Kapının önünde ayakkabı bırakan medeniyetsiz komşular

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
2 üniversite diplomamla ben de 7 8 saat ayakkabıları içeri almıyorum medeniyetsiz miyim yanii.virüs var virüs eve mi davet edeyim buyrunn saygıdeğer virüslerrr :kızgın:
Kız boşuna okumuşsun 2 okul. Bakınız köydeki Murtaza efendi gibi kapı önünü doldurduğundan medeniyetsizsin 😂 te allaaam yaa ne günlere kaldık yarabbım 😃😃

Kız boşuna okumuşsun 2 okul. Bakınız köydeki Murtaza efendi gibi kapı önünü doldurduğundan medeniyetsizsin 😂 te allaaam yaa ne günlere kaldık yarabbım 😃😃
kızımın scooter ı da şu an kapı önünde bugün kullandı sabaha kadar kalacak orada duble medeniyetsizim benn :KK53:

Almanya'da gayet "medeni' bir yerde yaşıyorum ve ayakkabı kapı önüne koymak bu kadar damgalanmamıştı.

Yanlız su var, bir ayakabi dolabi ayarlanır, ayakkabılar içine konulur. Bir iki çift sigmazsa kapı önüne bırakılırsa rahatsızlık vermez. Ayakabilar rahatsızlık verecek derecede çoksa ve geçmeyi engelliyorsa isyaninizi haklı bulabilirim

Konu sahibi scooterı hiç duymasın 😂😂
konu sahibi yazdığı kadarıyla siteye yeni taşınmış.belki de pandemi sebebiyle ayakkabılar dışarda normal de koymayan insanlardı değil mi?siteyi de herkes bilirmiş kolayca merak ettim trump gökdelenleri mi neresi burasıı :KK53:

Hayatım boyunca dışarda ayakkabı bırakmadım, önce oturduğum yerlerde de böyle bir şeyle hiç karşılaşmadım, ama son taşındığım binada karşıki komşum bırakıyor. 3-5 ay geçince, çok dikkatli bir üslupla rica ettim, hiç olmazsa düzgün olarak bırakabilirler mi diye. Şimdi sadece 4-5 çift ayakkabı oluyor, onlar da, Allah var, yan yana düzgün duruyor. İlk geldiğim zamandaki manzaraya göre bu devrim sayılır.
Ben de yıllar içinde kendimi bozdum(!), ben de yürüyüş ayakkabılarımı bırakıyorum artık dışarda. :KK70:

Komşum olan erkeği ilk kış, kedi köpekler için ayrı ayrı kulübeler yaparken gördüm apartmanın etrafına, yıllar içinde yaşamlarını, iyi yüreklerini, yetiştirdikleri iyi kalpli aydınlık kafalı çocuklarını, büyüklerine vefalarını, komşularıyla sınırlarını bilen iyi ilişkilerini gördüm. Ayakkabılardan hoşlanmıyorum ama canları sağolsun. Allah da bizlere başka keder vermesin, tüm dertler böyle olsun, ne diyeyim...

konu sahibi yazdığı kadarıyla siteye yeni taşınmış.belki de pandemi sebebiyle ayakkabılar dışarda normal de koymayan insanlardı değil mi?siteyi de herkes bilirmiş kolayca merak ettim trump gökdelenleri mi neresi burasıı :KK53:
Aynen aynen. Ya zaten herkes hemfikir evet dışarda hoş durmuyor ayakkabı. Ama üslup ne kadar önemli. Konu sahibinin itici üslubu bütün konusunu bitirdi.

Yeni bir siteye taşındık. Şehrin lüks sitelerinden biri. Yani kime sorsan bilir bu siteyi. Beş yıl önce yapıldı.

Oturan kesim genelde maddi durumu iyi insanlar. Memurlar, hekimler, müteahhitler, aileden zenginler falan. Okumak da çare olmamış yalnız bu insanların bir kısmına.

kapılarının önünde ayakkabı bırakıyorlar.

Köydeki murtaza efendinin kapısının önü gibi bizim kat. Yani insan o ayakkabıları içeri almaz mı. Bu kadar mı mağaradan getirdiğiniz kültürden vazgeçmezsiniz. Çocuklar da görgüsüz anababalarından ne öğrenirlerse onu yapıyorlar. Pes.

Yönetime söyledim. Hocam, haklısınız, uyarıyoruz diyorlar. Ama değişen bir şey yok. Çöp poşeti alıp bütün ayakkabıları çöpe at diyor şeytan.

Ya da duvara yazı mı asayım. Napayım.
Buton ariyorum ama bulamadim.. ekşililer anladi

Ayak kokuyor. Görüntü kirliliği. Hoş değil. İlla yapacaksanız kapalı bir ayakkabılık alın en azından derli toplu durur, kokmaz. Çok ayıp yaptığınız. Ben de kınıyorum bunu yapanı. Bir iki terlik hadi neyse de 7 ayakkabı terlik dizecekseniz bir ayakkabılık alabilirsiniz. Gerçekten çirkin
Var ayakkabılığımız da hiç ayak kokmuyor çok şükür gelenler de hiç ayak kokuyor demedi belki bizim ayaklarımız kokmuyor kokanların evet zor olur

Almanya'da gayet "medeni' bir yerde yaşıyorum ve ayakkabı kapı önüne koymak bu kadar damgalanmamıştı.

Yanlız su var, bir ayakabi dolabi ayarlanır, ayakkabılar içine konulur. Bir iki çift sigmazsa kapı önüne bırakılırsa rahatsızlık vermez. Ayakabilar rahatsızlık verecek derecede çoksa ve geçmeyi engelliyorsa isyaninizi haklı bulabilirim
Aynen canım ben de almanyadayım kimsede böyle üslup görmedim 🤗

Şeytan
Yeni bir siteye taşındık. Şehrin lüks sitelerinden biri. Yani kime sorsan bilir bu siteyi. Beş yıl önce yapıldı.

Oturan kesim genelde maddi durumu iyi insanlar. Memurlar, hekimler, müteahhitler, aileden zenginler falan. Okumak da çare olmamış yalnız bu insanların bir kısmına.

kapılarının önünde ayakkabı bırakıyorlar.

Köydeki murtaza efendinin kapısının önü gibi bizim kat. Yani insan o ayakkabıları içeri almaz mı. Bu kadar mı mağaradan getirdiğiniz kültürden vazgeçmezsiniz. Çocuklar da görgüsüz anababalarından ne öğrenirlerse onu yapıyorlar. Pes.

Yönetime söyledim. Hocam, haklısınız, uyarıyoruz diyorlar. Ama değişen bir şey yok. Çöp poşeti alıp bütün ayakkabıları çöpe at diyor şeytan.

Ya da duvara yazı mı asayım. Napayı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X