Kapının önündeki yazı

Ya arkadaşım, apartmana giren, sizi bile tanımayan, ergenin teki yazmıştır büyük ihtimalle.

10 sn'lik iş, kendi aralarında gülüp gitmişlerdir.

Siz kendinizi, eşiniz sizi bilmiyor mu? Niye bu kadar alınıyor, bir de ortalığa savunmaya geçiyorsunuz. Çok saçma.

Ben size hak veriyorum, çoluk çocuk yazsa neden diğer dairele değil de sizin daireye yazmış? Ben olsam polise bildirirdim onlar buluyorlar sonuçta.

Yahu belki çoluk cocuk oynarken yazmıştır sizden haberi bile yoktur dalga geçmişlerdir şimdiki nesli bilmiyormusunuz boşverin canınızı sıkmaya değmez 2 ayınız kalmış zaten

Ben her zile acarim kapiyi benim durum daha vahim o zaman

Sizden önce olmuş olabilir.Bu kadar büyütecek bir şey yok. Sildiniz bitti..
Konu edip buraya yazmaya bile değmez.

Canım,bak ne diyeceğim,annemlerin bir komşusu vardı.Bize geldiği veya ona gittiğimiz zaman bunaldığı yetişemediği işlerinden,altını ıslatan çocuğundan çok şikayet ederdi.Annem bazen fikir verip yardımcı olmaya çalışır,bazen artık birşey diyemeyip sessizce dinlerdi.Bir gün hırkasının cebinde bir kağıt bulmuş.Küfürler,ve bir daha bize gelmeyin,sizi kovarım filan.Annemde şaşırmış,kaç gün sonra bulduysa,kime gittiğini hatırlamaya çalışmış.Sonuç o komşunun çocuğu, kuzum,annesinin kendisinden şikayetlerini meğer duyup içerlediği için,bunları yazmış,annesine birşey diyemeyince kendince çözüm bulmuş.Böyle bir şey olabilir mi,iyi düşün,bazen hiç umulmadık birşey çıkabiliyor.

niye taktığını anlamadım.
hani büyük ve renkli bir şekilde yazılsa anlardım ama görünmüyormuş neredeyse.
karala gitsin.
eşin de o anda kapıcıyı bulsa saldıracak kadar niye öfkeleniyor ki?
karı koca takıntılı mısınız?

Binada cocuklarsa varsa yazmış olabilir..
Küçükken bizde yazardık binanın duvarına tabi böyle küfür degilde..

Amaan, siz de :) çoluk çocuktur. Komşunun biriyle sorun yaşamış bile olsanız hangi manyak gelip evimizin kapısına kerhane yazar ki? Çok saçma. Sinir olduğum, sorun yaşadığım insanlar oldu ama kimsenin kapısına küfür vs. Yazma ihtiyacı hissetmedim. Hem öyle bir manyak bile olsa küçük yazmaz, büyük yazardı. Amaç kötülemek olsa herkese göstermek gerekir çünkü, büyük yazardı o zaman neden küçük yazsın? WC kapılarına da neler neler yazılıyor. Çocuklar yapmıştır yani çocuk işi o.

Bazı çocuklar yeni öğrendikleri küfürlü argo kelimeleri alakalı alakasız her yerde söylemeye, yazmaya meraklı olur. Küçücük yazma sebebi de ondan, biliyor ayıp bir şey ama yaptığını komik de buluyor. Kimbilir kaç eve öyle minicik yazarak gülmüşlerdir. Ciddiye almayın derim, zannetmiyorum yetişkin birisi yapsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…