Şampuan ve Saç Kremleri KARA LİSTEDEKİ şampuan markalarınız

benim için elidor, gliss, pantene, blendax, head & shoulders, dove, elseve, syoss, clear, hacışakir, rejoice, schwarzkopf vs türevi TÜM market şampuanları kara listede. hem hayvan deneyi yapıyorlar hem de içerikleri zararlı kimyasal dolu. cruelty free olan ve daha bitkisel şmapuanlar tercih ediyorum
bitkisel şampuanlardan tresan dan memnun kalmamıştım saçımı kazık gibi yaptı.

Hayvanları deney olarak kullanan bütün firmaların şampuanları, kökleri kurusun inş. amin!
AMİNNN...........

head & shoulders benim saçlarımı yağlı yağlı bırakıyor niye öyle bilmiyorum ama hiç hoşlanmıyorum

elidor konusunda tövbeliyim. şampuanımı ara ara değiştiririm ve bi çok şampuanı denedim. iki farklı zamanda denememde de döktü saçlarımı.
clear kadınlar için olanı kurutuyor saçları. güzel temizliyor ama artık tercih etmiyorum saçlarımda boya da olduğu nemlendirici ürünleri daha çok tercih ediyorum. sadece clearın saç kremini kullanyrm. çok güzel nemlendiriyor.

Ya benim bir sorunum var harika buklelerim vardı fakat artık banyodan sonra dümdüz saçlarla karşılaşıyorum. Ayrıca maşa düzleştirici falan en fazla 2 kez kullanmışımdır. Eski buklelerimi geri istiyorum şampuanımı değiştirdim sanırım bu yüzden Elidor Bukle Belirginleşitirici Serisini almayı düşünüyorum kullandıysan nasıl? Bukleler?

Bende elseve i tekrar kara listeme aliyorum yok yaa elseve lerle birturlu barismiyo yildizim.. Loreal bana degmiyo anlasildi :))))

Pantene
Pantene
Pantene.

Normalde doğal ürünler kullanmaya çalışıyorum olabildiğince. Otacıdır, tresandır, bebek şampuanıdır. Dergimin arasından çıktı pantenenin tek kullanımlık şampuanı ve saç kremi. Anneme denettirdim beğenirim belki diye :KK71:
Yıkadığın ilk gün her şey iyi hoş güzel gibi. Kokusunuda çok sevdim ayyyy alalım yaaa pantene düzeltmiş dedim. İkinci gün oldu ve yıllar önceki pantene neyse bununda o olduğunu gördüm...

Back
X