- Konu Sahibi VuslataDair
-
Bende derdimden utandım bugun inan:-(Derdimden utandım... çok üzüldüm ya
Bende hep ağlarım onu okursamMekanı cennet olsun. Gamze vardı bir kaç yıl önce okan bayülgen programında defalarca konu etmiş birsürü kişi donör olmuştu. Onun cocuğuna yazdığı mektubu hiç unutmam. He sebze meyveni sirkeli suda kim bekletecek diye bir sorusu vardı mektubunda ciğerim yanıyor her aklıma geldiğinde. Donör bulundu nakil oldu ama vefaat etti kendisi. Rabbim mekanını cennet eylesin böyle annelerin. Çocukları da umarım ferah içinde buyurler. Evet anne yokluğu hep hissedilir ama umarım hayat 1-0 eksik çıktıkları bu yolda hep güzel kapılar açar onlara
Oy bu da çok fenaymışGeçen yıl bizde kuzenimi pat diye kaybettik. 5 gün içinde kanser olduğunu öğrendi , ameliyata girdi . Ameliyatta beyin kanaması geçirdi ve uyanamadı ..3 çocuk kaldı geride.. Biri 4 aylık bebek . Tam bir yıl olacak Hala dün gibi acısı .. Giden gencecik kadına mı yanarsın ? Minicik yavrulara mı ? Allah sabır versin. Mekanı cennet olsun Hayat denen şey o kadar anlık ki .. Allah hayırlı ölüm versin . Çok Zor.....
Annesiz ne kadar iyi olabilirlerse o kadar iyiler. Babaannesi bakıyor .Oy bu da çok fenaymış
Yavrular iyi mi onlara kim bakıyor hele o miniğe
Amin.İnna Lillahi Ve İnna İleyhi Raci’un
Şüphesiz Biz Allah’tan Geldik ve Şüphesiz Dönüşümüz O’nadır
Allah rahmet eylesin mekânı cennet olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?