeki murtaza efendinin kapısının önü gibi bizim kat. Yani insan o ayakkabıları içeri almaz mı. Bu kadar mı mağaradan getirdiğiniz kültürden vazgeçmezsiniz. Çocuklar da görgüsüz anababalarından ne öğrenirlerse onu yapıyorlar. Pes.

Yönetime söyledim. Hocam, haklısınız, uyarıyoruz diyorlar. Ama değişen bir şey yok. Çöp poşeti alıp bütün ayakkabıları çöpe at diyor şeytan.

Ya da duvara yazı mı asayım. Napayım.
Bende lüks sitede oturuyorum.Özellıkle yuruyus ayakkabım dışarda duruo .Medenıyetsızmıyım?

Evet. Diyorum ki keşke benim de arkasına basılmış pis kokan ayakkabım olsa. Çok kıskanıyorum inan
Kendinizi ifade ediş biçiminiz o kadar çirkin ki insan iyi düşünemiyor maalesef. Üstelik şikayet ettiğiniz konuda haklıyken bu derece kibirli ve aşağılayıcı konuşmanız sizi tamamen haksız yapmış. Yine de siz bilirsiniz tabi ne diyelim

Sizin gibilere ne deniyordu; sonradan görme!!!
Sanırsın haneden soyundan geliyor..neyse tapuda kapı önüde metrekareye dâhil canım,ister günlük ayakkabılarımı koyarım ister se çiçek asarım kime ne??
Sana ne????
Köylüyü de dışlamış bir de bak sen köylü Murtaza efendinin kapı önü gibiymiş köylüler kapıda bırakıyor rezidansta oturanların kapı önüne bırakmaması gerekiyor

Bu çirkin üslubun, bu derece hazımsız cümlelerin bi açıklaması olabilir kıskançlık. Ayakkabılar baya marka sanırım gördükçe çıldırmışsınız. Sakin olun
Ahahaha seslı guldum

Yeni bir siteye taşındık. Şehrin lüks sitelerinden biri. Yani kime sorsan bilir bu siteyi. Beş yıl önce yapıldı.

Oturan kesim genelde maddi durumu iyi insanlar. Memurlar, hekimler, müteahhitler, aileden zenginler falan. Okumak da çare olmamış yalnız bu insanların bir kısmına.

Köydeki murtaza efendinin kapısının önü gibi bizim kat. Yani insan o ayakkabıları içeri almaz mı. Bu kadar mı mağaradan getirdiğiniz kültürden vazgeçmezsiniz. Çocuklar da görgüsüz anababalarından ne öğrenirlerse onu yapıyorlar. Pes.

Yönetime söyledim. Hocam, haklısınız, uyarıyoruz diyorlar. Ama değişen bir şey yok. Çöp poşeti alıp bütün ayakkabıları çöpe at diyor şeytan.

lüks de lüks yazmışsın Allahın sonradan görmesi...
kalabalık aileler devamlı kapı önünün düzenini sağlayamaz hele ki sürekli dışarı çıkılan terlik kapı önünün demirbaşıdır siz sevmiyorsanız kapınızın önünde tutmayın başkasının yaşamı sizi ilgilendirmez pek medeni olan hanım(!)

Takıntılı mısınız?

Bir de o ayakkabılar çalınmaz mı ya? Biz bir kere birine gitmiştik. Ayakkabılar kapıda kaldı. Iki saat sonra bir çıktık eşimin ayakkabılar yok. Çalınmış:)) bir de bazen çalınıyor diyorlar baştan söylesenize ya. Adam eve kadar terlikle gitti:)))

Kendinizi ifade ediş biçiminiz o kadar çirkin ki insan iyi düşünemiyor maalesef. Üstelik şikayet ettiğiniz konuda haklıyken bu derece kibirli ve aşağılayıcı konuşmanız sizi tamamen haksız yapmış. Yine de siz bilirsiniz tabi ne diyelim
Lüks sitede oldugu için kendını dokunulmaz sanıyor.Murtaza amcalarım edeplıydı hayalıydı.Eve ayakkabıyla gırınce luksluk mu oluyor .Bence haklı deıl .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X