• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KARACİĞER ENZİMLERİ YÜKSEKLİĞİ GEBELİKTE

kbraazl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2025
14
6
1
Kizlar 19 haftalık gebeyim çok endişeliyim geçen salı kan testi verdim tüm degerlerim normal ama alt ve ast yüksek çıktı ALT 58 AST 46 doktor endişelendirdi birde idrar tahlinde enfeksiyon var bebeğim ve kendimle ilgili çok endişeliyim bu süreci yaşayan oldumu dahiliye ye yonlendirdi yarın gidicem inşallah 😭

Kizlar 19 haftalık gebeyim çok endişeliyim geçen salı kan testi verdim tüm degerlerim normal ama alt ve ast yüksek çıktı ALT 58 AST 46 doktor endişelendirdi birde idrar tahlinde enfeksiyon var bebeğim ve kendimle ilgili çok endişeliyim bu süreci yaşayan oldumu dahiliye ye yonlendirdi yarın gidicem inşallah 😭
Benim de gebelikte aşırı yüksekti o değerlerim yağlanma çıktı çok önemli birşey çıkmadı. Sende batın usg gir

Gebelik oncesi benim bu degerlerde oluyordu yaglanmadan oluyor, kilo aldiysaniz ondandir bence, dahiliye doktoru daha net bilgi verir icinizi ferah tutun🌸

İnşallah güzel sonuçlar alırım kadın doğum doktoru endişelendirdi biraz 😏

İnşallah güzel sonuçlar alırım kadın doğum doktoru endişelendirdi biraz 😏
İnşallah, bazi doktorlar evham yapiyor garantiye almak istiyor, ornegin benim tiroid nodulu var diye dahiliye korkuttu biopsi vs falan herseyi anlatti endoktorine sevk etti endokrin ultrason bile vermedi kan degerleri iyi diye gebelik sonrasi takip dedi.
Bazen garantiye almak icin yonlendiriyorlar aslinda iyi bisey😅

İnşallah, bazi doktorlar evham yapiyor garantiye almak istiyor, ornegin benim tiroid nodulu var diye dahiliye korkuttu biopsi vs falan herseyi anlatti endoktorine sevk etti endokrin ultrason bile vermedi kan degerleri iyi diye gebelik sonrasi takip dedi.
Bazen garantiye almak icin yonlendiriyorlar aslinda iyi b

Bende de hamileyken çıktı da merak ettim geçti mi yağlanma sizde
Dedigim gibi gebelik oncesi kilom vardi hatta 100 kusurlerdeydim yaglanma varken sonra 88 e kadar indim suan 87yim, baktirmadim yakin zamanda kan tahlilinde degerlerim normal hatta gebelikte daha da iyilesmis

Merhablar sonıç ne oldu acaba merak ettim. Benimde bugun alt 75 ast 59 cıktı sonuçlar 3 gün sonra demişti verirken hemşire cıkmayan vardır diye beklicem ama banada bi korku geldi 14 haftalık gebeyim ve 10 kilo verdim zor süreçler geçti. Sizinde ayaklarınız kaşıntı oluyor mu özellikle geceleri?

Merhablar sonıç ne oldu acaba merak ettim. Benimde bugun alt 75 ast 59 cıktı sonuçlar 3 gün sonra demişti verirken hemşire cıkmayan vardır diye beklicem ama banada bi korku geldi 14 haftalık gebeyim ve 10 kilo verdim zor süreçler geçti. Sizinde ayaklarınız kaşıntı oluyor mu özellikle gece

Ben gerekli doktorlara gittim ileri tahlil yapti sarılık pıhtılaşma falan baktı hiçbir şey çıkmadı gittiğim karaciğer ile ilgili doktor bu degerler çok yüksek değil gebelikte yükselebilir hafif dedi yemenize icmenize dikkat edin dedi şekerli gıdaları az tüketmeli dedi onun dışında endişelenecek bir şey görmedi kaşıntıya gelince de ben de kaşıntı çok çok hafif var ama bunu karaciğerim ile ilgili olmadığını düşünüyorum çünkü benim atopik bir cildim var kaşıntım biraz da o zaman oluyor kremimi sürünce geçiyor bazen doktorlar tedbir amaçlı bazı değerleri önemsiyorlar yine de sen de ihmal etme endişelenecek bir şey çıkmaz inşallah geçmiş olsun

Ben gerekli doktorlara gittim ileri tahlil yapti sarılık pıhtılaşma falan baktı hiçbir şey çıkmadı gittiğim karaciğer ile ilgili doktor bu degerler çok yüksek değil gebelikte yükselebilir hafif dedi yemenize icmenize dikkat edin dedi şekerli gıdaları az tüketmeli dedi onun dışında endişelenecek bir şey görmedi kaşıntıya gelince de ben de kaşıntı çok çok hafif var ama bunu karaciğerim ile ilgili olmadığını düşünüyorum çünkü benim atopik bir cildim var kaşıntım biraz da o zaman oluyor kremimi sürünce geçiyor bazen doktorlar tedbir amaçlı bazı değerleri önemsiyorlar yine de sen de ihmal etme endişelenecek bir şey çıkmaz inşallah geçmiş olsun
Yatış yaptığım sürede pıhtılaşma iğnesi olmuştum onla alaklomı acaba . Benm 2 gündür gece uykudan uyandıracak şekilde kaşıntım oluyor 😞 teşekkür ederim cevabınız için hayırlısı olsun hakkımızda

Yatış yaptığım sürede pıhtılaşma iğnesi olmuştum onla alaklomı acaba . Benm 2 gündür gece uykudan uyandıracak şekilde kaşıntım oluyor 😞 teşekkür ederim cevabınız için hayırlısı olsun hakkımızda
Tabiki olabilir ilaç sonuçta yan etkisi ne bilemiyoruz iğnenin Rabbim sagsalim bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eylesin 🤗 tüm hamislere💝🧿

Tabiki olabilir ilaç sonuçta yan etkisi ne bilemiyoruz iğnenin Rabbim sagsalim bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eylesin 🤗 tüm hamislere💝🧿
Merhaba kızlar ikiz gebelikte 30.haftama girmek üzereyim son birkaç haftadır göbeğimde inanılmaz bi kaşıntı vardı sağlık ocağındaki dr normal dedi ama bu birkaç gündür de ellerime kollarıma bazen de bacaklarıma atıyor tutunca yırtana kadar kaşıyasım geliyor kimisi normal diyor kimisi erken doğum bile olabilir diyor pazartesinin bekliyorum hastane için. Neden olmuştur nasıl geçer endişelenmeli miyim sizde de oldu mu acaba

Merhaba kızlar ikiz gebelikte 30.haftama girmek üzereyim son birkaç haftadır göbeğimde inanılmaz bi kaşıntı vardı sağlık ocağındaki dr normal dedi ama bu birkaç gündür de ellerime kollarıma bazen de bacaklarıma atıyor tutunca yırtana kadar kaşıyasım geliyor kimisi normal diyor kimisi erken doğum bile olabilir diyor pazartesinin bekliyorum hastane için. Neden olmuştur nasıl geçer endişelenmeli miyim sizde de oldu mu acaba
Öncelikle geçmiş olsun 🤗 karın kaşıntısı 30 cu haftalarda çok olabiliyor karın daha çok büyüyor çünkü ben 10 cu haftamdan beri gebeligimin Hindistan cevizi yağı kakao yağı tatlı badem yağı karışımı yapıp göbeğime sürüyorum şuan a dek 21 haftayı geçtim tek Bir çatlagim Yok Sabah akşam sürüyorum o kadar güzel de Bir kokusu var cezbedici tavsiye ederim .. acil şifalar inşallah 👋

Back
X