• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaprislisin sevgilimmm ....

burcumustafa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2012
49
2
28
Çorum
erkeğin kaprislisi hiç mi hiç çekilmiyor... ben bittim tükendim...öyle kaprisli öyle kompleksli bir insan görmedim hayatımda ama seviyorum onu :(
ailem istemedi 1.5 yıldır sürüyo ilişkimiz . o lise mezunu ben lisans. ben atama bekliyorum (ki umudum var olacak inş.) o asgari ücretle çalışıyo. bunlar benim için sorun deği ama ailem sorun etti.

bu sefer sevgilim aileme tavır aldı yarıda kalan bir okulu yüksekokul onu bile bitirmedi:(
ailem onu böyle kabul etmek zorundaymış sen ailene karşı ne olursa olsun benimle olmadın deyip duruyo. neymiş gerekirse kaçarım bile diyecekmişim . halbuki o kadar çok uğraştım ki
kendi kendine kompleks yaptı. annemden nefret ediyo. çok uğraştım annemle ilgili hiç birşey anlatmadım ama istemedi diye kinleşti. halamlar tanışmak istedi ben onun anne ve babasıyla tanışmadım diye istemiyo.

böyle bir insanla ömür geçer mi ben nerde hata yapıyorum.???

erkeğin kaprislisi hiç mi hiç çekilmiyor... ben bittim tükendim...öyle kaprisli öyle kompleksli bir insan görmedim hayatımda ama seviyorum onu :(
ailem istemedi 1.5 yıldır sürüyo ilişkimiz . o lise mezunu ben lisans. ben atama bekliyorum (ki umudum var olacak inş.) o asgari ücretle çalışıyo. bunlar benim için sorun deği ama ailem sorun etti.

bu sefer sevgilim aileme tavır aldı yarıda kalan bir okulu yüksekokul onu bile bitirmedi:(
ailem onu böyle kabul etmek zorundaymış sen ailene karşı ne olursa olsun benimle olmadın deyip duruyo. neymiş gerekirse kaçarım bile diyecekmişim . halbuki o kadar çok uğraştım ki
kendi kendine kompleks yaptı. annemden nefret ediyo. çok uğraştım annemle ilgili hiç birşey anlatmadım ama istemedi diye kinleşti. halamlar tanışmak istedi ben onun anne ve babasıyla tanışmadım diye istemiyo.

böyle bir insanla ömür geçer mi ben nerde hata yapıyorum.???

Vallahi benim sevgilimde inanılmaz kaprisli inanılmaz nazlıııı... Sürekli şikayet eden bi tip.. Ama napalım ben de seviyorum onu :16: zaman zaman şüpheye düşmüyorum değil.. daha az önce tartıştık hattaa.. ne yapacağııııııızzz

O nasıl bir kafa yapısıymış yahu ?
Gerekirse kaçarım demek ne demek miş?
Cehalet okulla olmaz ama bu cümle cehalettir canım.
Ailen haklı. İnadından yüksek okulu bitirmeyen adam okusa da cahil kalırdı zaten.

Diğer konuna yazmışsın.
Ailen sevgilini istemediği halde onları ikna etmeyi başarmışsın fakat sevgilin kafanda anneni takıntı yapmış bence. Hatta gerekirse kaçarım demeni bile.
Bak canım seven insan değer verir.
Sevgilim bana hep der, köpeğin olsa onu bile en az senin kadar severim der.
Ki burda bir anneden bahsediyoruz.
Saygı yok, değer verme yok.
Umarım böyle bir adamla evlenmeyi düşünmüyorsundur. Çok büyük hata yaparsın dikkat et.

ailemin onu maddiyatla mevki ile değerlendirdiğini düşünüyo. halbuki öyle bişey yok. ben ona en başta ailem çok büyük tepki verirse olmaz demiştim hep ailemi üzmekten korktum. çünkü abim eşinden ayrıldı ailem çok yıprandı. sende bişeyler yap okulunu bitir uğraşcam dedim ki uğraştım da. her iki tarafa destek olcam derken ben yıprandım. onun anne ve babasıyla görüşmedim çok ısrar etti ama sonra laf söz olur diye resmiyet olmadan görüşmek istemedim. bu da çok büyük problem haline geldi. benim ailem pis miydi neydi annem sadece seni görmek istedi vs vs... hep beni suçladı şimdi diyo ki ben hiç hayatımda bu kadar aşağılanmamıştım mevki ile para ile ölçtü ailen beni. sen bana çok acı çektirdin hakkımı helal etmiyorum. beddualar filan ... of çok yoruldum ....:(

ailemin onu maddiyatla mevki ile değerlendirdiğini düşünüyo. halbuki öyle bişey yok. ben ona en başta ailem çok büyük tepki verirse olmaz demiştim hep ailemi üzmekten korktum. çünkü abim eşinden ayrıldı ailem çok yıprandı. sende bişeyler yap okulunu bitir uğraşcam dedim ki uğraştım da. her iki tarafa destek olcam derken ben yıprandım. onun anne ve babasıyla görüşmedim çok ısrar etti ama sonra laf söz olur diye resmiyet olmadan görüşmek istemedim. bu da çok büyük problem haline geldi. benim ailem pis miydi neydi annem sadece seni görmek istedi vs vs... hep beni suçladı şimdi diyo ki ben hiç hayatımda bu kadar aşağılanmamıştım mevki ile para ile ölçtü ailen beni. sen bana çok acı çektirdin hakkımı helal etmiyorum. beddualar filan ... of çok yoruldum ....:(

hiç hoşuma gitmedi bu durum..
Sevgilin şimdiden ailene düşman olmuş ve inatçı yapısıyla bu durumun düzeleceğini sanmıyorum..

Ne demek ..ailen beni maddiyatla ölçtü?...ölçebilir napalım yani herkesin hayata bakış açısı farklı..:51:

Önemli olan senin ne düşündüğün..sen onu maddiyatla ölçmedin ki..öyle olsa bitirirsin zaten bu ilişkiyi..

Senin fikirlerine önem vermiyor ailesiyle tanışma konusunda sana zaman vermeli, işler ciddiye binmeden aileyle tanışmak istemeyebilirsin saygı duyması lazımdı.

Neyse uzaktan benim yorumum ..bu kişiyle evlenmeni uygun bulmadım..ilerde ailenle görüşmeyebilir, gelmesinler gitmesinler diyebilir, onlar evlenmeden beni istemememişlerdi şimdi de ben onları istemiyorum diyebilir..haberin olsun....o zaman da sen aileni 2.plana atmazsan bu evlilik biter..

iyi düşün herşey de aşk meşk değil..

Back
X