Kapıya gelen polis

O anlık bişeye şahit olmamışsınızdır ama vardır bişey. Annemlerin üst komşu çocukları resmen bıktırmışlar. Çocuklar sabah 8 de şovalyecilik oynuyorlarmış(bizimkiler ses etmez çocuk, mevsim kış ne yapsın lar parka bile gidemiyorlar derler) ama ben gittiğimde ses duymuyorum. Durduk yere insanlara saran ruh hastası kadın ise arkadaşlarınız niye şikayet etmiyor.benim misafirim gelecek kadın misarlerimi huzursuz edecek ama ben sakin karşılıcam olurmu hiç. Bide belirtmşssiniz eğitimli insanlar diye. Okumuş adam daha çok hakkını arar ezdirmez kendini

Canım arkadaşım diyor ki kapıya geliyor bazen bağırıyor çağırıyor ben susuyorum
. Tartisma büyümesin diye diyor. Hiç haklarını savunmuyorlar bu konuda ben de size katılıyorum. Dün polis geldiğinde asıl siz ondan şikayet olun dedik ama karı koca sustular şikayet etmediler.
Bizim de imtihanimiz bu diyorlar
 
Canım arkadaşım diyor ki kapıya geliyor bazen bağırıyor çağırıyor ben susuyorum
. Tartisma büyümesin diye diyor. Hiç haklarını savunmuyorlar bu konuda ben de size katılıyorum. Dün polis geldiğinde asıl siz ondan şikayet olun dedik ama karı koca sustular şikayet etmediler.
Bizim de imtihanimiz bu diyorlar
Yani hiç olacak iş mi :) arkadaşlarınızın anlattıkları ve yaşananlar tuhaf.
 
Allah böyle pisliklerin şerrinden korusun. Yazık üzüldüm arkadaşın adına. Dava etseler ya da taşınıp kurtulsalar keşke
hatta bence polis böyle boş yere yapılan işlemler için o ihbarı yapan saygısızlara para cezası gibi bir uygulamaya geçse.hem huzuru bozuyolar hem polisi oyalıyolar yalan beyanla.
 
Allah sizinle yasayanlara yardim etsin omur gecme Sizinle. Kadincagiz belrtmis ne olmus yani kadin evde calismiyor demek istiyor
Bi cümlemden çevremdeki insanların benle yaşama konusuna nasıl geldiniz, anlayamadım. Zaten yazdığınızdan allahın kimin yanındakine sabır vermesi gerektiğini anlaşılıyor.
 
Yok canım o şekilde demedim. Okumuş cahil de çok ne yazık ki.
Hani demek istediğim hem iyi kariyerleri var hem mütevazı ve iyi kalpliler.
Hani bazıları çok havalı olur insanları küçümser ya oyle değiller demek istedim.
Anlatımınızda hata var ozman. Siz bu konuyu bence eksik biliyorsiniz, daha önce bişey yaşanmıştır mutlaka.
Onlar vurdu arkadaşlarda 10 kez vurdu diyorsunuz karslikli dövüş var gibi geldi.
 
Arkadaşınızın titrini uzun tutup 4 çocuğun varlığını ancak polis kapıya gelince yazmışsınız. Çocuklar yavaş oynuyor demişsiniz,muhtemelen çocuklu ortamda olduğunuz için size öyle geliyor. ben komşu gürültüsünden çok çektim ev taşıdım. Eskisi kadar olmasa da şuan ki evimde de çocuk gürültüsü mevcut özellikle akşam koşturmaları tam cinnetlik
 
Komşu, komşuya en son bunu da yaptı.
Dün akşam eşimle umreden gelen arkadaşını ziyarete gittik. O kadar mütevazı ve kendi halindeki arkadaşlarımız aile dostumuz desem daha dogru olur. Eşimin arkadaşı doktor . Insan ilişkileri de gayet uyumlu. Kadın da benim gibi meslek sahibi ama çalışmayanlardan .

Kültürlü ve nazik olan bu insanlara , alt komşusu o kadar psikolojik rahatsızlık veriyor ki.

Çok uzattım asıl konuya giremedim kusura bakmayın her şeyi anlatmaya çalışıyorum.

Arkadaslarimizin alt komşusu , Sanki yemin etmis bıktırıp evden kaçırmaya.

Evlerine yeni girdik. Oturduk. Sakin ve ses tonumuz da kısık şekilde bir giriş yaptık evlerine. Oturduk.

5 dakika geçmedi alt kat komsu sanki eline bir oklava almış duvara tak tak vurmaya başladı.
Ayağımızın altından hem hissediyoruz sesi ve şiddeti.
5 dakika duraksiz devam etti. Biz eşimle birbirimize baktık . Sanki o şekilde bize uyarı gönderiyordu. Sonra adam tebessüm etti. Neyse karşılık verim bende o zaman dedi. Ayağının topuguyla 10 defa karşılıklı vurdular. Tabi biz güldük komik geldi.

Sonra kadın pencereye çıktı. Başladı beddualar savurmaya bağırmaya tüm apartman duymuştur biz bile çok net duyduk.
Ev sahibi kadın yani arkadaşım çok üzüldü eşine de kızdı niye karşılık verdin bak yine bağırıyor deyip ağlamaya başladı. Çok uzuluyordu.

10 dakika sonra kapı çaldı polis geldi şikayet var diye. Çocuk var mi diye sordu ben de 2 tane arkadasimda da 2 tane ama uslu uslu oyun oynuyorlar oturduklari yerde. Içeri buyur ettik polisleri gelin misafirimiz olun izleyin bizi dedi ev sahipleri. Onlar da hepimize tek tek bakti "sizde sorun yok biz anladık" dediler ve gittiler.
Arkadaşım, o kadar üzüldü ki " bu kaçıncı dedi benim ne zaman misafirim gelse muhakkak bir olay çıkarıyor " dedi. Eve her geleni kaçırmak icin bir strateji belirlemiş kafasında amacına ulaşıyor. Biz de fazla oturmak istemedik çayımızı içip kalktık.
Ama bu yasadiklarimiz dünden beri kulağımda çınlıyor kadının beddualari ne oldu biz insanlara bu kadar nasıl değiştik?
Tamam da o kadin hasta. Kimbilir neler yasadi da, bu hale geldi. Keske normale donse de huzuruna kavussa. Tanidiklariniz da maalesef onun hastaligindan kaynakli sorunlar yasiyor. Doktor dediniz, bari o birseyler yapsin kadincagiz icin
 
Back
X