kara haber...

Allah rahmet eylesin..

Kimi çocuklarıyla bir ömür geçiriyor, kimi erkenden bırakmak zorunda kalıyor, kimi daha kendi çocukken göçüp gidiyor.. Herkesin yazılı bir kaderi var işte..

Mekanı cennet olsun, Allah geride kalan çocuklarına annelerinin yokluğunu aratmayacak kadar güzel bir hayat versin inşaAllah..

Bu gün çok kötü bir haber aldım
Henüz 26 yaşında kanser hastası 3 çocuk annesi en küçük çocuğu 3 yaşında olan bir hanım vefat etti kendisini şahsen değil ama üye olduğum annelikle ilgili bir Facebook grubundan tanıyordum
Çok ağladım çok içim yandı
Doktor izin verdiğinde ve eve çıkabildiğinde Nasıl Mutlu olurdu yavrularımı görebileceğim diye
Nedense buraya yazmak istedim rabbim mekanını cennet etsin

Allah rahmet eylesin. İnşallah çocuklar anne-baba anneleri tarafından aynı sevgi ve ilgiyle buyutulurler.

Allah rahmet eylesin.. Ölüm bu kadar yakınımızdaykrn dünya derdiyle kendimizi kavurmamıza anlam veremiyorum bu haberleri duyunca. Sıkıntı ettiğim gereksiz şeyleri görünce kızıyorum kendime. Allah çocuklarına sabır versin. Çocuklarının bahtı güzel olsun inşallah

Bu gün çok kötü bir haber aldım
Henüz 26 yaşında kanser hastası 3 çocuk annesi en küçük çocuğu 3 yaşında olan bir hanım vefat etti kendisini şahsen değil ama üye olduğum annelikle ilgili bir Facebook grubundan tanıyordum
Çok ağladım çok içim yandı
Doktor izin verdiğinde ve eve çıkabildiğinde Nasıl Mutlu olurdu yavrularımı görebileceğim diye
Nedense buraya yazmak istedim rabbim mekanını cennet etsin[/QUOTE
Allah rahmet eylesin

Annesiz ne kadar iyi olabilirlerse o kadar iyiler. Babaannesi bakıyor . :KK43: Allah ondan razı olsun. Babalarıda anne olmaya çalışıyor çocuklarına. Allah sabır versin. Yazmak bile zor geliyor bana :KK43:
4 aylik emen bebek birden annesi gidince napmistir kimbilir kiyamam ben ona gozlerim doldu..Allahim ne zor..

4 aylik emen bebek birden annesi gidince napmistir kimbilir kiyamam ben ona gozlerim doldu..Allahim ne zor..
:( Hiç sormayın benimde 1 dk aklımdan çıkmıyor bebek. Annesini aramış mıdır? Kokusunu aramış mıdır? Hayat boyu anne nedir hiç bilmeyecek.. Peki ölüp giden? O ameliyatta en son aklına gelen yavruları olmuştur. Hayat işte; bir varmış, bir yokmuş.. :(

Offff ne dertler ne zorluklar var hayatta. Rabbim mekanını cennet eylesin. Yavrularına güzel kaderler versin, annelerinin yokluğunu mutlaka arayacaklar ama inşallah en az zorlukla atlatırlar.

Allah mekanini cennet eylesin.
Gecen yil bir tanidik 3.dogumunda hastahane enfeksiyonu kapmis vefat etmisti.yeni dogan bebegini taziyeye gelen sutu olan anneler emziriyordu cok uzulmustum.taktiri ilahi yapacak bisey yok

Back
X