karaca basaran

Maalesef gorundugu gibi degil. Realself sitesindeki hesabi da dondurulmus, yabanci hastalarda komplikasyon yasayanlar olmus.

Cok cok kotu islem yapildi ve simdi duzeltmek icin maalesef tekrar ameliyat olmam gerekiyor.

Bu islemler icin bu kadar para dokuluyor, daha da onemlisi ozeniyoruz guzel olsun iyi gorunelim diye. Eskisinden daha kotu bir goruntu olustu. Sadece herkesi uyarmak istedim. Cok uzgunum ve simdi islemi duzeltecek doktor bulmam gerekecek. O da asla eskisi gibi olmayacak. Cok uzucu.

Realself hesabını kendi mi donduruyor yoksa kötü yorum geldiği için site mi donduruyor işleyişi anlamadım .
size çok geçmiş olsun umarım istediğimiz sonuca ulaşırsınız ama şu an olan durum nedir yüzle ilgili neler olabilir
Dikiş izleri çok belirgin?
yüzde bariz asimetri?
Kulak şeklinin dikkat çekecek kadar bozulması ?
Nekroz ?
bir de ameliyat olalı ne kadar oldu ?
Çoğu kişinin araştırdığı bi doktor çünkü o yüzden eminim herkes tecrübenizden yararlanmak ister

Realself sitesinin kendisi, doktorun hesabini askiya almis. Cok sikayet gelmis, hatta duydugum kadari ile mahkemelik hastasi var.

Benim yuzumde hem orantisizlik var, hem de asiri yapay bir goruntu oldu. 10 sene yaslandim, sokaga cikmak zorundayim. Simci duzeltecek doktor ariyorum. Ve maalesef sorunu doktor kabul etmiyor. O kadar kotu ki bir an once toparlatmam lazim. Sadece uyarmak istedim, dusunen varsa cok dikkat etsin.

Son düzenleme:
Realself sitesinin kendisi, doktorun hesabini askiya almis. Cok sikayet gelmis, hatta duydugum kadari ile mahkemelik hastasi var.

Benim yuzumde hem orantisizlik var, hem de asiri yapay bir goruntu oldu. 10 sene yaslandim, sokaga cikmak zorundayim. Simci duzeltecek doktor ariyorum. Ve maalesef sorunu doktor kabul etmiyor. O kadar kotu ki bir an once toparlatmam lazim. Sadece uyarmak istedim, dusunen varsa cok dikkat etsin.
Çok geçmiş olsun, çok üzüldüm. Umarım biran önce düzgün doktor bulunur. Amelyatın hayal kırıklığı hissini çok iyi bilirim. iyi ki paylaşıyorsunuz, bize çok büyük katkıda bulunuyorsunuz. Benim listemde ilk sıradaydı, hatta asistanıyla bile konuştıum. Sonra yorumları görünce çok korktum. Adam burnundan kıl aldırmıyor, muayene ucreti 9000 tl :KK53::KK62:

doktorlar düzeltme isine yanasmiyor. Bir de benim bünyem bir ameliyati daha zor kaldirir. Zaten oncekinden kendimi toparlayamadim hala. 8 ay oldu. Her gun yuzum belki daha iyi gorunuyordur bugun diye uyaniyorum. Sag gozumun ustundeki bolge simdiden düstü zaten. cok ama cok pismanim.

doktorlar düzeltme isine yanasmiyor. Bir de benim bünyem bir ameliyati daha zor kaldirir. Zaten oncekinden kendimi toparlayamadim hala. 8 ay oldu. Her gun yuzum belki daha iyi gorunuyordur bugun diye uyaniyorum. Sag gozumun ustundeki bolge simdiden düstü zaten. cok ama cok pismanim.

Çok geçmiş olsun. Hangi operasyonu geçirdiniz acaba?

Çok geçmiş olsun, çok üzüldüm. Umarım biran önce düzgün doktor bulunur. Amelyatın hayal kırıklığı hissini çok iyi bilirim. iyi ki paylaşıyorsunuz, bize çok büyük katkıda bulunuyorsunuz. Benim listemde ilk sıradaydı, hatta asistanıyla bile konuştıum. Sonra yorumları görünce çok korktum. Adam burnundan kıl aldırmıyor, muayene ucreti 9000 tl :KK53::KK62:

Benim bir arkadaşım seneler önce (sanırım 5-6 sene öncesi) karaca başaran'a
meme küçültme-dikleştirme ameliyatı olup çok memnun kalmıştı ama diğer işlemlerini bilmiyorum. Hala iyi ki yaptırmışım bu ameliyatı diyor.
Ben ise temporallift ve gözkapağı ameliyatım için kendisiyle görüşmek üzereyken vazgeçtim, dolarla muayene ücretinden bahsettiği için sinir olup elemiştim direkt.
Bilgi için paylaştım sadece.

Merhaba, basligi actigimdan beri cok soran olmus. Hic memnun kalmadim. Mahvetti yuzumu. Komplikasyon olunca, bastan savdilar. Simdi revizyon icin doktor arastiriyorum maalesef.

Back
X