- 17 Aralık 2015
- 27.097
- 49.537
- 598
- Konu Sahibi lou salome
sakalsız çok kötuydu ya bihter o goruntuyle vurdu kendiniEveeeeettttt kıvanç tatlıtuğun yakışıklı olduğu dönemler![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sakalsız çok kötuydu ya bihter o goruntuyle vurdu kendiniEveeeeettttt kıvanç tatlıtuğun yakışıklı olduğu dönemler![]()
Kız enazından tartışma daha da büyümeden bihteri soktuk araya bak sustu herkesAyakkabıdan bihterin anasından yediği zılgıtlara geldiğimize göre bence dağılabiliriz, yoksa Mune gelip dagiticak bizi![]()
ahahahaKız enazından tartışma daha da büyümeden bihteri soktuk araya bak sustu herkes![]()
Türkiye’de ki pahalılıktan dem vurunca Avrupa’ya ucu dokuyor sanırımAllaalallalala, niye ki acep, deli zâar?
sen gene mi geldin yaBu arada tasindigin yeni lüks ve 5 yil önce yapilmis siteyi hic bilmiyorum canim.
Dünya türkiyeden ibaret degil cunki.
Sanirsin dünyaca ünlü bir siteye tasinmis :)
Avrupadan selamlar
Sende haklisin bir nebze tabisi ..
Ahahhahha süperrrrr. Bn de kokulu poşeti sarmış sandım ama daha iyiymişayy bana gul kokulu poşet deme
kaynanam bir gun yaptigi baklavanin ustunu kapatmak icin temiz cop poseti istemisti.
bende kokusu siner anlaminda cop poseti var ama kokulu demistim
nolmuş bizde de var kokulu poset demisti bana![]()
Üslubundan ben kadar medeni olduğunuzu anladık köylü milletimizin efendisidir yazık sizeYeni bir siteye taşındık. Şehrin lüks sitelerinden biri. Yani kime sorsan bilir bu siteyi. Beş yıl önce yapıldı.
Oturan kesim genelde maddi durumu iyi insanlar. Memurlar, hekimler, müteahhitler, aileden zenginler falan. Okumak da çare olmamış yalnız bu insanların bir kısmına.
kapılarının önünde ayakkabı bırakıyorlar.
Köydeki murtaza efendinin kapısının önü gibi bizim kat. Yani insan o ayakkabıları içeri almaz mı. Bu kadar mı mağaradan getirdiğiniz kültürden vazgeçmezsiniz. Çocuklar da görgüsüz anababalarından ne öğrenirlerse onu yapıyorlar. Pes.
Yönetime söyledim. Hocam, haklısınız, uyarıyoruz diyorlar. Ama değişen bir şey yok. Çöp poşeti alıp bütün ayakkabıları çöpe at diyor şeytan.
Ya da duvara yazı mı asayım. Napayım.
Sayamadım o kadar çok kiMuhteşem yuzyili kac kere bitirdim bilmiyorum![]()
ankara dan başkentten de size selamlarBu arada tasindigin yeni lüks ve 5 yil önce yapilmis siteyi hic bilmiyorum canim.
Dünya türkiyeden ibaret degil cunki.
Sanirsin dünyaca ünlü bir siteye tasinmis :)
Avrupadan selamlar
Sende haklisin bir nebze tabisi ..
Lüksünü geçtim sitede bile oturmuyorumHerkes şehrin en lüks sitesinde oturuyormuş yavşimdi benim oturduğum site tam lüks diil galiba kapıların önünde ayakkabı da yok.. ALLAH a şükür bugünde fakir olduğumu öğrendim
site grubuna yazayım bakayım meslek grupları ne Ceo, müteahhit falan çıkmazsa oturup ağlıcam..
aaa olur mu canim öyle medeniyetsizlikLüksünü geçtim sitede bile oturmuyorum![]()
Sorma valla..aaa olur mu canim öyle medeniyetsizlik![]()
Ay dayanamiycim, derhal silicim kendimi şoraciktaLüksünü geçtim sitede bile oturmuyorum![]()
yaff benim tepkilerim konu sahibi gibi olanlarasen gene mi geldin ya
sen de onun farklı versiyonusun, yeme bizi şimdi.
Daha da görüşemezsek kendinize iyi bakın gari, kokusuk ayakkabılarınızı da içeri alın az medeni olunçok acayip bi sessizlik çöktü konuya banlaya banlaya geliyor sanirim gelmekte olan![]()