hangı bölüm yazacaksınız
Hiç gitmemiş de olsam memleketim.
Küçük bir yer sakin diyorlar.Gelişen bir üniversite.Araştırma fırsatım olmuştu yeni açılmasına rağmen mühendislileri çok fazla.Sanırım teknik yönde ilerlemeyi hedefleyen bir okul.
İnternetten bakabilirsiniz resimlere.Karabük küçük bir il.Çok sosyal biri ise sıkılabilir.Ama mühendislik okuyaca birinin dersleri ile ilgisini düşünürsek ders çalışmak için ideal yerlerden biri gibi.
:hayırlısı olsun.
verdiğin bilgiler için tşk ederim cnm. evet çok çalışması lazım ama kardeşim alışkın büyük şehire izmirde yaşıoruz o yüzden çok zorlanır gibi glio ve sıkıntıya gelemez.
yaşam koşulları biraz pahalı diye duymuştum araştırırken ama sizce nasıl ? :26:
yoooo her yer gibi....biraz son dönemde ev kiraları arttı..oda üniversiteler yapıldıgı için ...ev sahipleri durumu fırsatı çevirdi tabi...onun dısında zaten küçük bi şehir ne kadar pahalı olabilirki
karabükte yaşayan biri olarak söylüyorum burda sadece 3 günde sıkılacaksınız. Kiralar o kadar pahalı ki 3+1 evde 8 öğrenci 800 tlye kalıyor. Benim ailemde burda okumam için baskı yapıyor ama ben kalmamaya kararlıyım gerekirse gizli tercih yapıp burdan gitmek istiyorum. Siz siz olun 1 çarşısı sinemada gösterime girdikten 3 ay sonra gelen filmleri sosyal aktivite yönünden pasif kalmış ve pis havası olan bu yere gelmeden önce çok çok iyi düşünün.
İyi yönü yokmu var. En uzak yere ulaşım 15 dk
yurt dısında apart varmı safranboluda yada karabük merkezde sonucta merkezde ünv e cok yakınmıs oyle duydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?