• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Karadeniz Bölgesi Pideleri

Yöresel Yemekler
Çok güzel olmuş hepsi canım benim.Bir karadeniz ziyafeti yaşattın bize.Pide,turşu kavurması,mıhlama of of offfff pc ye yapıştım resmen ,yemiş kadarda oldum hani :1::1:Ellerine sağlık vede bol şansların olsun canım :29:

vallahi bende tek tarif yapacaktım...ne oldu biliyomusun :1:
dedim bu zaman kadar katılım olmadı ya, kesin millet birsürü tarif ekleyeceği için uzun süre geçti...:1:
en iyisi bi tarif daha yapayım dedim :60:
keşke tek yapaymışım, seni de coşturmuşum :52:
hep benim yüzümden :60:

Yanlış düşünmüşsün canım.:60:Evet beni sen çoşturdun.Sarı saçlarından sen suçlusun.:60:

Çok güzel olmuş hepsi canım benim.Bir karadeniz ziyafeti yaşattın bize.Pide,turşu kavurması,mıhlama of of offfff pc ye yapıştım resmen ,yemiş kadarda oldum hani :1::1:Ellerine sağlık vede bol şansların olsun canım :29:

Karadenizi iyi tanıttıysam ne mutlu bana.Çok teşekkür ederim yorum yapıp güzel fikirlerinizi belirttiğiniz için.:16:

El insaf yahu el insaaaaaf , sayfayı aşağı doğru indirdikçe yeni bir tarif geliveriyor :53:

Yutkunmaktan , tükürük bezlerim aşındı :52::52:

Adracım , pideler muhteşem , mıhlama bandıra bandıra ye beni , turşular kütür kütür ısırmalık .... son tarifi unuttum bak o kadar çok kiii :17::17:

Ellerine , emeğine sağlık , kesene bereket :1:

Harika ya , bir girmişsin mutfağa tazmanya canavarı gibi esip gürlemişsin .

Ama hep gazel yüzünden , o dedi ; tek tarif tarif diye ama 2 tarifle çıkageldi .:31:

Şimdi sıradaki 5 miii yapacak
:52::53::52:

Adra sen naptın ya :D İyi ki karnım tok :1:

Bir pide hastası olarak bayıldım hem tarife hem ayrıntıya hem de cabaya, ellerine sağlık

Beğenmenize çok mutlu oldum.Çok teşekkür ederim yorum yaptığınız için.:16:Evet baya çaba gösterdim.Bu çabayı keşke başka şeyler için de harcasam:)

Beğenmenize çok mutlu oldum.Çok teşekkür ederim yorum yaptığınız için.:16:Evet baya çaba gösterdim.Bu çabayı keşke başka şeyler için de harcasam:)

Olur mu hiç, inan bana su durum takdire şayan. Eline koluna sağlık. Ümit ustalar emine bederler hep kk dan :)

El insaf yahu el insaaaaaf , sayfayı aşağı doğru indirdikçe yeni bir tarif geliveriyor :53:

Adracım , pideler muhteşem , mıhlama bandıra bandıra ye beni , turşular kütür kütür ısırmalık .... son tarifi unuttum bak o kadar çok kiii :17::17:

Ama hep gazel yüzünden , o dedi ; tek tarif tarif diye ama 2 tarifle çıkageldi .:31:

ben hala tek tarif konusunda ısrarlıyım ausum, ama bu konuda yasal bir uyarı göremedik ki :1:
hani ciddi ciddi uyarı yapılsa tek tarifle katılma zorunluluğu diye o zaman tek tarif yapardım...çünkü düşündüm şimdi herkes birçok tarif ekleyecek, benimki zımzırtlak kalacak diye vallahi mecburiyetten yaptım...
yoksa hala savunuyorum ısrarlıyım..TEK TARİF OLSUN :kkk:

Aus hep bu Gazel yüzünden.:4:Hanım efendi tek tarif tek tarif dedi.Baktım iki tarif eklemiş.Sen misin iki tarif ekleyen diyip mutfağa dalıverdim.Tutabilene aşkolsun.:9:Sıradaki beş eklerse oyum kesinlikle ona:)

Çok teşekkür ederim canım güzel yorumun için.:16:

Harikasınız :46:
Daha yeni yemek yemiştim ama pideleri gördükçe kendimden geçtim yeniden acıktım :1:

Son düzenleme:
en sevdiğim yöreseller;pide,katmer ve mıhlama tabi :16:
helal olsun valla,kendimden utandım :17:
hepsi harika görünüyor.ellerine emeklerine sağlık
yarışmada başarılar dilerim :nazar:

ben hala tek tarif konusunda ısrarlıyım ausum, ama bu konuda yasal bir uyarı göremedik ki :1:
hani ciddi ciddi uyarı yapılsa tek tarifle katılma zorunluluğu diye o zaman tek tarif yapardım...çünkü düşündüm şimdi herkes birçok tarif ekleyecek, benimki zımzırtlak kalacak diye vallahi mecburiyetten yaptım...

Gazel bu senin olay şeye benzemiş arkadaşım , kadınlar toplanır gün yapmaya karar verir , hepsi der ki ; ama en fazla 3 çeşit bak , kimse fazla yapmasın . İlk gün gelir çatar , ev sahibi döktürmüş 7-8 tarif :52:

Sen öncü olacaktın ahretim , baksana adrayı fena çoşturmuşsun , daha unu bitmese bunların üzerine kayseri mantısı açıp , arnavut böreği de döşeyecekmiş :52::52::52::52:

Zımzırtlak mı?:9: Neyse seninkilere kardeş yaptım ben.:60:

en sevdiğim yöreseller;pide,katmer ve mıhlama tabi :16:
helal olsun valla,kendimden utandım :17:
hepsi harika görünüyor.ellerine emeklerine sağlık
yarışmada başarılar dilerim :nazar:

Utanacak birşey yok canım.Eminim istesen sen de yapabilirsin.Katmeri ilk defa yaptım.Çok merak ediyordum bu yarışma vesile oldu.İsteyen herkes yemek yapabilir.Başarı dileklerin için de çok teşekkür ederim.:16:

Gazel bu senin olay şeye benzemiş arkadaşım , kadınlar toplanır gün yapmaya karar verir , hepsi der ki ; ama en fazla 3 çeşit bak , kimse fazla yapmasın . İlk gün gelir çatar , ev sahibi döktürmüş 7-8 tarif :52:

Sen öncü olacaktın ahretim , baksana adrayı fena çoşturmuşsun , daha unu bitmese bunların üzerine kayseri mantısı açıp , arnavut böreği de döşeyecekmiş :52::52::52::52:

Dün tam da yemek yapma gününmüş.Hiç yorulmadım o derece.Gerçekten yapabilirdim yani.Ama evdekilerin gazabından korktum.:52:Yemek birşey değil de bulaşık yıkama olmasaydı iyiydi.:27:

Harikasınız :46:
Daha yeni yemek yemiştim ama pideleri gördükçe kendimden geçtim yeniden acıktım :1:

Bu pideler bugün herkesin karnını acıktıracak anlaşılan:)Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için.:16:

Oy oy oy bunlar ney böyle adracığım:53::52:
Ellerin dert görmesin,hepsi nefis gözüküyor :46:
Yarışmada bol şanslar:54:

Oy oy oy bunlar ney böyle adracığım:53::52:
Ellerin dert görmesin,hepsi nefis gözüküyor :46:
Yarışmada bol şanslar:54:

Çok teşekkür ederim canım.:16:İki kişi oldu yarışmaya katılım.İptal edilmezse yarışacağız bakalım:)

Yok canım senden esinlenmedim:)Tarifini pazartesi akşamı gördüm.Ben o gün peynirimi,eksik malzemeleri almıştım ertesi gün yapacağım için.Değiştirsem mi diye içimden geçirdim ama vaktim yoktu.Ertesi gün izin günümdü yapmak zorundaydım.Tek tarif iyi oluyordu bence.Arkandayım ama ben jübilemi yaptım bu yarışmayla.:52:

Teşekkür ediyorum bu arada.:16:

Hayır kabul etmiyorum ne jübilesi:20::19::56::52:

Back
X