Şampuan ve Saç Kremleri KARA LİSTEDEKİ şampuan markalarınız

geçen hafta markette indirim var diye küçük boyundan 1tane elidor (turuncu-onarıcı ) 1tane clear aldım ( yazıları mor-besleyici bakım yazıyo ) . ikisini de denedim malesef iğrenç kızlar.hiç tavsiye etmem.elidor yorumlarına aynen katılıyorum hergün yıkamak zorunda kaldım saçlarımı hemen yağlandırdı elidoru kullandıgım günler boyunca ...clear a gelince ondan memnun kalmadım

Bİoxsİn saÇ dÖkÜlmesİ İÇİn aldım saÇımı bİr ÇİtİŞtİrdİ aÇayım dİye olan varan saÇım gİttİ 5. Kullanımda kendİsİ ÇÖpteydİ

bence bioxcin çok iyi bi şampuan,benim saçımı da biraz karıştırıyordu ama kremle açılıyordu saçlarım :) saç dökülmesine birebirdir bioxcin

benim kesinlikle tavsiye etmediklerim : avonun ve loreal elseve şampuanları

bioblas nerdeyse kel kalıyodum
hala toparlamadı saçlarım sindi kaldı:(((

clear güya kepeğe karşı etkili.benim kepek sorunu olmayan saçlarımda suan kepek oluşmaya başladı...

bioxin dökülme konusunda iyi bi şampuan.ama saçlarınız boyalıysa kremsiz asla acılmıyo cok dolaşıyo.ben baya uzun süre kullandım ama sonra saclarımı boyattıgım için bırakmak zorunda kaldım boya hemen akıyodu cnkü.

dove gliss elseve döktü clear kepek şampuanı güya kepek yaptı bi de nar özlü şampuan var doluyo saçımı ya ben şampuan bi kutu bitirmeden yenisine geçiyomda :P elidor kıvırcık saç için alcam ama tepkileride pek beğenmedim napcam ben ya new wear ısırgan otu mu alsam karıştımm bööööö

ben dove kullanıyorum 4 sene olmuştur.saçlarım harika kokuyo kirlense bile o güzel koku gitmiyo ama saclarım her yıkamadan sonra cok dökülüyo :((( başka şampuanda kullanmak istemıyorum güvenemıyorumm yani

dove gliss elseve döktü clear kepek şampuanı güya kepek yaptı bi de nar özlü şampuan var doluyo saçımı ya ben şampuan bi kutu bitirmeden yenisine geçiyomda :P elidor kıvırcık saç için alcam ama tepkileride pek beğenmedim napcam ben ya new wear ısırgan otu mu alsam karıştımm bööööö

canım ben elidoru hiç önermem sana :1no2::1no2:

eee ben şimdi ne kullanacağım yaaa.
elseve kullanıyodum çok uzun zamandan beri. pembe olan inci özlü mü ne. ama saçlarım çok dökülmeye başladı, ama sampuana yormadım açıkçası. belki de ondanmış.
E bi de yağlanıyo hemen. ben şimdi ne kullanacağım ??

pantenn_çok kepek yaptı
dove_çok çabuk yağlandırdı
clear_saçlarımı çok döktü.

kozmetik şampuanlardann en ii gelen blendax oldu

eee ben şimdi ne kullanacağım yaaa.
elseve kullanıyodum çok uzun zamandan beri. pembe olan inci özlü mü ne. ama saçlarım çok dökülmeye başladı, ama sampuana yormadım açıkçası. belki de ondanmış.
E bi de yağlanıyo hemen. ben şimdi ne kullanacağım ??

elseve gercekten cok döküyo canım saçları bence ondandr:olmaz:

pantenn_çok kepek yaptı
dove_çok çabuk yağlandırdı
clear_saçlarımı çok döktü.

kozmetik şampuanlardann en ii gelen blendax oldu

her şampuanı denedim btkisel olsun kozmetik olsn ama bi blendax kaldı onu da mı denesem acaba :roflol::roflol:

Teşekkür ederim Esranil... en iyisi derhal kendime başka bir şampuan bulayım. fikir verirseniz sevinirim. saçlarım ince telli ,düz, uzun ve çabuk yağlanıyo :(

saç tipine göre kullanmak gerek dove aldım büyük hata yaptım yağlı saça olacak şey mi :umursamaz: clear ve head&shoulders ii bana göre

yıllardır ailece elseve kullanıyoruz. hiçbir şikayetimiz yok. ama en sağlıklı saç benim saçım evde :))). o biraz da yapıyla alakalı bir şey.

claer kullanıyodum ama çabuk yağlanıyo kış günü sürekli banyo yapamam
Duru kullanıyorum uzun saçlara özel şimdi rahatım zemuszemus

Back
X