Kara bahtım, kem talihim :)

Kişisel hak ve özgürlükler ekonomik özgürlükle bağlantılı değildir. 18 yaşını aşmış her birey özgür iradesiyle cinsellik yaşayıp yaşamamaya karar verebilir.
Bazi seyler kisisel hak ve ozgurluge girmez.Dini inanc ve toplumsal geleneklere girer. Annenin ,babanin eline bak ,yan gel yat ,evinde yasa. Ben ozgurum istedigimi yaparim de 👏🏻 iyiymis. Annene babana Allah yardim etsin.

Bazi seyler kisisel hak ve ozgurluge girmez.Dini inanc ve toplumsal geleneklere girer. Annenin ,babanin eline bak ,yan gel yat ,evinde yasa. Ben ozgurum istedigimi yaparim de 👏🏻 iyiymis. Annene babana Allah yardim etsin.

Kişisel hak ve özgürlükler kanunla korunur ve sizin kişisel görüşlerinize tabi değildir. Nasıl bir evlat olduğumu bilmeden bu şekilde konuşmanız hoş olmamış ama polemiğe giremeyeceğim çünkü yasak. İyi akşamlar.

İnsanın kiminle sevişeceğini belirlemesi kişisel özgürlüktür. Benim kimle sevişeceğime toplum denen yabancı insanlar mı karar verecek? Her şey sizin kafanızda olmasını istediğiniz gibi değil. Ne konuştuğunuzu bilin önce. Her gün kadın bedenini hedefleyen bin türlü saldırı gerçekleşirken kadınların hak ve özgürlükleri hakkında böyle konuşmaya utanmıyor musunuz?

Sanki karşı taraf kuyruğunu dikmiş sizi bekliyor? Neden bahsettinizki? Gereksiz olmus

Birilerinin aracı olması o insanın niyetinin evlilik oldugu anlamına gelmiyor....Ya tanıstıran duzgun olmayabilir ya da adam tanıstırana karsı maske takmıstır ya da tanıstıran kişi adam hakkında dogrudurust bilgi edinmeden copcatanlık yapmaya kalkmıştır...

Ne soruyordun peki sen unuttum? Adamın niyeti belli evlenmez..yine next diyeceksin...

Konuyu saptiriyorsunuz 🤣🤣 özgürsünüz istediginizi yapin .

Kör kör, kem göz olur, talih kör olur 🤣

Konuya geçelim. İnsanlar artık bazı tabuları aştılar çoğunlukla. Evlilik öncesi cinsellik genelde normal karşılanıyor. Ama bu kişisel tercihtir. Sen istemiyorsan orda biter, ama adamın istiyor olması da anormal ya da kötü bir şey değil. Sevişmek istedi, evlenmek istemiyor diye bir şey yok, bu ikisi bağlantılı şeyler değiller. Hayata bakış açınız uyuşmamış, en mantıklısı başlamamakmış zaten. Tavsiyem daha muhafazakar insanlarla bir araya gelmen. O zaman hayata bakışınız da uyuşacaktır muhtemelen.
Doğru diyorsunuz da adam daha ilk görüşmede oha yani; hem de arada tanıdıklar var

Muhafazakar ama evde buluşmak isteyecekmiş beyefendi öyle mi? Karısını da çalıştırmayacakmış bi de? Valla bana direkt "ben erkeğim herşeyi yaparım elimin kiri ama sen kadınsın" modunda bi adam gibi geldi. Hiç hoş değil, görüşmeyin bence:KK12:

Muhafazakar degil bu kisi.Muhafazakar maskwsi takmis sadece ve uymuyor.Acikcasi olumlu seyler yazamicam bu durumla ilgili.
Yakinlasma olayina gelince ben pek taraftari degilim.Yani cok seversin ,asik olursun,guvenirsin..Tamam.Beden senin bedenin sonucta .Bunin icin de kimseye hesap vermek zorunda degilsin.Allah'tan baska..
Dini boyutuna inecek olursan derin mesele.Allaha verecegim hesabi düşünürum sadeceAma dedigim gibi beyfendi hic ama hic icime sinmedi.

Back
X