_laylaylom_ Popüler Üye Kayıtlı Üye 1 Haziran 2009 5.851 26 158 Diğer 13 Ocak 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi AzRASILAM #21 çok severim ...daha önceleri marul,havuç ve mor lahana (bende mor olarak biliyorum bu arada)karışımı yapardım ...dün sadece mor lahanadan salata yaptım,içine sarımsak koymadım sadece ama iyi fikir deniycem turşu tadında olur :)
çok severim ...daha önceleri marul,havuç ve mor lahana (bende mor olarak biliyorum bu arada)karışımı yapardım ...dün sadece mor lahanadan salata yaptım,içine sarımsak koymadım sadece ama iyi fikir deniycem turşu tadında olur :)
C citol Edward&Citol Kayıtlı Üye 14 Aralık 2007 4.195 44 683 Diğer 13 Ocak 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi AzRASILAM #22 azra_sila .!.: [/URL][/IMG] sağdaki Genişletmek için tıkla... nann karalahanayı yaramayacak kadar safmıyızz sagdaki diye işaret ediyonn :roflol: gelcem bi gün sana istiyorum bunların hepindennnnnn cokacimcoook
azra_sila .!.: [/URL][/IMG] sağdaki Genişletmek için tıkla... nann karalahanayı yaramayacak kadar safmıyızz sagdaki diye işaret ediyonn :roflol: gelcem bi gün sana istiyorum bunların hepindennnnnn cokacimcoook
AzRASILAM Nirvana Pro Üye 26 Nisan 2008 21.009 7.620 773 39 13 Ocak 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi AzRASILAM #23 citol .!.: nann karalahanayı yaramayacak kadar safmıyızz sagdaki diye işaret ediyonn :roflol: gelcem bi gün sana istiyorum bunların hepindennnnnn cokacimcoook Genişletmek için tıkla... sen önce imzana bak delüülaelaelaelaelae o bakışa gurban değilmiyz:asigim: biz de belirtiooon alsanaalsanasmile gel anam buyur gelll gel de yapam sanaŞeniz
citol .!.: nann karalahanayı yaramayacak kadar safmıyızz sagdaki diye işaret ediyonn :roflol: gelcem bi gün sana istiyorum bunların hepindennnnnn cokacimcoook Genişletmek için tıkla... sen önce imzana bak delüülaelaelaelaelae o bakışa gurban değilmiyz:asigim: biz de belirtiooon alsanaalsanasmile gel anam buyur gelll gel de yapam sanaŞeniz
boncukkafa Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Kasım 2009 54 0 86 Diğer 14 Ocak 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi AzRASILAM #24 Ben bu salatayı mayonez ve yoğurtla karıştırıyorum Tabi lahanalar çok daha ince oluyor. Pespembe görüntüsü oluyor
Ben bu salatayı mayonez ve yoğurtla karıştırıyorum Tabi lahanalar çok daha ince oluyor. Pespembe görüntüsü oluyor
M melisdeniz ıkı erkek annesı :) Kayıtlı Üye 5 Kasım 2009 17.131 11 733 Diğer 18 Ocak 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi AzRASILAM #25 boncukkafa .!.: Ben bu salatayı mayonez ve yoğurtla karıştırıyorum Tabi lahanalar çok daha ince oluyor. Pespembe görüntüsü oluyor Genişletmek için tıkla... banada yap.. acıktımmguclubacismile
boncukkafa .!.: Ben bu salatayı mayonez ve yoğurtla karıştırıyorum Tabi lahanalar çok daha ince oluyor. Pespembe görüntüsü oluyor Genişletmek için tıkla... banada yap.. acıktımmguclubacismile
Beren <3 Kayıtlı Üye 18 Eylül 2010 11.067 197 413 Ankara 28 Kasım 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi AzRASILAM #26 ben yaparım ama sarımsak koymam içinde çok pratik yanına havuç ve turp rendeleyin benden tavsiye kızlarrr
ben yaparım ama sarımsak koymam içinde çok pratik yanına havuç ve turp rendeleyin benden tavsiye kızlarrr
sevgi_kartal Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 30 Ocak 2009 1.569 26 158 10 Şubat 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi AzRASILAM #27 çok güzel görünüyor yaaa
_Zebos_ TEK DİL,TEK BAYRAK... Kayıtlı Üye 28 Aralık 2009 15.448 92 206 Diğer 13 Şubat 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi AzRASILAM #28 sarımsak koymuyorum bolca nar ekşisi veya erik ekşisi koyuyorum her yemeğin yanına yakışıyor
de_niz Yol arkadaşım Kayıtlı Üye 28 Ocak 2013 5.477 95 163 15 Nisan 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi AzRASILAM #29 Soframdan eksik etmediğim ve çok sevdiğim bi tat