- 24 Aralık 2015
- 4.073
- 4.603
- 63
- Konu Sahibi VuslataDair
Allah rahmet eylesin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu gün çok kötü bir haber aldım
Henüz 26 yaşında kanser hastası 3 çocuk annesi en küçük çocuğu 3 yaşında olan bir hanım vefat etti kendisini şahsen değil ama üye olduğum annelikle ilgili bir Facebook grubundan tanıyordum
Çok ağladım çok içim yandı
Doktor izin verdiğinde ve eve çıkabildiğinde Nasıl Mutlu olurdu yavrularımı görebileceğim diye
Nedense buraya yazmak istedim rabbim mekanını cennet etsin
Aa şaşırdım sizde mi gruptasınız yoksaBERNA yı bende tanıyorum.çok çok üzüldüm duyunca.Mekanı cennet olsun.Başımız sağolsun.
Bu gün çok kötü bir haber aldım
Henüz 26 yaşında kanser hastası 3 çocuk annesi en küçük çocuğu 3 yaşında olan bir hanım vefat etti kendisini şahsen değil ama üye olduğum annelikle ilgili bir Facebook grubundan tanıyordum
Çok ağladım çok içim yandı
Doktor izin verdiğinde ve eve çıkabildiğinde Nasıl Mutlu olurdu yavrularımı görebileceğim diye
Nedense buraya yazmak istedim rabbim mekanını cennet etsin[/QUOTE
Allah rahmet eylesin
4 aylik emen bebek birden annesi gidince napmistir kimbilir kiyamam ben ona gozlerim doldu..Allahim ne zor..Annesiz ne kadar iyi olabilirlerse o kadar iyiler. Babaannesi bakıyor .Allah ondan razı olsun. Babalarıda anne olmaya çalışıyor çocuklarına. Allah sabır versin. Yazmak bile zor geliyor bana
![]()
4 aylik emen bebek birden annesi gidince napmistir kimbilir kiyamam ben ona gozlerim doldu..Allahim ne zor..