• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karadayı Atv

Dunku bolum 2 sezondur ızledıklerım ıcınde en ıyılerınden bırıydı.zaten hıc kacırmadan ızlıyorum ama dun gece aksıyon,ask,ıntıkam...hepsı bıraradaydı,harıkaydı

Son düzenleme:
Hadi ya dizi çözüldü gidiyor bakalim ne olacak haftaya
Turgut öldü artik heralde
Feride babasinin haltlarini ögrense hemen keşke
Sinan da ayri gicik acaba sonuç olarak ne çikaracaklar
Güzel bi bölüm oldu

bence turgut ölmeyecek ama serra ölecek.şahit olmadığı için mahirin işi zorlaşacak,sonuçta başsavcının mezarından düğme bulunsada turgutun düğmesi olduğunu da ispatlamalılar falan filan...hadi bakalım anca çözülmeye başladı bu hızla gitse bari :6:

Dün akşam izleyemedim hafta sonu misafirlerimin yorgunluğuna yenik düştüm. Turgut la Serra ya ne olduda ölecekler biri bana anlatsın haftaya tekrarını kaçırmam artık..

bence turgut ölmeyecek ama serra ölecek.şahit olmadığı için mahirin işi zorlaşacak,sonuçta başsavcının mezarından düğme bulunsada turgutun düğmesi olduğunu da ispatlamalılar falan filan...hadi bakalım anca çözülmeye başladı bu hızla gitse bari :6:

aklın yolu bır gercekten.ben de aynı sekılde dusunmustum.serra gıdıcı sanırım da,serranın annesının sahıtlıgı fılan ıse yaramaz mı kı?kadını kacırdılar da ustelık

aklın yolu bır gercekten.ben de aynı sekılde dusunmustum.serra gıdıcı sanırım da,serranın annesının sahıtlıgı fılan ıse yaramaz mı kı?kadını kacırdılar da ustelık

ama turgutun onları kaçırdığını ispat etmeleri gerekir.yoksa her şikayet edeni içeri atarlar kaldıki adam savcı herkese komik gelir bu iddia.ferideler de turgutun katil olduğunu yasal yollarla öğrenmedikleri için bir iz bir ispat göstermek peşindeler.

ama turgutun onları kaçırdığını ispat etmeleri gerekir.yoksa her şikayet edeni içeri atarlar kaldıki adam savcı herkese komik gelir bu iddia.ferideler de turgutun katil olduğunu yasal yollarla öğrenmedikleri için bir iz bir ispat göstermek peşindeler.

her iddıa ıle bırılerı hapse atılmıyor elbette ama bı ınsan suc duyurusunda bulundugunda da aman canım sen de diye kulak arkası edılıcek degıl.netıcede turgutun evinde mahirle kapıdakı fedaının kavga ettıgını gosteren kanıtlar var ve de turgut tum gun ıse gıtmedı,kayıplardaydı.bu da ıddıayı destekler bır ayrıntı.ferıde de savcı,o da gordu onları elı kolu baglı halde.hem turgut savcı dıye bu ıddıa komık bulunacak olsaydı ferıde de serrayı kacırdıklarında yaptıklarının suc oldugunu ıfade ederek kadını bırakmazdı.neyse,sonucta serra yıne bı avuc ıncırı berbat ettı.guzelce evınde otursaydı kızıyla annesıne kavusup turgutun da yuvasını yapacaktı.turgutun sevmedıgı kadar var salak kadın

yanı...bır kısının ıddıasıyla olmus bassavcının mezarı acılıyor da 3 kısının (bunlardan bırı de hakıme hanım,yanı ferıde) tanıklıgına ragmen turgut savcı dıye bu ıddıa neden komık bulunsun? Ayrıca mahırlerle bırlık olup serrayı kacırdıkları zaman yaptıklarının suc olması nedenıyle serrayı bıraktiran da ferıdeydı.ben hakımım,serrayı kacırdıgıma kımse ınanmaz demedı ferıde.neyse,serra yıne bı cuval ıncırı berbat ettı

Son düzenleme:
Turgutun ya da serranin ölmemesi çok saçma olur öyle bi kazadan kurtulmalari mucize olur
Araba uçurumdan yuvarlandi pert oldu üstüne yandi yahuu:44:

demiştim ben turgut ölürmü yaaa :32: turgutun ölüm haberi geldiğinden beri herkes gibi bende anlamıştım ölmediğini hatta işin içinde feridenin babası olduğunu.ama yerine adamı nasıl geçirmişler bi flashback yapsalardı eyiydi :ssz:

Senaristlik buyuk ilimmis anladim arkadas
Turgut nasil olmez iyi dusunmusler
Ama yerine baska adam nasil koydu bi sahne gosterseler cok rahatlarim...

Ayyyh,basliyor yagusuhlu karadayicik,bu bolumde askla ilgili gelismeler var ne guzel,aglatmayin artik feridecigimi,uzuluyorum o oyle caresiz agladikca,eski mutlu gunlerine geri donsun asiklar

Cok guzel bir bolumdu. Ama icim daraldi , tikandim resmen . Zaten hassasligim ustumdeydi bugun:) Cetin Tekindor gercekten cok usta bir sanatci .Rolunun hakkini fazlasiyla veriyor. Babacan , sevecen , fedakar , durust ,guclu bir aile reisi. Umarim kendisini daha uzun yillar izleyebilme sansimiz olur. Polis arabasina bindirilirken ve adliyeye goturulme anlarinda cok duygulandim. Sanki benim babami goturduler:) cok moralim bozuldu ya sonuca :14: haftaya bu durumu duzeltmezlerse , bir daha izlemeyecegim :19:

İyice saçmaladılar.. Bence bu sezon toparlayıp bitirsinler. Daha dağıtmaya uğraşmasınlar....
Bu ne ya çok sıkıldım akşamki bölümü izlerken... :37:

Melih'in telefonda kızıyla konuşurkenki hali iyi oyunculuktu..
Ben Bergüzar'ın oyunculuğunu da çok beğeniyorum,mimikleri çok güçlü.. Yakın plan çekimleri çok başarılı..
O kılkuyuruk kadın var ya,hani yargıtay başkanının gönderdiği kadın; o kadın Nazif Kara dosyanı okuyor ve sonunda Nazif Kara'nın suçsuz olduğuna kanaat getirecek ve de Yargıtay başkanına bunu anlatacak veee..... Mutlu son..

Feride'nin babası hapise.. Tabii cancağızım aşağılık savcı da aynı şekilde..(oh olsun olacak! )

Feride ve Mahir muratlarına erecek..

Seviyorum diziyi..:42:

yaa ben zamanında turgutun melihi ne işe tehdit ettiğini kaçırmıştım.geçmişi ile ilgili olarak ne ile tehdit etti bilen biri yazabilir mi?

Back
X