- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.747
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güzel bölümdü yaa
Dedeye noldu da öldü merak içindeyim zaten kolunu ovalayıp duruyordu.
Telefonda konustugu kim acaba cetinin annesimi yoksa selenmi ölmedimi
Merakla bekliyorumm
Diziyi henüz izlemedim yorumlardan okudum belkide Çetin'in anne ve babasının ölümünde dedenin parmağı vardı damadını Öldürmek isterken kızınıda öldürmüş olabilir bunu bilen birine tehdit falan etmiş olabilir.Ben de anlamadım bu dede nasıl öldü yahu? taylan da öğrendi her şeyi.
Diziyi henüz izlemedim yorumlardan okudum belkide Çetin'in anne ve babasının ölümünde dedenin parmağı vardı damadını Öldürmek isterken kızınıda öldürmüş olabilir bunu bilen birine tehdit falan etmiş olabilir.
Taylan hala minenin Peşinde dolaşıyor mu?
Dün gece izledim,Semra hastamı ? Kadın birden değişti ilaç falan da kullanıyormuş.Dedenin ölümü bence Çetin'in ailesi ile ilgili,belkide ölümlerinde dedenin parmağı vardır.Aslında tam anlamıyla dolaşıyor sayılmaz çünkü Mine Ali yle sözlenince umudu kesti ondan zaten Hale de hamile.
Dün gece izledim,Semra hastamı ? Kadın birden değişti ilaç falan da kullanıyormuş.Dedenin ölümü bence Çetin'in ailesi ile ilgili,belkide ölümlerinde dedenin parmağı vardır.
Çetin'in babasını kabul etmeyen adam haleyi nasıl kabul etti anlamadım halenin anneside gıcık geldiği yeri çabuk unutmuş kadın.
Pervin yorumu çok iyiBaşta melek gözükenlerin içinden şeytan çıkıyor sanki. Dizinin sonunda en melek Pervin kalacak bu gidişle
Ben bu diziye çok gülüyorum, hızlı da ilerliyor, ananenin ayna karşısında çalışmaları çok başarılı![]()
asiyenin göbek hala düz bebek nerdeyse 3 ayı bitirdi
buarada asiye kocasında boşanmış acaba çetinlemi aşık oldu
gerçek hayattaki eşinden boşanmışasiye hic evlenmedi,sevdigi adamdan hamile kaldi adamda adi cikinca basina gelmeyen kalmadi
sonrada cetine asik oldu