- 23 Ağustos 2012
- 51.776
- En iyi cevaplar
- 1
- 240.993
- 898
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ailelerimizden izin almıyoruz yetişkin kendi ayakları üzerinde duran insanlarız hayat bizim beden bizimEvlilik oncesi yakinlasmayi normal gorenlerin aileleri onayliyor mu acaba ?
Ekonomik ozgurlugunuz varsa katilirim![]()
Bazi seyler kisisel hak ve ozgurluge girmez.Dini inanc ve toplumsal geleneklere girer. Annenin ,babanin eline bak ,yan gel yat ,evinde yasa. Ben ozgurum istedigimi yaparim deKişisel hak ve özgürlükler ekonomik özgürlükle bağlantılı değildir. 18 yaşını aşmış her birey özgür iradesiyle cinsellik yaşayıp yaşamamaya karar verebilir.
Arkadaş gayette doğru yazmışKem talih değildir o kör talihtir. Kem olsa duramazsın. Bu başlığa cevaptı, konuyu okuyup geliyorum.
Bazi seyler kisisel hak ve ozgurluge girmez.Dini inanc ve toplumsal geleneklere girer. Annenin ,babanin eline bak ,yan gel yat ,evinde yasa. Ben ozgurum istedigimi yaparim deiyiymis. Annene babana Allah yardim etsin.
Bazi seyler kisisel hak ve ozgurluge girmez.Dini inanc ve toplumsal geleneklere girer. Annenin ,babanin eline bak ,yan gel yat ,evinde yasa. Ben ozgurum istedigimi yaparim deiyiymis. Annene babana Allah yardim etsin.
Kariyeri olan kadınlar sevişebilirmiş, gerisine yasakEkonomik ozgurlugunuz varsa katilirim![]()
Anneee sevişebilir miyimm???Konuyu saptiriyorsunuzözgürsünüz istediginizi yapin .
Doğru diyorsunuz da adam daha ilk görüşmede oha yani; hem de arada tanıdıklar varKör kör, kem göz olur, talih kör olur
Konuya geçelim. İnsanlar artık bazı tabuları aştılar çoğunlukla. Evlilik öncesi cinsellik genelde normal karşılanıyor. Ama bu kişisel tercihtir. Sen istemiyorsan orda biter, ama adamın istiyor olması da anormal ya da kötü bir şey değil. Sevişmek istedi, evlenmek istemiyor diye bir şey yok, bu ikisi bağlantılı şeyler değiller. Hayata bakış açınız uyuşmamış, en mantıklısı başlamamakmış zaten. Tavsiyem daha muhafazakar insanlarla bir araya gelmen. O zaman hayata bakışınız da uyuşacaktır muhtemelen.