• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karadağlar Show Tv

nilim

Guru
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2009
4.848
103
363
Hollanda
klasiklerin televizyon dizisi olarak uyarlanmasına yeni bir halka daha ekleniyor. Üstelik yeni dizinin kadrosunda çok ünlü bir oyuncu var.
Dostoyevski’nin ünlü romanlarından “Karamazof Kardeşler” den uyarlanan dizinin yayınlanacağı kanal henüz belli değil. Ancak dizinin 1930′larda geçen bir dönem dizisi olacağı öğrenildi.
Dizide rol alacak ünlü isim ise “Yabancı Damat” ve “Elveda Rumeli” ile zirveye oynayan Erdal Özyağcılar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mor ve Ötesi'nin solisti Harun Tekin yeni sezonda dizi oyuncusu olarak karşımıza çıkacak.

Mor ve Ötesi'nin bol hayranlı solisti Harun Tekin, oyuncu olmaya adım atıyor. 1977 doğumlu şarkıcı, yeni sezonda Karamazov Kardeşler'in uyarlamasında karşımızda olacak.

Sevilen şarkıcı Harun Tekin, yeni sezon için Medyapım tarafından Show Tv'ye hazırlanan karabulutlar'da oynayacak. Harun Tekin, başrolünde Erdal Özyağcılar'ın yer alacağı dizide, usta oyuncunun oğullarından birini oynayacak.

Harun Tekin " Behzat Ç. " de oynucak diye okumuştum bi haberde. Hazal Kayanın sevgilisi rolünde hatta

Med Yapım’ın yapımcılığında, ‘Karadağlar’adıyla çekilen dizide Erdal Özyağcılar, ilk kez ‘kötü bir baba’ olarak seyircinin karşısına çıkacak. ‘Yabancı Damat’ ve ‘Elveda Rumeli’gibi dizilerde başarılı bir performans sergileyen Erdal Özyağcılar, dizide ‘Baba Karamazov’ rolünü canlandıracak.

İbragim Çelikkol, Keskin Bıçak Dizisinden sonra Karadağlar kadrosuna dahil oldu
Senaryo ve cast çalışmalarının sürdüğü dizi, Çanakkale’nin Küçükkuyu beldesinde, Kaz Dağları’nın yamacına kurulmuş tarihi antik dönemlere kadar uzanan Adatepe köyünde çekilecek. Dizi, Dostoyevski’nin aile içi çatışmayı kaleme aldığı romanının bire bir uyarlaması olmayacak. Dizide Erdal Özyağcılar‘ın oğullarını Ahmet Rıfat Şungar, İbrahim Çelikkol, Burak Sağyaşar ve Koray Cezayirli canlanıracak.

Ahmet Rıfat Şungar, Erdal Özyğcılar'ın Oğullarından birini canlandırıyor

ay ben bu diziyi acayip merak ediyorum.elveda rumeliyi izlemistim. hayatimda izledigim en güzel dizilerden bi tanesiydi.buda cok güzel olur kesin.

pek uzun sürmez bence. izlemedim ama yeterince reklamını yapmadılar sanki..

ilk bölümünü izledim bence başarılıydı
ikinciyi de izleyeceğim mutlaka

erdal ozyagcilar'i hic bu kadar sinir bir rolde gormemistim nefret ediyor insan..ne kadar iyi bir oyuncu burdan anlasiliyor

bi insanın tüm oğullarımı tatlı olur ya:9:

favorim en büyük oğlu aliydi sanırım adı:17:

diziyi çok beğendim.
oyuncuların hepsi iyi ama özellikle özyağcılar ailesi.
güzin-erdal özyağcılar birde kızları Zeynep harika.
Çanakkalede çekiliyormuş. Çekildiği yere de bayıldım.
inşallah çoook reyting alır da atv'ye geçer diğer diziler gibi..

Back
X