Kara Para Aşk ATV

• Konu Sahibi Konu Sahibi nilim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yalnızşöled e bi durm var ömer elıfer bızm aılede sızın gıbı entrıkalr donmuyor gıbısındn konustu amaaa abısı elıfın babasının katılı cıkacakk işler karscak aşkları sallantıya gırecek falan sanırım ömerciime yazık kıyamamm ona bennn

sezon finali neydi öyle ya süper bir bölümdü . abisini görüyon mu çakallllllllll katil çıktı.

buarada melikede polis olcak kadınmış hakkını yemısler:)

abisinde bişey olduğunu anlamıştım birkaç bölümdür ama ben katilden para alıp onu koruyor zannetmiştim, katil olduğunu tahmin edememiştim ve şok oldum.

Tahminim doğru çıktı.

evet aynennn ya ama adamı oldurebılecegı hıc aklımn ucndn bıle gecmedı ben bısylerı ortbas etmstr yada elmasın bırı onn elıne gecmıstır bır sekılde dıye dusnmustum

evet aynennn ya ama adamı oldurebılecegı hıc aklımn ucndn bıle gecmedı ben bısylerı ortbas etmstr yada elmasın bırı onn elıne gecmıstır bır sekılde dıye dusnmustum

Ben de bu kadar olacağını tahmin etmemiştim.Polis müdürü gibi işin içinde sanıyordum.Bu demek oluyor ki Elif'le Ömer hiçbir zaman kavuşamayacak.Aslında çok saçma oldu.Baştan doğru dürüst ipucu vermediler abiyle ilgili.Cinayeti bulmaya yardım etti.Ömer'in düğün parasını almaya kalktı.Sezon finali millet şaşırsın diye son bölüme sakladılar abinin cinayet işlediğini.

abi elifin babasinin adami olabilir mi,
oraya pirlantalari getirmek icin gelmistir
sibeli görünce foyam ortaya cikmasin ömer ögrenmesin diye onuda vardi
hazir vurmusken pirlantalarda benim olsun dedi herhalde

abi elifin babasinin adami olabilir mi,
oraya pirlantalari getirmek icin gelmistir
sibeli görünce foyam ortaya cikmasin ömer ögrenmesin diye onuda vardi
hazir vurmusken pirlantalarda benim olsun dedi herhalde

ama dırek adamı vurdu yanı bısı getrmeye vs gelms gıbı deıldı planlı oldrms gıbydııı anammmm su halımıze bakkk hafıye olduk hehehe

Bence Abi pis islere karismis hatta tayyarin adami bile olabilir, sibelin orada olmasi tesadüftü diye düsünüyorum....

tayyarin adami olsa tayyar ömeride bilmez miydi
ve pirlantalari direk onda arardi. cünkü pirlantalar onun ve damatta oldugunu düsünüyor.

bence tayyarla alakasi yok, belkide bilmedigimz biri daha var ve onun adami

Kızlarr müjde....

Nebahat Çehre diziden ayrılıyormuş...

Altın Kelebek ödül töreninde Zerrin karakterini sevmediği için diziden ayrıldığını açıklamış..

akıllı kadınmış, bizde hiç sevmemiştik.

Son düzenleme:

Hep aynı tip kadın rollerinde zaten.Süslenip püslenip geziyordu.Süleyman'ın annesinden sonra çıtanın aşağısına düşmek zor gelmiştir.

Tam onluk bir roldü hayret :))

Mevlam görelim neyler, neylerse güzel eyler...

Çoook sevindim...
Son bölümü bir gözüm maçta bir gözüm dizide olunca eksik seyretmişim sonra farkettim...
Aslı Zerrin`i ittirmiş kafayı çarpmış bunu görmemiştim. Demek ki o sırada öldü.. (katil olsun hapse girsin diziden çıksın diyordum)
Ama Aslı katil oldu
Zaten ilginç bir şey vardı..
Cinayet gecesi görüntülerinde herkes yalan söylemiş, herkes o gece dışarıya çıkmış...
Ama sadece Zerrin sorgulanmadı ,yalan ifade verdiği ortaya çıktığı halde...
Acaba Ömer`in abisini o mu kiraladı...
Not: Geçen gün hızlı bir şekilde ilk bölümü izledim Ömer`in abisi (adını unuttum) gündüz ve gece cinayet yerine geldiği kıyafetler ile son bölümde gösterilen sahnelerdeki gömlekler birbirini tutmuyor... Acaba son anda senaryo mu değişti :26:

İsabet olmuş valla mimiksiz şey hiç yakışmıyordu bu diziye
Dizinin enerjisini düşürüyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…