benim 71 cikti 5 gun dikkat ettm.54 e dustuArkadaşlar aranızda Alt yüksek olan var m? Benim 59 çıktı.Kadın doğum doktorum çok yüksek değil dedi yine de takip ediceğiz.Aranızda böyle çıkıp 2 hafta içinde değerleri düşen oldu mu? Olduysa ne yaptınız? Ya da sebebi ne olabilir?
Neleri yemediniz mesela?benim 71 cikti 5 gun dikkat ettm.54 e dustu
bol su az yagli.zaten tuzsuz yiyorum yemekleri.kizartma filan yok.sabah normal kahvalti oglen haslama tarzi aksam az yagli ev yemegi.boyle dustu.ama surekli takipteyiz.Neleri yemediniz mesela?
bi de paketli gidalari tamamen biraktimbol su az yagli.zaten tuzsuz yiyorum yemekleri.kizartma filan yok.sabah normal kahvalti oglen haslama tarzi aksam az yagli ev yemegi.boyle dustu.ama surekli takipteyiz.
Ben nerdeyse 3 litre su içiyorum.Kızartma normalde de yemem.Paketli gıda da tüketmiyorum.Yemeklerim hep zeytinyağlıdır ama son bir hafta dışarda yedik kaçırdım o yüzden yükseldi sanırım neyse bu hafta normal yeme düzenime döndüm bakalım ne olacak.Teşekkür ederim inşallah en kısa zamanda normal değerlere gelir ikimizinki de.bi de paketli gidalari tamamen biraktim
amin tansiyonunuza da baktirin mutlakaBen nerdeyse 3 litre su içiyorum.Kızartma normalde de yemem.Paketli gıda da tüketmiyorum.Yemeklerim hep zeytinyağlıdır ama son bir hafta dışarda yedik kaçırdım o yüzden yükseldi sanırım neyse bu hafta normal yeme düzenime döndüm bakalım ne olacak.Teşekkür ederim inşallah en kısa zamanda normal değerlere gelir ikimizinki de.
Evde tansiyon aleti var bakıyorum arada ama benim tansiyonum hep düşükamin tansiyonunuza da baktirin mutlaka
Yok hayır bir belirtisi yoktu.Sağlık ocağından kan tahlili istediler takip amaçlı orada çıktıKaraciger enziminin yukseldigini nerden anladiniz yani belirtisi varmiydi
Gecmis olsun canim.b3nde kan tahlili yaptiricam.bunlarida soyleyeyim ozamanYok hayır bir belirtisi yoktu.Sağlık ocağından kan tahlili istediler takip amaçlı orada çıktı
dusuk.olmasi cok.iyi benim.o da yuksek.Evde tansiyon aleti var bakıyorum arada ama benim tansiyonum hep düşük
Teşekkür ederim.Bence d vitaminine de baktırın söylemeden bakmıyorlar sanırım ona çünkü ben de bakmamışlardıGecmis olsun canim.b3nde kan tahlili yaptiricam.bunlarida soyleyeyim ozaman
dusuk.olmasi cok.iyi benim.o da yuksek.[/QUOT.
Teşekkür ederim.Bence d vitaminine de baktırın söylemeden bakmıyorlar sanırım ona çünkü ben de bakmamışlardıİnşallah en kısa zamanda hepsi rayına girerdusuk.olmasi cok.iyi benim.o da yuksek.
Neler yapmıştınınız acaba benim 89 çıktıbenim 71 cikti 5 gun dikkat ettm.54 e dustu
Çok teşekkürler bu bilgi içinKaraciğer enzimlerini düşürmenin en etkili ve en kısa yolu elma sirkesi .sabah aç karnına bir bardak suya bir rahatsız olmayacaksınız iki yemek kaşığı dogal elma sirkesi şekeriniz yoksa birncay kaşığı bal karıştırıp için en az bir saat birşey yemeyin . Şekeriniz varsa azaltın balı yada hiç koymayın düzenli için hemen etkisini gosterir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?