herkes kaynana derken kp diyenlerdenim.biktim artik ondan üfff.ya arkadaslar öyle vicdansiz kati kurallari olan bir gelin degilim kendimce.hatta cok kez övgüler almisimdir hayirli gelinsin herhafta sonu burdasiniz diye kv min komsularindan.ki 60 km yakin yol var aramizda.dedigim gibi her hafta sonu gider günde en az en azzz 3 kez de telefonla konusuruz.kp arar durmadan 18 aylik kizimla konusmak icin ya da benimle.inanin bazen tvlette oluyorum veya cocugu yikiyor oluyorum vs vs ev hali annemler uzakta gelip gidemiyorum sene de 2 sefer ancak.o yuzden onlarmi acaba diye kosuyorum önemli bisey mi var diye..kp yine,bayy geldi derler ya gencler aynenn ondan geldi.her hfta sonu gideriz bu hafta pts de gelin dedi esim izinliydi.gelemeyiz baba dedi dinlenicem dedi.o oldu ne ariyor ne soruyor.üstelik kv ariyor bana babani ara diyor.neden dedim torunla konussun diyor.bende isteyen arasin dedim benim sucum ne ki dedim.neyse esim aradi bugün anne biz hafta sonu gelmiycez cts calisicam pazarda dinlenicem dedi.ne yani dedi kv.cts gelmiceniz,ee pazar bizdemi gelmiyelim dedi.gelmeyin anne tek gün izinliyim bu hafta dinlenicem dedi.kayinvalidem bir kizdi, biz varken dinlenemiyonmu sen vs vs.kendileri hic sormazlar müsaitmisiniz misafiriniz varmi yada bir yere gidecekmisiniz gelelimmi bile demezler.direk biz geliyoruz derler.ama biz cts gitmezsek mutlaka pazar bu sekilde emri vaki gelirler.kp her zaman kaprislidir.ve bu konuda ne yapicam bilmiyorum.dedigim gibi aslinda gelip gitmeyi sevmiyor degilim cocugum en azindan büyüklerini görüyor.ama özel hayati hayatliktan cikardilar.komple bir hayatimiz olsun istiyorlar.ne yapicagimi sasirdim.acaba cok gitmeklemi hata yapiyoruz .hergün tel cikmaktami hata bilemedim.cünkü inanin bana cok samimiyim bu sekilde bile gelmiyosunuz diyorlar.bazen nadiren esimin fazla izni oluyor hafta ici eee o gun gitmiyoruz o günlari bile onlara ayirmamizi istiyorlar.ve ayirmadikmi böyle küsüyor kp.beyfendi.kv de arayip bana baski yapiyor sen ara diye.ki ben kim olursa olsun haksizssa asla aramam aramadimda.ne yapmaliyim sizce disarin birisi olarak siz nasil görüyorsunuz durumu.yapilmasi gereken ne dir sizce.soncta olayin icinde olunca kisi hep kendini hakli görür.hata bizde mi.