- 11 Temmuz 2015
- 409
- 104
- 53
- Konu Sahibi catgirla7204
Eski sevgilimle aynı fakültedeyiz. 4ay çıktık ayrılalı beş ay oldu. Ama hâlâ seviyorum. O ayrıldı heyecanı bitmis. Tamam dedim sadece. İçim parçalandı ama yalvarmayı gururuma yediremedim. Şuan başka biriyle flört aşamasında veya başladı bile ilişkileri. Çok yeni bi hafta bile olmadı. Bunu dün farkettim, kapısına gittim ilk defa in aşağı evinin önündeyim dedim. İndi ağladım seni çok özledim dedim içinde bana dair bişey yok mu en ufak bişey dedim çok düsündü bi cevap vermicek misin dedim zorlamayalım bence dedi peçete uzattı sakin ol ağlama falan dedi resmen çıldırdım, bi daha sordum içimde sana karşı var tabiki bişeyler yok diyemem hatıralar silinmez ama artık olabileceğini düsünmüyorum vs dedi. İki kere telefonu çaldı sessize aldı. Baya uzun konustuk kendini hırpalama dedi, umarım bu kararından pisman olmazsın dedim gittim arkamdan iyi akşamlar dedi ULAN NE İYİ AKŞAMI AĞLATTIN ağlayarak yürümeye devam ettim
Gerçekten çok kötüyüm sürekli ağlıyorum, onları beraber görünce napıcam bilmiyorum, dönmesini istiyorum lütfen yardım edin bi kaç tavsiye verin artık dayanamıyorum
Gerçekten çok kötüyüm sürekli ağlıyorum, onları beraber görünce napıcam bilmiyorum, dönmesini istiyorum lütfen yardım edin bi kaç tavsiye verin artık dayanamıyorum