Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bizde sizin gibiydik her hafta sonu gidilecek o yetmez gibi hafta içi akşamda giderdik ama baktım olmayacak ben araya mesafeyi koymaya başladım eşim ısrar ederse ben gitmiyorum sen istersen git dedim şimdi oda ısrar etmiyor ne zaman canım isterse o zaman gidiyorum benimde ailem var ama eşim daha birgünde hadi sizinkilere gidelim demedi ben niye her seferinde peşine takılıp gidiyorum diye düşündüm ama artık bendende bu kadar
seninde yapman gereken bence diğer arkadaşlarında dediği gibi araya mesafe koyp yavaş yavaş uzaklaşmak yokmu
eşinin başka kardeşleri azda onlara baksalar uğraşsalar ben birazda o yönden rahatladım benden sonra bi gelin daha aldılar
dikkatleri o yöne çevrildi eskisi kadar rahatsız edemiyolar :)
kayının varsa evlendirin bence ii oluyor
aynı durum bende de var hergün gidiyorum gitmedigim günlerde ( nadir oluyo bugünler tabi) kayınpeder arar mutlaka.kayınvalideme pek karışma fırsatı vermiyo o yüzden o sakin ama özel hayat kalmyo hep üstümde bi yorgunluk bi baskı
Canım siz her zaman gitmekle hata yapmışsınız.Kötü alıştırmışsınız,şimdide bi gitmeyince hemen surat yapar hale gelmişler.Arayı biraz açın gitme ve telefon konusunda,bi müddet sonra alıştıklarını bişey söylemediklerini göreceksin.Çünkü zamanında bende aynı şeyleri yaşadım.2 günde bir arardım,bazen mesela 5 gün geçiyo aramaya fırsatım olmamış bi arayınca fırça yiyorum neden aramadın 5 gün diye.Bende şimdi artık pek aramıyorum çok sık gitmiyorum.En son mesela bayramda gördüm..Araya biraz mesafe koymak en iyisi.
benim bildigim kayinpeder dedigin agir oturakli etliye sutluye karismaz ama ortam gerginse kusluk kirginlik varsa baristirir yumusatir destek olur korur kollar ben boyle bilirdim yani ama simdi kayinpederler de ataga kalkti inanamiyorum yasizin hataniz maalesef cok gelip gitmek olmus keske buna bir ayar verebilseydiniz en basta ama olsun gec kalmis degilsiniz arti kocanizinda sizden yana olmasi en azindan sizin karsinizda olmamasi bir avantaj kesinlikle kirmadan ama bahanelerle ayaginizi kesin ve gorusmelerinizi asgariye indirin derim ben her hafta sonu 60 km gitmek ne demek can dayanmaz ya
insan evinde oturmak ister esiyle vakit gecirmek uyumak uyanmak salas dolasmak yada bin turlu aktivite iste ama sanki maasli is gibi her hafta sonu gitmek cidden cok sinir bozucu allah yardimcin olsun
Kv ler yetmedi simdide kayinpederler ataga kalkti.
Allah sonumuzu hayir etsin.
ah canım yaa, bukadar muhabbet böyle olur işte...niye baştan mesafeyi ayarlayamıyorsunuz..sonradan böyle üzülüyorsunuz...60 km uzaklığa her hafta sonu gitmek nedemek yaa, kural mi kaidemi nedir bu böyle...siz kp eline bu fırsatı vermişsiniz oda gayet güzel kullanıyor işte...
mesafesiz olunan evliliklerde böyle gelinler üzülen taraf oluyor...nedemek yaa cumartesi gelmezseniz onlar gelecek illaki..hayret bişey çok şaşkınım...hiç özeliniz olmayacakmı....onalara mı bakisiniz...
kaldı ki 60 km olmasa bile yol, dip dibe bile oturuyor olsanız her haftasonu gitmek çok yanlış..birde siz gitmeyince emri vaki yapıp onlar geliyor...
çok vıcık vıcık olmauşsunuz ilişkinizde...
bence hazır kp niz bukadar kapris trip yapmışken bunu kendi lehinize çevirin, ve sakın aramayın...isterse küssünler kırılsınlar...haklı olan sizsiniz..sakın aramayın...ufaktan ufaktan bu şekilde mesafeyi koyacaksınız...bi kaç kez böyle gitmezseniz, onlara da gelin demezseniz, yavaştan onlarda anlayacaklar...bak gör...
nedemek yaa, birde kv niz ara babanı diyo..suçlumusun da arıcaksın....allah allah,,,inan sinirlendim yaa :)
fazla samimi olmak sana zarar getirir...birde demiş yaa biz gelsek dinlenemeyecekmisiniz falan filan, dinlenilmez tabi, uzanamazsın yatamazsın hizmet etmekten geberirsin..ne anlayışsızlarmış hee..
asliasli seni o kadar iyi anliyorum ki ben de hem kv hem kp den çekmis hatta hala çekmekte olan biriyim .Yurt disindayim burda daha da zor oluyor her zaman gidip gelmemizi istiyorlar Ben her hafta sonu giderdim ama hiç gelmiyorsunuz derlerdi .Ben de simdi aklima ne zaman eserse o zaman gidiyorum iki haftada bir falan çunku yaranilmiyor bir de her gitmemde sorguya çekiliyorum resmen ve buna sinir oluyorum esimi ayri beni ayri sorguya çekiyorlar .Esim için ne kadar para kazaniyor ,ne isinde su an çalisiyor , ne kadar parasi var vs inan bunlar beni çileden çikarmaya yetiyor da artiyor bile ben de gitmek istemiyorum.Ben esimin ne kadar parasi olup olmadigini bilmedigimi soyledim ,soylemez olaydim.Simdi her yerde kv benim ne kadar para oldugunu bilmedigimi gururla anlatiyor .illa soylemek mi lazim neyse uzattim çok seyler var ama bu kadari simdilik kafi Allah sana kolaylik versin canim çok zor buyuk imtihan bunlar
cok iyi yapmissin .samaroglanina ceviriyorlar insani.makineyiz sanki.ne iyi ki sen düzene sokabilmmissin darisi bize.alistilarmi peki yoksa hala dir dir devam ediyormu.