Karaciğer enzim yükselmesi

waitforb

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2017
343
172
33
Arkadaşlar aranızda Alt yüksek olan var m? Benim 59 çıktı.Kadın doğum doktorum çok yüksek değil dedi yine de takip ediceğiz.Aranızda böyle çıkıp 2 hafta içinde değerleri düşen oldu mu? Olduysa ne yaptınız? Ya da sebebi ne olabilir?

benim 71 cikti 5 gun dikkat ettm.54 e dustu

bi de paketli gidalari tamamen biraktim
Ben nerdeyse 3 litre su içiyorum.Kızartma normalde de yemem.Paketli gıda da tüketmiyorum.Yemeklerim hep zeytinyağlıdır ama son bir hafta dışarda yedik kaçırdım o yüzden yükseldi sanırım neyse bu hafta normal yeme düzenime döndüm bakalım ne olacak.Teşekkür ederim inşallah en kısa zamanda normal değerlere gelir ikimizinki de.

amin tansiyonunuza da baktirin mutlaka

Karaciger enziminin yukseldigini nerden anladiniz yani belirtisi varmiydi

Karaciğer enzimlerini düşürmenin en etkili ve en kısa yolu elma sirkesi .sabah aç karnına bir bardak suya bir rahatsız olmayacaksınız iki yemek kaşığı dogal elma sirkesi şekeriniz yoksa birncay kaşığı bal karıştırıp için en az bir saat birşey yemeyin . Şekeriniz varsa azaltın balı yada hiç koymayın düzenli için hemen etkisini gosterir

Çok teşekkürler bu bilgi için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…