Evet lohusalik durumunu tamamen gozardi etmisim. Olabilir. O yonden hic bakmamistim.Yaptığı çok yanlış bence de hissettir ama belki de lohusa olduğundan böyle yapıyordur. Lohusaların psikoloji bozuk oluyo diyorlar korkuyom ben de valla.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet lohusalik durumunu tamamen gozardi etmisim. Olabilir. O yonden hic bakmamistim.Yaptığı çok yanlış bence de hissettir ama belki de lohusa olduğundan böyle yapıyordur. Lohusaların psikoloji bozuk oluyo diyorlar korkuyom ben de valla.
İnsanlık hali.ne güzel bir davranış göstermişsiniz tebrik ederimBen birgun evde temizlik yapiyorum ama heryer heryerde. Eski karsi komsum tasinmisti. Sonra ziyarete gelmis cat kapi hem de bebegiyle. Aldim tabiki eve. Kahve yaptim evde bisey de yoktu. Kuruyemis vardi biraz. 1 saat kadar oturduk mutfakta sonra gitti. Ne oldu benim incilerim dokulmedi ona karsi ayip da olmadi. Kapiyi acip musait degilim deseydim de eminim ki alinmazdi. Samimiyet budur iste. Ama herkes bir degil. Kimisi icin 1 hafta onceden haber vermek gerekiyor. Zamanla taniyor insanlar birbirini. Ama bazen iste extrem durumlar cikabiliyor demek ki.
Habersiz gelene açmam kapıyı. Bi komşum var bi defa kapıyı açtım baktım terlikleri çıkarıyor eve girecek buyur etmeden. Ben de işten geldim üstümü çıkarmadan mutfaga girmişim eşimle yemek yapıyoruz adamı işe yollayacam. Tabi almadım içeri, bi daha da kapıyı açmıyorum. Samimi arkadaşım olsaydı kapıdan çevirmek yerine kapıyı açmazdım sanırımAramadan gelene çok gıcık olurum. Arama gerek yok denmesi samimiyet içerir ama aranmadan asla gidilmemeli bence. Aramadan da hicbir zaman gitmedim.Herkeste var cep telefonu sonucta. Bu devirde 2 dk arayip sorulmamasi garip bana göre.
Kafama göre ben de acmayabilirim.
bu durum benim başıma geldi
çok çok kırıldım ama sonra karşılaştık komşum oluyor zaten
dedi üstün müsait değildi giyinene kadar sende gittin dedi
ama hala kırgınım