Şampuan ve Saç Kremleri KARA LİSTEDEKİ şampuan markalarınız

elidorun kına özlü şampuan ve saç kremini kullanıyordum yazın, saçım keçe gibi oldu şekil veremez oldum saçıma. kullanıp memnun olan bir arkadaşıma verdim en sonunda.

Pantene i 1 kere kendi şampuanım bittiği için kullanmıştım.2ay saçımdaki kepekleri arındırmakla uğraştım hiç abartmıyorum.En iyisi bence schwazkoph şuan onu kullanıyorum çok memnunum

Ben Elseve arı sütünü kullanıyorum memnunum amabenneyaptımki

head&shoulders ve pantene kaydirigubbakcemile

rejoice ve elidor en memnun kaldığım şampuanlaropuyorumnanaktan

dove saç kremide harika ;))

nivea straight and easy liss... ha yikamisim ha yikamamisim... saclarima kar yagmis misali:gitme:

clear............hayatımda bunun kadar berbat bir şampuan kullanmadım diyebilirim dove bile bundan güzeldir herhalde.....
saçınızı yıkıyosunuz ama daha kurularken saçtaki yağlanmayı farkediyosunuz .....
eğerki clear kullanıyosanız günlük saç yıkamanız lazım yazın zaten hergün yıkanıyosunuz ama kış olunca 2 güne çıkıyor sağolsun bu şampuan sayesinde günlük yıkamaya devam ediyorum saçlarımı...........
bitsede kurtulsam bide eşim gitmiş kiloluk olandan almış bereket düştü mübareğe

kesinlikle dove ve elseve berbat saçı felekat döküo ve karmakarışık oluyo ben 2 senedir glis kullanıorum sarı olanı uzun saclar için olanı cok ii geldi şimdi glis in boyalı saclarına dönücem belki aramızda kullanan varmı :/

Back
X