• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kapıyı kitledimmi ütüyü çektimmi ocağı kapattımmı derdiii

Kedicikk061

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2015
3.677
4.277
83
Sizlerde ne boyutta bilmiyorum ama bende had safhada..
Gece yatarken kapıyı kitliyoruz emin olmak için tekrar bakıyorum yatıyorum eşime kitlemişmiydik diye soruyorum
Dışarı çıkıp 6 kat inip geri çıktığımı bilirim kapıya bakmak için.
Ütüyü çektimmi diye odaya girip tekrar bakıyorum.
Sigarayı nereye söndürdüm diye emin olmak için tekrar bakıyorum.
Dışarı çıktığımda ocağın altını kapatmışmıydım diye aklıma gelir komşuyu ararım gazı kapattırrım. Yangın çıksa ararlardı zaten diyip kendimi avutuyorum. İyice cinsleştim.
Sizlerle aynımıyız yoksa ben takıntılımıyım.

Sizlerde ne boyutta bilmiyorum ama bende had safhada..
Gece yatarken kapıyı kitliyoruz emin olmak için tekrar bakıyorum yatıyorum eşime kitlemişmiydik diye soruyorum
Dışarı çıkıp 6 kat inip geri çıktığımı bilirim kapıya bakmak için.
Ütüyü çektimmi diye odaya girip tekrar bakıyorum.
Sigarayı nereye söndürdüm diye emin olmak için tekrar bakıyorum.
Dışarı çıktığımda ocağın altını kapatmışmıydım diye aklıma gelir komşuyu ararım gazı kapattırrım. Yangın çıksa ararlardı zaten diyip kendimi avutuyorum. İyice cinsleştim.
Sizlerle aynımıyız yoksa ben takıntılımıyım.
Bende böyleyim
Şimdi okuyanlar hep deli ilan edecek ama
Bi listem var
Evden çıkarken tek tek bakıp kağıda işaretliyorum
Ocak kapalı
Fişler çekildi
Camlar kapalı vs gibi :KK53:
Anca böyle rahat ediyorum
Yoksa in çık in çık
Yoldan geri dön
Eşimde sinir hastası olacaktı:-)

Bende böyleyim
Bi listem var
Ocak kapalı
Fişler çekildi
Yoksa in çık in çık
Yoldan geri dön
Ben o kağıda da inanmam dünkü listedir o diye yeni kağıt alırım

piskiyatryle görüşürsen eğer faydasını görüceksin. bu bi rahatsızlık çünki insanı yorar.

Sanirim obzesif kompulsif bozukluk.Bence bir psikiyatriye gidin,korkutmak gibi olmasin ama ilerlerse hayatinizi devam ettirmeniz imkansizlasir.Ben o sekilde bi kac kisi gormustum.

ya bende de aynısı var, ütü fiş ocak sürekli kontrol ediyorum. sabah ütü yaparsam fişi çekerken yüksek sesle "ütünün fişini çektim" diyorum aklıma takılmasın diye. evden çıkana kadar iki kere daha kontrol ediyorum. nasıl aşılabilir ki bu?

Bende böyleyim
Bi listem var
Ocak kapalı
Fişler çekildi
Yoksa in çık in çık
Yoldan geri dön
Bunun delilikle bi ilgisi yok.Grip oldugunuzda nasil antibiyotik aliyorsunuz bunun da tedavisi var

Bende böyleyim
Bi listem var
Ocak kapalı
Fişler çekildi
Yoksa in çık in çık
Yoldan geri dön
ha ha, liste çok mantıklıymış aslında. :KK48:

Benim de gözümde canlandırmam lazım konu sahibi... ütünün fişinin ne şekilde durduğunu ezberleyecek kadar bakıyorum; gözümde canlandıramıyorsam, çektim diyen iç sese güvenmiyorum. :işsiz:

Bunun delilikle bi ilgisi yok.Grip oldugunuzda nasil antibiyotik aliyorsunuz bunun da tedavisi var
Gittim daha önce doktora malum ilaç verdi
Ama ben ilaçlarla uğraşan biri olduğum için başka çarem var ise ilaç kullanmıyorum
Kendimce böyle çözebildim :olamaz:

İlaç kullanmak istemiyorsanız takıntılarınızı görmezden gelmeye başlamanız lazım. O sizi "hadi kalk bak, kitlemedin ki kitlemedin ki" diye uyardıkça umursamamak lazım. Yapamıyorum diyorsanız her şeyin fotoğrafını çekin. Yatmadan kapıyı kilitleyin tak fotoğraf, sigarayı söndürün tak fotoğraf, ütüyü çekin fotoğraf. Yatınca da galeriyi açıp saatini kontrol ederek bakarsınız. "He kapatmışım, söndürmüşüm, çekmişim" dersiniz.

Benim de kaygı düzeyi çok arttı bu sıralar. Duygu durum bozukluğuna ramak kaldı. Tetikleyen şey ne olduğunu bulamıyorum işte.

Back
X