Kapının önünde ayakkabı bırakan medeniyetsiz komşular

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnsan olduktan sonra ha köylü murtaza olmuşum ha şehirli berkecan. Ne fark var
Konuşmalarından belli .İnsanları aşagılamışsın.İstedıgı ayakkabısını koyar sende yorum yapamazsın.Kımseyı ılgılemdırmez.

Lüks sitede oldugu için kendını dokunulmaz sanıyor.Murtaza amcalarım edeplıydı hayalıydı.Eve ayakkabıyla gırınce luksluk mu oluyor .Bence haklı deıl .
Şöyle haklı olabilir çok fazla ve dağınık ayakkabı rahatsız edici olabiliyor. Ama yine de güzel bir dille uyarabilir ya da daha düzgün ifade edebilir

lüks de lüks yazmışsın Allahın sonradan görmesi...
kalabalık aileler devamlı kapı önünün düzenini sağlayamaz hele ki sürekli dışarı çıkılan terlik kapı önünün demirbaşıdır siz sevmiyorsanız kapınızın önünde tutmayın başkasının yaşamı sizi ilgilendirmez pek medeni olan hanım(!)
Ağzına sağlık😘

"Hocam, haklısınız, uyarıyoruz diyorlar" mi...ay yazik kiyamam size. Sizin gibi muhterem ve okumus bir hanimefendi, böyle magra insanlarin arasina düsmesi büyük talihsizlik. Simdi arkadaslariniz gelse ne diyecekler acaba degil mi. Bosuna mi o kadar para döktünüz oraya simdi. Tüh. Ne yapsak. Change org da kampanya mi baslatsak 🤔 Yada icisleri bakanligina mi yazsak🤔

Kapı önündeki ayakkabıdan bende hoşlanmam ve kapımın onunde bırakmam.Lakin bu medeniyetle okumakla ilgili bir durum değil . Köylü derken sizin çok medeni ,modern olduğunuzu gösteren ne ? Bu aşağılayıcı çirkin uslubunuz mu ? Sanmam.Her şeyin bir söyleme adabı vardır , sanırım sizde pek yok.

Ya birde benim alman komsularimin da ayakkabi dolaplari disarida ve yeri geliyor bir iki cift ayakkabilari kapi önünde duruyor gecici de olsa :D

Simdi sen mi medeni yoksa onlar mi bilemedim bak ..

Bahsedilen şekilde bir sitede oturuyorum. Ayakkabımı hep içeri alırım ama hiçbir zaman komşularım tarafından kapı önüne koyulan birkaç çift ayakkabı beni rahatsız etmez. Büyük bir ayakkabı yığını olsa ancak o zaman rahatsız olurum. Allah kimseyi sonradan görme yapmasın ne diyim :KK51:

Herkes ayakkabısını kapı önünde bırakıyor herhalde yorumlara bak 🤣 Annem sırf bu yüzden kaç ev almaktan vazgeçti. Ben de nefret ederim. Mecbur muyum kapıdan çıkar çıkmaz milletin ayak kokusunu çekmeye? Hem koku, hem görüntü kirliliği , gerçekten çok çirkin bir davranış.

Ahhh bebegım bana murtaza dıyen sen deılmıydın :):)Hepsını konu sahıbıne ıade edıorum:):)Sanada kalp gonderıyorum
Ya ben onu ironi olsun diye dedim konu sahibini taşlamak için sen de ciddiye alıp savunmaya geçtin hemen. Hatta bana da bence murtaza sensiz demişsin ben de olabilir ne farkeder dedim

Şöyle haklı olabilir çok fazla ve dağınık ayakkabı rahatsız edici olabiliyor. Ama yine de güzel bir dille uyarabilir ya da daha düzgün ifade edebilir
Onun kapısının onüsü ama kımseyı ılgılemdırmezkı

Bizim sitede yasak kapının önüne ayakkabı bırakmak ya da balkona çamaşır asmak. Normalde kimse de bırakmıyor ama covid sonrası biz de dahil bir çok kişi dışarı çıkarken giydiği ayakkabıyı dışarıda bırakıyor eve almamak için.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X