- 19 Kasım 2017
- 3.561
- 8.959
- 108
Siz nasıl mutlu olacaksanız öyle giymelisiniz tabi ama eğer çalışmıyorsanız adam hergün işten geldiğinde sizi dizi çıkmış eşorfman tarma dağın bir saç çamaşırsuyu kokusu böyle bir kadın olmakta hiç hoş değil ben 1 sene dir çoçuk çalışmaları için evin içinde Bihter gibi geziyordum saçlar mini etekler kona gelmişti artık:) Ama evde en iyi rahat hemde güzel görünen kombin tayt üzerine tişört temiz saçlar temiz kokmak yeterli zaten bunlar herzman lazım insanın kendini iyi hissetmesi için.Selam kızlar. Biz kız arkaşlarla konuşurken konu eşlerinin onları her zaman bakımlı görmek istemelerine geldi. Kocaları evde bile süslü püslü görünmelerini istiyormuş. Ya ben düşündüm de , eve gelir gelmez eşofmanımı çeken bir insanım rahatıma aşırı düşkünüm yani. Böyle hem rahat hem de bakımlı olmak için nasıl giyinilebilir evdeyken. Henüz bekarım bu arada , ama merak ettim doğrusu, var mı sizin bana verebileceğiniz taktikler?
Yeni evlisiniz galiba oyuzden. Sonra cocuklar ne olunca yukarda arkadas yazmiz saclar bile bazen cennet mahallesinde kavga etmis gibi aciyorsunBen eşim eve gelmeden hemen önce yemeği masayı vs hallediyorum. Sonra yaz kış fark etmez güzel bir duşa girip sonra kendimi kremliyorum. Ardından tayt giyerim genelde Yada opak çorap üzerine popomu kapatan tunik . Saçlarımı toplarım öyle rahat ediyorum çünkü. Güzelce makyaj yaparım rimel kalem ruj gözlerimin altını kapatırım. Yazın ise şort etek askılı birşeyler Yada mini elbise .
Şimdilik böyle bakalım çocuk olunca nasıl olur bilemiyorumYeni evlisiniz galiba oyuzden. Sonra cocuklar ne olunca yukarda arkadas yazmiz saclar bile bazen cennet mahallesinde kavga etmis gibi aciyorsun
Tayt giy uzerine dar tsort makyaj yap biraz saclarını duzelt yeter bnceSelam kızlar. Biz kız arkaşlarla konuşurken konu eşlerinin onları her zaman bakımlı görmek istemelerine geldi. Kocaları evde bile süslü püslü görünmelerini istiyormuş. Ya ben düşündüm de , eve gelir gelmez eşofmanımı çeken bir insanım rahatıma aşırı düşkünüm yani. Böyle hem rahat hem de bakımlı olmak için nasıl giyinilebilir evdeyken. Henüz bekarım bu arada , ama merak ettim doğrusu, var mı sizin bana verebileceğiniz taktikler?
Eve girer girmez üstümdeki kıyafetleri atarım üstümden zaten tüm gün yorulmuşum canım çıkmış kafam bir.milyon birde süslü püslü mü oturcam .. Hiç takılmam öyle şeylere eş kişi de takılıyor ise bir zahmet kendine çeki düzen versin önce dimi amaSelam kızlar. Biz kız arkaşlarla konuşurken konu eşlerinin onları her zaman bakımlı görmek istemelerine geldi. Kocaları evde bile süslü püslü görünmelerini istiyormuş. Ya ben düşündüm de , eve gelir gelmez eşofmanımı çeken bir insanım rahatıma aşırı düşkünüm yani. Böyle hem rahat hem de bakımlı olmak için nasıl giyinilebilir evdeyken. Henüz bekarım bu arada , ama merak ettim doğrusu, var mı sizin bana verebileceğiniz taktikler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?