- 18 Şubat 2015
- 745
- 189
- 73
- 38
Evet Taylana aşık oldu, o yüzden kardeşi Mine 'nin de ona yakınlaşmasına çok kızdı...Ali'yemi aşık? Yok kız o nerden cıktı![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet Taylana aşık oldu, o yüzden kardeşi Mine 'nin de ona yakınlaşmasına çok kızdı...Ali'yemi aşık? Yok kız o nerden cıktı![]()
Ali'yemi aşık? Yok kız o nerden cıktı![]()
Taylana aşık bence,bakışmalarından konuşmalarından onu anladım.Aliye aşık olan üvey anneleri.Bu arada Mehmet pervinin kardeşi mi?
Fragman çıktı mı?hala gülüyorum yanasıl karıştırdım. Berkant da ilerleyen bölümlerde para koparacak Asiye den.Gıcık oluyorum ona.
Mehmet dediğin engelli cocukmu?
Evet kardeşi
kardeşimi üvey oğlu diye tahmin etmiştim adamın oğlu değil mi
Kardeşi imiş çünkü bir tek ona iyi davranıyor,pervin.kardeşimi üvey oğlu diye tahmin etmiştim adamın oğlu değil mi
benimde o dikkatimi çekti kızlarda iyi davranyor ama geçenki bölümlerde kaynanasına engelli maşından söz ettiKardeşi imiş çünkü bir tek ona iyi davranıyor,pervin.
Kadın paragöz çıktı,taylandan bile aldı.benimde o dikkatimi çekti kızlarda iyi davranyor ama geçenki bölümlerde kaynanasına engelli maşından söz etti
Fragman çıktı mı?
Iyi oldu sedayaHenüz çıkmadı ben de merak ediyorum:) Ay şu Seda da başa bela oldu kaptırdı adama paraları![]()
Iyi oldu sedayaBakalım bu bölümde hale-mine cephesi ne olacak Taylan hâleden boşanamaz bence mineden de vazgeçmez gibime geliyor,dizinin tanıtımlarını gördümde asiye ve Taylan karakteri birbirine aşık olacak zannetmiştim ama Taylan yönünden şaşırtılar bizi.
Hale karakterini pek sevmedim aslında geldiği yeri çabuk unutmuş,sonuçta kendiside zengin değil.![]()
İşte diyorum ya canım kendi geldiği yeri unutmuş hale.Taylan aslında severek evlenmiş ama Hale soğutmuş kendinden çok kaprisliydi iyi oldu.Bana Hale o cadoloz anası varken boşanmaz Taylan dan.
Evet Hale nin annesi fakirmiş temizliğe falan da gidiyormuş eskiden.
İşte diyorum ya canım kendi geldiği yeri unutmuş hale.Çetinin annesinin evliliğini kabul etmeyen evin babası haleyi nasıl kabul etti acaba.
Bakalım Taylan mineden vazmı geçecek asiye ye doğru yol alır mı acabaZannetmiyorum pek asiye bu ikiliye hayatı dar edecek bence.
![]()
Asiye bana kara meleği hatırlatıyor ben çocukken öyle bir dizi vardı oda hem iyi hem kötüydüAsiye Hale yle bir olacak ne yapar eder mineyle taylan ı ayırır.Ali yi bile musallat eder başına.
Çetin çok komik yadiyor ya ter kokucam ellerim nasır tutacak diye
![]()
Asiye bana kara meleği hatırlatıyor ben çocukken öyle bir dizi vardı oda hem iyi hem kötüydüAsiyede öyle ama gitgide kötüleşecek gibi duruyor,Taylan asiye ye bakmaz bence bakmasında
Yakışmıyorlar.
Çetin evet komik hele buluştuğu kıza anlattığı nasıldı![]()
Genellikle başroller birbirine aşık olurdu jenerikte asiye ve Taylanın ismi yazıyor önce ama ters köşe yaptılar.Bence de bakmaz Taylan.Pervin de öğrenecek bence Asiye nin yaşadığını.
Çetin manyak ya Asiyeleşti yanında dura durababaanne de çok komik
![]()
Genellikle başroller birbirine aşık olurdu jenerikte asiye ve Taylanın ismi yazıyor önce ama ters köşe yaptılar.Pervin onun yaşadığını öğrenirse artık para muslukları akar bak gör.
Ama yine tok gözlü kadın seda gibi 500 bin istemiyor 5 bin istiyor.Dizinin reytingleri bu hafta iyi gelmiş inşallah bitirmezler.
![]()