Kara Para Aşk ATV

• Konu Sahibi Konu Sahibi nilim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
diziye öykü karayel yani kuzey güneyin cemresi giriyormus ömerin eski sevgilisi olarak...
çok donuk bi kiz o yaa.. derdi neymiş niye gelmiş ki
bahar'a çok üzüldüm yaa.. yazık oldu kıza.. zaten basrol de o olmalıydı kesinlikle Elif karakterini döktürürdü yaa..

hüseyin de battı artık. baharla sahneleri çok etkileyeciydi.

yine fatih'in basına patlicak olanlar...

ben izlemedim daha son bölümü, artik eskisi kadar ilgimi cekmiyor dizii. Nilüferin sacma sapan hareketleri diziden soguttu beni. ben begeniyorum öykü karayeli aslinda, reytingleri düstü dizinin muhtemelen toparlamak ve heycan katmak adina yapilmis birseydir..

Nilüfer dizi başladığından beri ağlıyor.Çok sinir bir kız.Hüseyin de çok sinir.Samimi olmaya çalışan ama samimiyetsiz hallerine gıcık oluyorum.Kızı nasıl da öldürdü. Gerçi o da çok kaşındı.Çok çabuk çıkardılar kızı dziden.Oyunculuğu çok iyiydi halbuki.Arda yakalar yakında Hüseyin`i.Hüseyin onu da öldürmeye çalışırken kardeşiyle yüz yüze gelebilir.

Kara Para Aşk, yeni bölümüyle Çarşamba akşamı 22.15′te ATV’de!

Ziraat Kupası maçları nedeniyle sürekli ara veren veya saati değişen, geçen hafta da yayınlanmayan başarılı yapım, bu hafta yine geç saatte ekrana gelecek. 20.30′da başlayacak olan Eskişehirspor-Galatasaray maçı nedeniyle dizinin merakla beklenen 33. bölümü, bu haftaya özel olarak 22.15′te yayınlanacak.

Arada bir goz atiyordum son haftalar diziye ve sunu gordum
Bu kadar saf polisler hic bir filme gormedim komedi filmleri disinda
Senaryo yu kim yaziyorsa basrol oyuncularini aptal gosteririm diye ugrasmis.
Bugunku bolum evlere senlik, diziyi uzatmak icin kaliteyi dusurmusler. Seyiricinin onceden tahmin ettigi seyler oluyor.
Cinayet mi cozecekler flort mu edecekler iki arada kalmis zipir gencler den olusan polis ekibi. Filmedeki tek gercek, kotu kararterler Fatih ve Tayrar, Gerisi sanki komedi filmlerinde oynuyor.
Ciddi bir polisiye filme olmayacak mantik hatalari var, saymakla bitmez. Bu film bir zamanlar nasil reyting almis hayret.
En sacma olani, fiyasko bir gun gecirmisler delili kaybetmisler, polis arkadasi ihanet etmis onlara, hacker cocuk ortadan kayip muhtemelen ölü, onlar gidiyor romantic ortamda kutlama yapip sevisiyorlar. yuh artık.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…