Kapının önünde ayakkabı bırakan medeniyetsiz komşular

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ya birileri kalkmis bana seni almanyadan atsinlar desin veya alaksiz ithamlarda bulunsun bende susayim öyle mi?
öyle insanlara aciklama yapma geregi bile duymam aksike kiskancliktan hasetten bana saldiran suclayan insana tabiki o tarz cevap veririm. cunki fazlasini hak etmez duymak da istemez.
herkese hak ettigi gibi cevap verdim icim rahat.
beni bilen biliyor bende kendimi biliyorum. benim verdigim cevaplar yerini de buldu.
ayrica size ne sizin ne haddinize?!

almanlara agzimin suyu akarak bakmiyorum ayrics. benim kapicim alman tatlim. ben türkiyeye tatile geldigimde sagolsun ciceklerimi suluyor eve bakiyor :KK66:) senin gibiler iftiraci ve haset. evet simdi tekrar diyorum : Kudurun!
kapıcı değil apartman görevlisi.

ya birileri kalkmis bana seni almanyadan atsinlar desin veya alaksiz ithamlarda bulunsun bende susayim öyle mi?
öyle insanlara aciklama yapma geregi bile duymam aksike kiskancliktan hasetten bana saldiran suclayan insana tabiki o tarz cevap veririm. cunki fazlasini hak etmez duymak da istemez.
beni bilen biliyor bende kendimi biliyorum. benim verdigim cevaplar yerini de buldu.

almanlara agzimin suyu akarak bakmiyorum ayrics. benim kapicim alman tatlim. ben türkiyeye tatile geldigimde sagolsun ciceklerimi suluyor eve bakiyor :KK66:) senin gibiler iftiraci ve haset. evet simdi tekrar diyorum : Kudurun!
Kızlar 3 diyince hep birlikte kuduruyoruz, 1 2 3 kudur 😣hanginizin alman kapıcısı var, otomatik kuduramayanlar bunu kaale alabilir bu seferlik

şikayet ettim banlanırsınız yakında.bu arada euro larımı sayıyorum şu an rahatsız etmeyin az da kafam karışmasın oldukça fazlalar da :KK53:

Bizim sitede yasak deıl tabıkı 80 tane ayakkabı dısarda olursa bende rahatsız olurum .Ayrıca zaten luks sıteler evler aynı katta olsa dahı baya bır mesafe oluyor.Çok yakın olan varsa da bılmıorum.

canim ya kocanin sayesinde euro gormus medeniyetini yerim senin ben babadan görmeyim yalniz öyle almaya falanda degil yani gül gibi isviçre 😂😂😂
hasta misin sen ya? ne kocasi :D
ben almanyada dogdum ve yasiyorum evli de degilim..
git sinirini baska biryerden cikar iftiraci zavalli

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X