Bazi arkadaslar vardir çat kapi gidersin bazilari vardir musait misin diye ararsin. Bekarken hep giderdim cok da misavirperverdir. Ki evlenip cocugu olduktan sonra cok fazla gitmedim. Musait degildir vs diye. En son bebegini tebrige gittigimde niye haber veriyorsun gel ben musaitim demesine ragmen bugun kapisini caldigimda şok yasadim. Icerden annesinin sesi geliyor bebek de agliyor. Annesi kapiya bak diyor. Sonra muhtemelen delikten bakiyor. Sonra evden çit cikmiyor.
Kendimi o kadar kotu hissettim ki. Istenmeyen cekilmeyen bir insan gibi hissettim. Ki ben her gittigimde sorarim musait degilsen sonra geleyim diye. Ilk defa boyle birsey basima geliyor. Yani ac kapiyi misafir var de musait degilim de. Nedir bu acmamazlik. Yarin birgun disarda elbet karsilasicaz ve ben nasil davranicam bilmiyorum. Cok kirildim ve cok incindim. Siz olsaniz ne yapardiniz? Anladiginizi belli edermiydiniz?
Kendimi o kadar kotu hissettim ki. Istenmeyen cekilmeyen bir insan gibi hissettim. Ki ben her gittigimde sorarim musait degilsen sonra geleyim diye. Ilk defa boyle birsey basima geliyor. Yani ac kapiyi misafir var de musait degilim de. Nedir bu acmamazlik. Yarin birgun disarda elbet karsilasicaz ve ben nasil davranicam bilmiyorum. Cok kirildim ve cok incindim. Siz olsaniz ne yapardiniz? Anladiginizi belli edermiydiniz?