kara haber...

VuslataDair

evli ve 3 cocuklu
Kayıtlı Üye
15 Mart 2011
5.969
13.908
448
Ankara
Bu gün çok kötü bir haber aldım
Henüz 26 yaşında kanser hastası 3 çocuk annesi en küçük çocuğu 3 yaşında olan bir hanım vefat etti kendisini şahsen değil ama üye olduğum annelikle ilgili bir Facebook grubundan tanıyordum
Çok ağladım çok içim yandı
Doktor izin verdiğinde ve eve çıkabildiğinde Nasıl Mutlu olurdu yavrularımı görebileceğim diye
Nedense buraya yazmak istedim rabbim mekanını cennet etsin

Mekanı cennet olsun. Gamze vardı bir kaç yıl önce okan bayülgen programında defalarca konu etmiş birsürü kişi donör olmuştu. Onun cocuğuna yazdığı mektubu hiç unutmam. He sebze meyveni sirkeli suda kim bekletecek diye bir sorusu vardı mektubunda ciğerim yanıyor her aklıma geldiğinde. Donör bulundu nakil oldu ama vefaat etti kendisi. Rabbim mekanını cennet eylesin böyle annelerin. Çocukları da umarım ferah içinde buyurler. Evet anne yokluğu hep hissedilir ama umarım hayat 1-0 eksik çıktıkları bu yolda hep güzel kapılar açar onlara

Geçen yıl bizde kuzenimi pat diye kaybettik. 5 gün içinde kanser olduğunu öğrendi , ameliyata girdi . Ameliyatta beyin kanaması geçirdi ve uyanamadı .. :( 3 çocuk kaldı geride.. Biri 4 aylık bebek . Tam bir yıl olacak :( Hala dün gibi acısı .. Giden gencecik kadına mı yanarsın ? Minicik yavrulara mı ? Allah sabır versin. Mekanı cennet olsun :( Hayat denen şey o kadar anlık ki .. Allah hayırlı ölüm versin . Çok Zor.....

Allah rahmet eylesin.Rabbim mekanını cennet etsin. Çok zor ve çok acı bir durum. Yaklaşık 3 saat önce kayınvalidemi hastaneye yatırdık.Hastane koridorunda gezerken açık olan kapılara gözüm ilişti, ayrı insanlar, ayrı hikayeler.. Onlara da bayram bize de.. Herkesin derdi kendine büyük ama derdimizi dert sanıyoruz bazen

Allah rahmetini yagdirsin inşallah.
Yavrulara da hayırlı kapılar açsın. Anne yokluğunu en az hissedecek şekilde büyüsünler.

Çok zor. Allah sabir versin geride kalanlara.

Mekanı cennet olsun. Gamze vardı bir kaç yıl önce okan bayülgen programında defalarca konu etmiş birsürü kişi donör olmuştu. Onun cocuğuna yazdığı mektubu hiç unutmam. He sebze meyveni sirkeli suda kim bekletecek diye bir sorusu vardı mektubunda ciğerim yanıyor her aklıma geldiğinde. Donör bulundu nakil oldu ama vefaat etti kendisi. Rabbim mekanını cennet eylesin böyle annelerin. Çocukları da umarım ferah içinde buyurler. Evet anne yokluğu hep hissedilir ama umarım hayat 1-0 eksik çıktıkları bu yolda hep güzel kapılar açar onlara
Bende hep ağlarım onu okursam
Beni mahveden de " kalbi kırılırsa hissederler mi?" Cümlesi olmuştur
Allahım bebecikleri annesiz bırakmasın Amin

Geçen yıl bizde kuzenimi pat diye kaybettik. 5 gün içinde kanser olduğunu öğrendi , ameliyata girdi . Ameliyatta beyin kanaması geçirdi ve uyanamadı .. :KK43: 3 çocuk kaldı geride.. Biri 4 aylık bebek . Tam bir yıl olacak :KK43: Hala dün gibi acısı .. Giden gencecik kadına mı yanarsın ? Minicik yavrulara mı ? Allah sabır versin. Mekanı cennet olsun :KK43: Hayat denen şey o kadar anlık ki .. Allah hayırlı ölüm versin . Çok Zor.....
Oy bu da çok fenaymış
Yavrular iyi mi onlara kim bakıyor hele o miniğe

Oy bu da çok fenaymış
Yavrular iyi mi onlara kim bakıyor hele o miniğe
Annesiz ne kadar iyi olabilirlerse o kadar iyiler. Babaannesi bakıyor . :( Allah ondan razı olsun. Babalarıda anne olmaya çalışıyor çocuklarına. Allah sabır versin. Yazmak bile zor geliyor bana :(

Ben annem öldüğünde 3 yaşındaydım 3 kardeştik babannemle dedem büyüttü sağolsunlar köyde yaşadığımız için sabah namazından yatsıya kadar çalışırdık 6 yaşındaydım babannem beni inek sgmaya oturttugunda öyle güzel bi hayatım oldu. İnşallah onları okutur meslek sahibi yaparlar Allah anne yokluğunu hissettirmesinn onlara , o annenin de mekani cennet olsun inşallah

Back
X