slm..ben k.ü.ç kullandım 1 ay psikolojik olarak dolgunlaştığını düşünüosun galiba.ama tekrar baslayıp 6 ay kesintisiz kullanıcam faydalı bişi sonuçta ama tadı kötü ya ona bi çözüm bulamadım henüz.
tadı için sadece hapı var istersen onu kullan diyebilirim.baska meyve suyuyla içen var yoğurtla yıyen varsuyla direkt alan var.ben mesela hapınıkullanıorum ama bende yakında toz yoğurt olayına geri doncem.zaten bide pamukla şimdi bişi denıoruz pekmez mi harnup mu daha etkili diye.bakalım gorcezyerimsenibenolmazsa da artık ne derler bilirsin yapcak bişi yokkk!!!:1ninca:
ben nieyse bu sefer daha bi hevesliyim oyleki şimdi aldığım kararı soyluorum küç ü bile alınca pekmeze karıstırcam 3 kasık pekmez 1 kasık küç gibi.ayrıca devam etcem gene bi bardak pekmeze.