- Konu Sahibi FiltrekahvesevenKleopatra
-
Zaten kapısını 7 /24 aşındırmıyorum..kırk yılın başı bi geçerken uğrayasım geliyor.. bu şekilde konuştuğu için sinirim bozuluyor.. emin olun 6 ay evine uğramadığım oluyor.. işi düşünce nasıl kibar nasıl kibar utanmadan arayıp çağırıyor amagitmeyin ?
Zaten kapısını 7 /24 aşındırmıyorum..kırk yılın başı bi geçerken uğrayasım geliyor.. bu şekilde konuştuğu için sinirim bozuluyor.. emin olun 6 ay evine uğramadığım oluyor.. işi düşünce nasıl kibar nasıl kibar utanmadan arayıp çağırıyor ama
Hayır bi de arayıp diyor ki gel bende kal.. gelince de hayırdır !cevap bile vermemiş, gitmeyin. küslük güzel birşey değil küsün demiyorum ama gitmeyin
Bana ablam bir kez hayırdır der, bu onun ayıbıdır... İkinci kez derse sorun bendedir. Neden hala gidiyorsunuz? Gitmeyin.Evet kızlar. Başlık çok net. Evli Ablamla aynı şehirde oturuyoruz.. aramız çeşitli ailevi sebeplerden dolayı mükemmel değil.. soğuğuz... evlerimiz yakın. Ne zaman kendisine gitsem kapıyı hoşgeldin diye değil de hayırrrddııırrr diye açıyor.. ve bunu her seferinde yapıyor.ama ne zaman bana işi düşse rica minnet hiç çekinmeden çağırıyor..!! Ama ben geçerken uğradığımda niye geldin der gibi hayırdır diyor..!!. cidden sinir bozucu.. böyle yapınca bidaha kapısından geçesin gelmiyor..Ve bir tek bana böyle yapıyor diğer kardeşlerimize bu şekilde hayırdırla karşılamıyor.. üstelik onlarla da arası mükemmel değil yani..bugün yine kapıdan girdim . aynı şeyi yaptı artık dayanamadım.. dedim her seferinde aynı şeyi yapıyorsun!! Hayırdır hayırdır.. bi daha gelmem dedim.. cevap bile vermedi hanım..
Çağırsada gitme ben olsam gitmemZaten kapısını 7 /24 aşındırmıyorum..kırk yılın başı bi geçerken uğrayasım geliyor.. bu şekilde konuştuğu için sinirim bozuluyor.. emin olun 6 ay evine uğramadığım oluyor.. işi düşünce nasıl kibar nasıl kibar utanmadan arayıp çağırıyor ama
Bu mantıklı, kısasa kısaso aradığında da gitmeyin. siz de telefonu hayırdır diye açın
belki anlar
Aynen öyle.. daha önce defalarca uyardım.. diğer kardeşlerim vasıtasıyla da alındığımı belirttim.. yok anacım.. asla düzelmiyor.. daha da kapısından geçmem. Ne hali varsa görsün.. çok şükür muhtaç değilim..!!Bana ablam bir kez hayırdır der, bu onun ayıbıdır... İkinci kez derse sorun bendedir. Neden hala gidiyorsunuz? Gitmeyin.
Hamileyken kocası yanında yoktu bile. 9 ay başında ben bekledim. Yeğenim doğdu ona baktım.. yok anacım.. iyilik yaramaz !! Sonuç olarak karşıma geçip bana sen ne yaptın ki dedi..!! Nankörlük diz boyu !!Çağırsada gitme ben olsam gitmem
Benden 15 yaş büyük bi deKardeş kardeşe bunu der mi ya ne kadar şanslısınız yakın olduğunuz için .Ben şehir dışına evliyim .Kardeşimin ikisi memlekette bir tanesi bana 100 km ötede .Ahhh diyoruz keşke yakın olsak her gün birlikte bir şeyler yapar yemeği arada bir yer çocukları gezdiriniz falan diyoruz.Ama gene de ben sürekli gider kalırım o gelir çocukla bir hafta bende kalır ..Sizin kardeşinizle muhabbetiniz pek yok sanırım arada yaş farkıda varsa..Ama bu durumdan rahatsız olduğunuzu söylediğiniz iyi olmuş anlasın hatasını...
Aynen öyle.. daha önce defalarca uyardım.. diğer kardeşlerim vasıtasıyla da alındığımı belirttim.. yok anacım.. asla düzelmiyor.. daha da kapısından geçmem. Ne hali varsa görsün.. çok şükür muhtaç değilim..!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?