Kara Para Aşk ATV

• Konu Sahibi Konu Sahibi nilim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Diziye bayıldım çarşamba gelsin diye iple çekiyorum

yanlız herşey iyice birbirine girmeye başladı :)))) acayip atraksiyon var dizide eee müthiş ikili
yine yapmış yapacağını harika bir iş çıkarmış . Eylem Canpolat · Sema Ergenekon

Asi dizisinden izlediğim aslan ' a uyuz oldum çok acımasız yaaaa ((

sibel bence elifin kardeşi :))

Dizi iyi güzel de kaçma kovalama sahneleri Kayıp dizisindeki gibi olursa sıkar.Oraya gel,buraya gel,şunu buraya bırak.Kutuyu verirsen söylerim gibi saçma sapan çocukça replikler.Uzun bakışmalarda çok sinir.Tuğba Büyüküstün çok donuk ve mimiksiz oynuyor.Buz kütlesi.

Ben ve esim de sevdik bu diziyi

esim adamin kizi olabilcegini dusunuyor
Aralarindaki iliski bundan ibaretmis
bakalim cikixakmi

birinci bölümü çok beğenmiştim ama ikinci bölüm çok sıkıcıydı ve klasik türk dizisine döndermeye başladılar.. güzel bir dizi olur diye başlamıştım ama yanılıyorum galiba böyle devam ederse izlemeyi bırakıcam.. ayrıca şu dizilerdeki kötü adam kaçırma falan filan gibi şeylerden baygınlık geldi yeter yani başka konu mu yok..

kızlaaarrr dün izlemediniz mii
*
nasıl güzel bi tempoda ilerliyo diziii
çok beğendim umarım bozmazlar ilerleyen bölümlerdee

Son düzenleme:
Offf harika bölümdüü çarsambayı iplee çekiyorummmmm :)

Diziyi fena gitmiyor ama bu kaçma kovalamacadan sıkıldım.Nereye kadar bırakmayacaklar kızı.Annesinden daha ne kadar saklayabilecekler.Kızı kaçıranlar elin Roma'sında bankaya gizli kamera koymuş kızı çekiyorlar ulu orta.

ilk bas ne kadar da dalga gecmiştim dizinin ismiyle, tuba büyüküstünle..

cok güzel dizi olmuş gercekten, gerilimli, heyecanlıı, modern

tuba büyüküstün cok güzel kadın ama kabiliyetsiz...
ama bu dizide biraz daha iyi ve sıcak oynuyo gibi geldi bana. tarzı filan da cok hoş.. hele sacları nasıl yapılıyor acaba he bir de o bandana ları da cok hoş

bence de sibel, elifin kardesi.
tayyar ne pislik öyle yaaa ayyy ben bile korktum

Kızlaar 3.bölümde tuğba non taktığı güneş gözlüklerinin markası ne acaba bayıldım onlara ce deli gibi arıyorım ama bulamıyoruuuum

Markasını bilmiyorum ama bu sezon çok moda o gözlükler. Nişantaşınta sokakta satılıyor cokta kaliteli duruyor. 25 tl

Markasını bilmiyorum ama bu sezon çok moda o gözlükler. Nişantaşınta sokakta satılıyor cokta kaliteli duruyor. 25 tl

İşte onlarada güven olmuyor :) gözleri bozmaya değmez :) çok beğendim gözlükleri :/çoğu markanın 2014 modellerine baktım yook yoook acaba tuğba da mı sokak satıcısından aldı

anam polis oldugu ortaya cıktııı yokmu izleyen nolcak şimdi

anam polis oldugu ortaya cıktııı yokmu izleyen nolcak şimdi

Off çarşambayı iple çekecegimmmmm
Polis olduğunu biraz daha geç öğrenebilirlerdii benceeeee
Ne olacak şimdiiiiiiiii bu dizininn gidişatını tahmin etmek çok zorr

Off çarşambayı iple çekecegimmmmm
Polis olduğunu biraz daha geç öğrenebilirlerdii benceeeee
Ne olacak şimdiiiiiiiii bu dizininn gidişatını tahmin etmek çok zorr

evetyaaa bıraz daha olayları cozselerdı barı bırde okdr ustaca kendıne guvenyr hersyı planlıyorlr bır sılahla yakalanıyor tum plan alt ust oluyor gozune soktu silahı resmen mıleltın anlamdm gitti yaa

5.Bölüm Özeti

Davetsiz misafir Ömer, annesi ve bilgisayar ekranında donup kalan görüntüler arasında sıkışan Elif, kendini dört tarafından cendereye alınmış gibi hisseder. Annesine Ömer'i açıklaması, bilgisayardaki görüntülerden kurtulması ve hepsinden önemlisi Ömer'in görüntüleri almasına engel olması gerekmektedir. Elif hayatının oyununu oynamak zorunda kalacaktır.
Nilüfer'in sim kartı dökümlerine ulaşan Pelin ve Arda çok önemli bir ip ucuna ulaşır. Elif ve Ömer bu bilgiyle Nilüfer'in izini bulmaya çalışır ve yavaş yavaş düğümü çözmeye başlarlar. Attıkları her adımla Nilüfer'e biraz daha yaklaşan ikili yaşadıkları zorunlu ortaklıktan da pek memnun değildir. Birden bire kendisini polisiye bir dünyanın içinde bulan Elif, Ömer ve arkadaşlarına ayak uydurmaya çalışırken Zerrin ve Tayyar engeline takılır. Tayyar aniden çıkan bu sevgili durumundan rahatsızdır, Ömer'i yakından tanıyıp asıl amacının ne olduğunu çözmek ister ve bunun için evinde bir yemek organize eder. Elif'le Ömer bütün aile ve Tayyar'ın önünde büyük bir sınava girecektir.
Günlerdir tutsak olan Nilüfer'i ise büyük bir tehlike beklemektedir. Sıtkı genç ve güzel kıza zorla sahip olmayı kafasına koymuştur. Hiç beklemediği bir anda Nilüfer'e saldırır. Nilüfer çaresizce Sıtkı'nın kollarında çırpınırken, Metin onu kurtarır. Düşmanı birden bire kahramanı olmuştur. Nilüfer Metin'in bu davranışına anlam vermeye çalışırken, Metin onu rahatlatmak için güzel bir sürpriz yapar. Metin farkında olmadan yavaş yavaş tutsağından etkilenmektedir ama Nilüfer bunu fark edecek durumda değildir. Metin'in uzattığı yardımsever ele beklenmedik bir şekilde karşılık verecektir.

Metin Nilüfere aşık olacak.Belki kızı da bırakır bu vesileyle.Ömer çok büyük bir hata yaptı silahı göstermekle.Biraz saflık var bu çocukta.Adamların resim çektiğini biliyorsun biraz dikkat etsene.

ya herseyı ınce ayrıntısına kadr hesaplayan adam o konuda nasıl hata yapar acabaa bılerekmı yaptı onuda dıcem amaaa buarada tayyar ogrenmedı onun polis oldugunu hala sanırım ozete gore :S

ya herseyı ınce ayrıntısına kadr hesaplayan adam o konuda nasıl hata yapar acabaa bılerekmı yaptı onuda dıcem amaaa buarada tayyar ogrenmedı onun polis oldugunu hala sanırım ozete gore :S

Bilerek yapmamıştır bence.O zaman o kadar şirket kurmaya,isim değiştirmeye niye ihtiyaç duysun ki.Metin korkudan söylememiştir belki Tayyar'a.Tayyar da Elif'in annesine mi aşık nedir.Oradan çıktığı yok.

Dövmeyi Engin Akyürek yapmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…