• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kapısında ağlamak

Eski sevgilimle aynı fakültedeyiz. 4ay çıktık ayrılalı beş ay oldu. Ama hâlâ seviyorum. O ayrıldı heyecanı bitmis. Tamam dedim sadece. İçim parçalandı ama yalvarmayı gururuma yediremedim. Şuan başka biriyle flört aşamasında veya başladı bile ilişkileri. Çok yeni bi hafta bile olmadı. Bunu dün farkettim, kapısına gittim ilk defa in aşağı evinin önündeyim dedim. İndi ağladım seni çok özledim dedim içinde bana dair bişey yok mu en ufak bişey dedim çok düsündü bi cevap vermicek misin dedim zorlamayalım bence dedi peçete uzattı sakin ol ağlama falan dedi resmen çıldırdım, bi daha sordum içimde sana karşı var tabiki bişeyler yok diyemem hatıralar silinmez ama artık olabileceğini düsünmüyorum vs dedi. İki kere telefonu çaldı sessize aldı. Baya uzun konustuk kendini hırpalama dedi, umarım bu kararından pisman olmazsın dedim gittim arkamdan iyi akşamlar dedi ULAN NE İYİ AKŞAMI AĞLATTIN ağlayarak yürümeye devam ettim
Gerçekten çok kötüyüm sürekli ağlıyorum, onları beraber görünce napıcam bilmiyorum, dönmesini istiyorum lütfen yardım edin bi kaç tavsiye verin artık dayanamıyorum

Ben de üniversitedeyken sizinle aynı şeyleri yaşadım
Benimki daha kötüydü

Çünkü sırf onunla aynı okulda okumak için evime 24 saatlik uzaklıktaki üniversiteye gitmistim

Sonuç ne oldu dersin
Okul başladıktan bir ay sonra ayrıldı benden

Ben de senin gibi çok ağladım yiprandim
En son yanıma geldi ve ben agladigim için yine kavga etti, çekti gitti
Ben de peşinden gittim, yurudum yurudum akşam vakti epey peşinden yurudum hem de ağlayarak
Tabi bu öküz sinirlendi ve beni yola itekledi yeter artık pesimi bırak dedi

Hiç unutamam, kimseyi sevemem zannediyordum
Ustunden 8 yıl geçti ve ben coktaann unuttum
Şimdi 4 aylık evliyim ve şuan sukrediyorum

Geçmez zannedersin ama öyle bir geçer gider ki artık aklına bile gelmez
Sadece biraz zaman...

Güçlğ olmadığımı o biliyor ama iste hahahjsdjks bundan sonra bana hep acıyarak mı bakıcak ben onu sevmesem de o seviyorum zannedicek belki hep, illa anlaması için başkası mı olmalı hayatımda
İnan çevremde kiiimmse yok dikkatimi çeken kafama göre kimse
Şuan hala aklında o olduğu için ayrıca boşver senin için ne düşünüyorsa düşünsün.Acınacak birşey yapmadın ki ben bu konularda cesaret gösteren kadınlara hayranım :KK37:

eğer zamanın varsa seneler önce yaşadığım şu olayı sana anlatayım:
üniversite yıllarında ilk erkek arkadaşımla yaklaşık 8-9 ay çıkmıştık. birbirine çok bağlı, tutkulu bir aşk yaşarken her ikimizin de henüz olgunluğa ulaşmaması vs. gibi sebeplerden sürtüşmeler sonunda ayrıldık (ben ayrılmak istedim; çünkü tarttığımda devam etmek daha acı verecekti).
Ayrıldıktan sonra ne göreyim, abbbooow, ben yerlerdeyim. İştahım kesildi, halsizlikten hastanelere kaldırıldım. Ya tam sürünüyorum! Onda da ayrılığa geçiş kolay olmadı, o da arayıp soruyor (ama benle çıkmak istemediğini söylüyor) ve ben her defasında "ühühühü ne olur barışalım" diyorum. Günde 3 defa konuşuyoruz ama çıkmıyoruz işte! Bir gün ağlayarak aradı beni, ben dayanamıyorum seni seviyorum sevgili olalım tekrardan diye. Bendeki coşkuyu görsen, uçuyorum. Dedim ki ne yapayım hayat onsuz geçmiyor; aman acı çekeyim de yalnız olmayayım. İki gün sonra fikrini değiştirdi, biz yapamıyoruz bu işi dedi. Daha iki gün önce ağlayıp kapıma gelen adam bunları nasıl der? Ha bak bir de üstüne, ayrılalım işte ben zaten biz ayrıyken yazlıkta bir kızla yattım dedi! Telefonu kapadım ve bir daha telefonlarına cevap vermedim (ki ayrıldıktan 8 sene sonra o evliyken bile beni hala ağlayıp arar!)
Ana kuzusu, karakteri oturmamış (veya henüz olgulaşmamış) bu erkekten kurtulmam, benim hayatımda attığım en büyük adımdır. Lütfen kendine zaman tanı. Bak bu adamla devam edersen, daha da kötüleşecek; ama belki de o kadar kötüleşecek ki geride çok rahat bırakabileceksin.

Ben de üniversitedeyken sizinle aynı şeyleri yaşadım
Benimki daha kötüydü

Çünkü sırf onunla aynı okulda okumak için evime 24 saatlik uzaklıktaki üniversiteye gitmistim

Sonuç ne oldu dersin
Okul başladıktan bir ay sonra ayrıldı benden

Ben de senin gibi çok ağladım yiprandim
En son yanıma geldi ve ben agladigim için yine kavga etti, çekti gitti
Ben de peşinden gittim, yurudum yurudum akşam vakti epey peşinden yurudum hem de ağlayarak
Tabi bu öküz sinirlendi ve beni yola itekledi yeter artık pesimi bırak dedi

Hiç unutamam, kimseyi sevemem zannediyordum
Ustunden 8 yıl geçti ve ben coktaann unuttum
Şimdi 4 aylık evliyim ve şuan sukrediyorum

Geçmez zannedersin ama öyle bir geçer gider ki artık aklına bile gelmez
Sadece biraz zaman...
Aşk insana neler yaptırıyor allahım bu yaptıklarımız resmen delilik
Ama onun mezun olmasına iki sene var iki sene gözümün önünde olucak buna nasıl dayanıcam allahım keske son senesi olsaydı keske uzakta olsaydı
Sizinki de çok zormus gerçekten sizi tebrik ediyorum evliliğinizde çoooookkk mutlu olursunuz insallah allah evinize huzursuzluk getirmesin inşallah

Vazgeçmek zorundayım artık bu zorunluluk... İki gün sonra başkasıyla görünce illa vazgeçicem üzülücem ama vazgeçicem. Belki depresyona giricem ama vazgeçmek zo run da yım. Nasıl düzelicem bilmiyorum.
Siz istedikten sonra yapamayacağınız bir şey yok. Size gereken zaman, sabır ve uğraştır, 3-5 gün üzülürsünüz ama onsuzluğa alıştığınızda oh iyi ki kurtulmuşum ondan daha iyilerine layığım diyeceksiniz.

Şuan hala aklında o olduğu için ayrıca boşver senin için ne düşünüyorsa düşünsün.Acınacak birşey yapmadın ki ben bu konularda cesaret gösteren kadınlara hayranım :KK37:
Ya çok teşekkürler bakalım ne düşünürse düşünsün seviyesine gelmem ne kadar zamanımı alıcak merakla bekliyorum, belki ay geçer

eğer zamanın varsa seneler önce yaşadığım şu olayı sana anlatayım:
üniversite yıllarında ilk erkek arkadaşımla yaklaşık 8-9 ay çıkmıştık. birbirine çok bağlı, tutkulu bir aşk yaşarken her ikimizin de henüz olgunluğa ulaşmaması vs. gibi sebeplerden sürtüşmeler sonunda ayrıldık (ben ayrılmak istedim; çünkü tarttığımda devam etmek daha acı verecekti).
Ayrıldıktan sonra ne göreyim, abbbooow, ben yerlerdeyim. İştahım kesildi, halsizlikten hastanelere kaldırıldım. Ya tam sürünüyorum! Onda da ayrılığa geçiş kolay olmadı, o da arayıp soruyor (ama benle çıkmak istemediğini söylüyor) ve ben her defasında "ühühühü ne olur barışalım" diyorum. Günde 3 defa konuşuyoruz ama çıkmıyoruz işte! Bir gün ağlayarak aradı beni, ben dayanamıyorum seni seviyorum sevgili olalım tekrardan diye. Bendeki coşkuyu görsen, uçuyorum. Dedim ki ne yapayım hayat onsuz geçmiyor; aman acı çekeyim de yalnız olmayayım. İki gün sonra fikrini değiştirdi, biz yapamıyoruz bu işi dedi. Daha iki gün önce ağlayıp kapıma gelen adam bunları nasıl der? Ha bak bir de üstüne, ayrılalım işte ben zaten biz ayrıyken yazlıkta bir kızla yattım dedi! Telefonu kapadım ve bir daha telefonlarına cevap vermedim (ki ayrıldıktan 8 sene sonra o evliyken bile beni hala ağlayıp arar!)
Ana kuzusu, karakteri oturmamış (veya henüz olgulaşmamış) bu erkekten kurtulmam, benim hayatımda attığım en büyük adımdır. Lütfen kendine zaman tanı. Bak bu adamla devam edersen, daha da kötüleşecek; ama belki de o kadar kötüleşecek ki geride çok rahat bırakabileceksin.
Ay inanamıyorum ya iyi ki kurtulmuşsunuz benimki tam kıro tammmm ağır abi falan
Ya da öyle olmaya çalışıyo
Şimdi totosunu iyiceeee kaldırdım inmez herhalde
Beni bi gün olsun arayıp ağlayacağını sanmıyorum ama yaparsa çook mutlu olurum
Tebrik ediyorum tekrar bu sizin miladınız bence hayatınızın dönüm noktası :)

Siz istedikten sonra yapamayacağınız bir şey yok. Size gereken zaman, sabır ve uğraştır, 3-5 gün üzülürsünüz ama onsuzluğa alıştığınızda oh iyi ki kurtulmuşum ondan daha iyilerine layığım diyeceksiniz.
Ya çok sağolun güçlü olmaya çalışıcam çok teşekkürler, keske etrafımda da birileri olsa hiç mi kafama uyan birisi olmaz hiççç mi sıfır

Aşk insana neler yaptırıyor allahım bu yaptıklarımız resmen delilik
Ama onun mezun olmasına iki sene var iki sene gözümün önünde olucak buna nasıl dayanıcam allahım keske son senesi olsaydı keske uzakta olsaydı
Sizinki de çok zormus gerçekten sizi tebrik ediyorum evliliğinizde çoooookkk mutlu olursunuz insallah allah evinize huzursuzluk getirmesin inşallah

Amin inşallah canım çok tesekkur ederim

Gözünün önünde zor olacak ama inan geçecek
Bence onu hala özlediğini dusundugunu hissettirme
Erkekler ulaşamadıkları şeyleri her zaman daha çekici bulurlar

Siz de kendi havanizda ve gayet mutlu gorunun, zamanla gerçek hissiniz de bu olacaktir :)

Ay inanamıyorum ya iyi ki kurtulmuşsunuz benimki tam kıro tammmm ağır abi falan
Ya da öyle olmaya çalışıyo
Şimdi totosunu iyiceeee kaldırdım inmez herhalde
Beni bi gün olsun arayıp ağlayacağını sanmıyorum ama yaparsa çook mutlu olurum
Tebrik ediyorum tekrar bu sizin miladınız bence hayatınızın dönüm noktası :)
ya bak zamanı gelecek bu kıroyu ben dert edip internette kk'ya içimi dökmüştüm filan diyip inan gülüp geçeceksin :)
Arkasından darmadağın olduğum adamın bir süre sonra arkadaşlarla taklidini yapıp gülüyorduk.

Amin inşallah canım çok tesekkur ederim

Gözünün önünde zor olacak ama inan geçecek
Bence onu hala özlediğini dusundugunu hissettirme
Erkekler ulaşamadıkları şeyleri her zaman daha çekici bulurlar

Siz de kendi havanizda ve gayet mutlu gorunun, zamanla gerçek hissiniz de bu olacaktir :)
Geçti artık bunu aylardır uyguluyorum ama bi ise yaramadı simdi de biliyo zaten ne durumda olduğumu, umarım ben de atlatırım o da farkeder bunu. :) teşekkürler

Hayatında birinin olduğunu düşündüğünüz halde kapısına mı gittiniz :KK14: Yanlış yapmışsınız umarım en yakın zamanda atlatırsınız.

Hayatında birinin olduğunu düşündüğünüz halde kapısına mı gittiniz :KK14: Yanlış yapmışsınız umarım en yakın zamanda atlatırsınız.
Yanlış olduğunu bile bile gittim kendime engel olamadım artık dolmuştum tamamen, flört aşamasındalar sanırım daha çıkmıyolar ama çıkarlar
Bu rezilliğimi de o kızla paylaşırsa yuhgg dicem

Gereksiz çaba göstermişsiniz.
Erkek sevince itsen de geliyor çünkü.
Olmuş artık yapacak bir şey yok. Önünüze bakacaksınız.
Zor ya da kolay oluşu adamın bu ilişkiden bir beklentisi olmadığı gerçeğini değiştirmiyor. Bu kadar paralamayın kendinizi.

Bende geçer dicem ama sen inanmayacaksın çünkü geçmiyor bir yara gibi kalıyor insanın içinde.

Back
X