merhaba kızlar,
ben şampuandan şampuana geçen ve öğrenciyken şaç bakım danışmanlığı yapan biriyim...
panten,blendax ve rejeoice aynı firmanın ürünleri...kendi içinde sıralamada pantene,blendax ve rejeoice...
ben aralarından pantene yi sevdim ilk başta güzel yaptı ama bir süre kullanınca kepek falan başladı...uzun süreli memnun kalmadım yani...
soncacım elidor...bu pantene,rejoese ve blendax ın büyük rakibi, çoğu insan memnun ama acayip bir köpüğü var çok köpürtüyor. bende normalde kullandığım şampuanı bulamayınca bunu kullanıyorum diğerlerinden iyi geliyor...
ve büyük bir marka daha dove... aman aman evlerden ırak cehenneme direk olsuun. bir kez reklamlara aldanıp aldım ama abartmıyorum öyle bir dökülme daha yaşamadım ben ve gerçekten saçım dörtde bir azaltı şampuanı bırakmama rağmen devam etti ve saçlarım keçe gibi oldu tarak girmedi saçıma...
ithal şampuanlardan elseve...onu da kullandım iyi hoş yumuşacık saçlar ama bir güün öbür gün yağdan birbirine yapışmış sönük saçlar oluyor. hiiç önermem.
ipek, hacışakir ve türevleride... onlarıda kullandım ve cık cık cık önermem iyi gelmedi...
bu arada eşim clear kullanıyor bazen bende onunkinde çalıyorum mentollü nasıl insanın saçının dibi hava alıyor buz gibi tam sıcaklarda kullanmalık ama tabi saçı biraz çıtır yapıyor açmak zor oluyor...ama erkeklere iyi diye düşünüyorum...
ben ne kullanıyorum... ismi neydi tam bilemiyorum ama avon un verdiği şampuanlardan bişi naturals dı galiba onu kullanıyorum kremiyle bana iyi geldi memnunum... en azından kepeklenme yok. sertlik yok tarama kolay...
benden bunlar var arkadaşlar....