Şampuan ve Saç Kremleri KARA LİSTEDEKİ şampuan markalarınız

Saç kremi olarak BEBEK YAĞI'nı tavsiye ederim. Kesinlikle denemelisiniz hanımlar :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Panten hayatımda kullandığım en kötü şampuan . Benim hayatımın tek favorisi DOVE şampuan saç bakım kremleri deodarantları vacilmezim <3 :69:

gliss - fena şekilde döktü saçlarımı. tek olumlu yanı güzel nemlendiriyor.
head and shoulders - saçımdan arınmadı ve sabun birikintisi gibi görüntü verdi, yağlandırdı, söndürdü.
down under naturals - kivili olan saçımı çok kuruttu ve koparak dökülmesine neden oldu. ama saçınız yağlıysa tavsiye ederim çünkü içeriği temiz ve saçı parlatıyor. kokusu da çok hoş. keşke benim saçımı çok dökmeseydi kullanırdım sürekli.
organix - moroccan argan oil olanını kullandım. tek kelimeyle çok güzel bir şampuan. kara listemde olmasının nedeni ise fiyatı çok fazla.
mecit efendi sarımsaklı şampuan - fena değil diyebilirim ama dökülme için çok iyi değil açıkçası. kokusu da güzel değil.
finesse nemlendirici şampuan - nemlendirmesi iyi denebilir ama kokusu pril gibi.
elidor - saçımı dökmeseydi eğer kesinlikle bukle belirginleştirici olanını alır kullanırdım. çünkü gerçekten etkiliydi.
organicum - hiçbir etkisi olmadı saçımda. çok sıvı bir şampuan ve portakal kokuyor. verilen paraya değmez.
live clean - söndürdü gibi geldi saçlarımı bir kez kullandım bir daha da almadım. dökülmeye de iyi etki yapmadı. gereksiz pahalı.

saçlarımı kobay olarak kullandım resmen. hala hayalimdeki şampuanı bulamadım.. olan saçlarıma ve para oldu. :43:

Kesinlikle Dove saçlarımı keçe gibi yapmıştı.Hala görünce uzaklaşırım rafından.Bedava verseler almam

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kesinlikle clear..
Kullandığıma pişman olduğum bi şampuan
Tamam kokusu harika olabilir ama saçlarımı yapış yapış yaptı bi süre sonra.
Elseve de aynı şekilde..

headen shoulders
elseve
bebek sampuanlari
bioxin
dove
hair shine
bunlar bnm aklima glen kara listemdeki sampuanlar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Avonun tum sampuanlari
Syoss en igrenci sanirim
Dove
Elidor
Blendax
Loreal elseve en kotuleri

En başta ersağın tüm şampuanları, elidor, blendax, dove, pantene özellikle ersağ iğrenç bi şampuan ASLA tavsiye etmiyorum:45::14::20:

Kesinlikle blendax :20: hiç memnun kalmadım inanılmaz sert yapmıstı dolastırmıstı bir daha tercih asla etmem

Back
X