• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karadeniz özellikle ordu erkeği sorunlu !!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ay gerçekten okumanız mı yok yoksa okuduğunuzu algılayabilmekte mi sorun yaşıyorsunuz? konu sahibi karadeniz erkeği gerçekten denildiği kadar zor mu demiş, ben de kendimce bir zorluğundan bahsetmişim. ne yazdığımı ben gayet iyi biliyorum ama siz okuduğunuzdan haberdar değilsiniz size açık algılar berrak zihinler dilerim.
Her karadenizli böyle olacak diye kanun mu var? En yakın arkadaşım erkek ve eşim ordulu. Bizim evden çıkmazdı eskiden aynı şehirdeyken arkadaşım. Yılda bir kere ziyarete gelince arkadaşım misafirhanede kalır bizde kal diye ısrar eden eşimdir. Kuzenlerimle de kardeş gibiyizdir, en çok da eşimin hoşuma gider bu. Bizde akraba evliliği var çok yanlış keşke sizin gibi olabilseler der her zaman. Sabah sabah çok sinirlendim bu konuya da genellemelere

Teyzemin kocası orduluydu, evliyken başka kadından kızı olduğunu öğrendik..Meğer adam diğer kadına ev açmış çocuk bile yapmış, kimsenin ruhu duymamış.Ama ben genellemenin doğru olduğunu düşünmüyorum..Her memlekette iyi insan da var kötü insam da. Eşim Rizeli, gayette bir karadeniz erkeğiyle mutluyum. Genelleyip Karadeniz erkeği hödük diyen de var oysaki..Şunu söylemeden edemeyeceğim, eşim orduluları hiç sevmez,ben kızarım hatta laf söylediğinde, ama napim hiç düzgünü çıkmadı karşıma diyor😂

Merhabalar bu aralar cevremde cok SIk duydugum bısey var . Eşi ordulu olan varmidir. Ordulu erkekler guvenilmez sapık vs mi dirler. Ordudan adam çıkmaz dıye bir laf var ya . Buna katılıyormusunuz. Karadeniz insani en zor karakterli ınsanlarmıdır
Şehir ayrımı asla yapmadım bu zaman kadar ama her insan ayrı dir sizin memleket diyelim Eskişehir yada Ankara bn bütün erkekleri şöyle böyle desem olmaz her insan bir değil memleket le alakası yok Karadenizli olarak şunu söyleyebilirim her ilçenin her ilin insanı farklıdır baba tarafı Yozgat ama o kdr çok şey söylenmiştir ki iyiside var kötüsü de insan

Karadeniz de inat cokdur inat ehee dağlar bir araya gelir inat vazgeçilmez inadı cokdur ama onda da şunu söyleyim eşimde de aksine hiç inat denen şey yok o aradaki şeyi anla diye söyledim

ya bu genellemelere ölüp bitiyorum

dogu erkeklerı ıcınde kotu seyler soyluyorlar en azından guneydogusu ıcın sunu dıyebılırım kı oturur sızınle sarma yapar mantı yapar temızlık yapar kurutmalık dolma oyar guzel kofte kebap yapar tatlınızı alır getırır gezdırmeyı sever şıkır şıkır gıyıınırsınız eglenceyı sever . ama amaaann doguluuu erkeklerden uzak durun dıye zıbılyon tane yorum yapıldı bu sıtede bıle
sımdı okuduguma mı ınanayım yasadıgıma mı ?

turk erkeklerı soyle boyle denır sankı dunyanın gerı kalanında erkekler mukemmelmıs gıbı ...

su sıkıntılı ınsanları bır sehıre bır ulkeye mal etmeyın artık. kadınlarda da sıkıntılılar var ? bır kadın kotu bırsey yapsa onun uzerıne x sehrının kadınları cok ahlaksız dense ne hıssedersınız? nıye el ınsanı benım sehrımı veya benım cınsımın ahlakını dıle dusursun ya ...

yapmayın sunu, sıze yapılmasını ıstemedıgınız seyı baskasına da yapmayın, dogru dusunmeyı ogrenın artık kac yasında ınsanlarsınız

dogu erkeklerı ıcınde kotu seyler soyluyorlar en azından guneydogusu ıcın sunu dıyebılırım kı oturur sızınle sarma yapar mantı yapar temızlık yapar kurutmalık dolma oyar guzel kofte kebap yapar tatlınızı alır getırır gezdırmeyı sever şıkır şıkır gıyıınırsınız eglenceyı sever . ama amaaann doguluuu erkeklerden uzak durun dıye zıbılyon tane yorum yapıldı bu sıtede bıle

turk erkeklerı soyle boyle denır sankı dunyanın gerı kalanında erkekler mukemmelmıs gıbı ...

su sıkıntılı ınsanları bır sehıre bır ulkeye mal etmeyın artık. kadınlarda da sıkıntılılar var ? bır kadın kotu bırsey yapsa onun uzerıne x sehrının kadınları cok ahlaksız dense ne hıssedersınız? nıye el ınsanı benım sehrımı veya benım cınsımın ahlakını dıle dusursun ya ...

yapmayın sunu, sıze yapılmasını ıstemedıgınız seyı baskasına da yapmayın, dogru dusunmeyı ogrenın artık kac yasında ınsanlarsınız
👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👌👌👌👌👌👌

Teyzemin kocası orduluydu, evliyken başka kadından kızı olduğunu öğrendik..Meğer adam diğer kadına ev açmış çocuk bile yapmış, kimsenin ruhu duymamış.Ama ben genellemenin doğru olduğunu düşünmüyorum..Her memlekette iyi insan da var kötü insam da. Eşim Rizeli, gayette bir karadeniz erkeğiyle mutluyum. Genelleyip Karadeniz erkeği hödük diyen de var oysaki..Şunu söylemeden edemeyeceğim, eşim orduluları hiç sevmez,ben kızarım hatta laf söylediğinde, ama napim hiç düzgünü çıkmadı karşıma diyor😂
Yahu bu ordu'lulara laf etmek de Karadeniz lilerin işi zaten...aile arası problemimizin Türkiye'ye mal olması üzdü. 🤭

Ben karadenızlılere bir seyı 10 defada anlatıorum bunu bılıorum
Ahhahhaa çok yaşayın ahhahhaa😂
Karadenizliyiz,çabuk anlarız aslında ama yorumunuz beni gülümsetti 🤗
Niye öyle oldu ki,acaba kötü birşey diyordunuz da size mi yakistiramadi,anlamazdan geldi🤔😂

Yahu bu ordu'lulara laf etmek de Karadeniz lilerin işi zaten...aile arası problemimizin Türkiye'ye mal olması üzdü. 🤭
Valla yalan yok ailede herkes teyzem den dolayı karadeniz erkeğine bir önyargıyla baktı..Ben hiç bir zaman memleketlere maal etmedim bu durumu saçma geliyor çünkü..Evlenmeden önce bana da Rize den adam çıkmaz diyen olmuştu ama yav he he dedim gittim bir rizeliyle evlendim😂

O kadar haklısınız ki bu genellemeleri kim uyduruyor çok merak ediyorum . Eşim de güneydoğulu , farklı kulturdeniz. Bu hiçbir zaman sorun olmadı . Yani niye olsun ki ? Evlenmeden önce yok öle yok sole herkes birşey söylerdi. ( Benim yakınlarım ) Kimseyi dinlemedim neyse ki :) İkram ettiğim yaprak sarmayı eşimin yaptığını duyunca bir şaşırıyorlar 🤷

Dolayısıyla bu işin Ordusu,Trabzonu,Urfasi yok . İyi anlasiyorsaniz ,düzgün biriyse oyle de devam eder .

Valla yalan yok ailede herkes teyzem den dolayı karadeniz erkeğine bir önyargıyla baktı..Ben hiç bir zaman memleketlere maal etmedim bu durumu saçma geliyor çünkü..Evlenmeden önce bana da Rize den adam çıkmaz diyen olmuştu ama yav he he dedim gittim bir rizeliyle evlendim😂
Ya laf aramızda biz Karadenizliler de var bu ...ben Trabzon'danim Of'luya birşey derler, Arsin'liye birşey, Akçaabat'liya birşey, Maçka'liya birşeyler....... O mantıkta Trabzon komple sorun ben Karadeniz'den evlenmedim ama ona da laf buldular 🤭🤭🤭🤭

Ya laf aramızda biz Karadenizliler de var bu ...ben Trabzon'danim Of'luya birşey derler, Arsin'liye birşey, Akçaabat'liya birşey, Maçka'liya birşeyler....... O mantıkta Trabzon komple sorun ben Karadeniz'den evlenmedim ama ona da laf buldular 🤭🤭🤭🤭
O zaman Karadeniz komple kendi içinde anlaşamıyor demek ki😂Şaka bir yana ben hiç karadenizi, kültürünü insanını tanımazdım, eşimle birlikte tanıdım ve çok mutluyum..Kötüsü yok mu her yerde var mutlaka ama genellemek neden ..Yukarı da bir arkadaş karadenizlilere bir şeyi on kere anlatıyorum demiş..Eşim hayatım da tanıdığım en pratik zekalı insandır mesela..Neye göre genelliyoruz ki insanları..Bende mesela şu an çalıştığım yerde bazı erkeklere bakıyorum yontulmamış ama hepsi mi öyle asla, napim doğunun erkeği böyle mi diyim.İnsanları memleket olarak değerlendirmek kimin aklına geldi acaba ilk😂

Merhabalar bu aralar cevremde cok SIk duydugum bısey var . Eşi ordulu olan varmidir. Ordulu erkekler guvenilmez sapık vs mi dirler. Ordudan adam çıkmaz dıye bir laf var ya . Buna katılıyormusunuz. Karadeniz insani en zor karakterli ınsanlarmıdır
Siz evli, çocuk annesi değil miydiniz? Üstelik Kanada’da size ne Ordulu erkeklerden?! :d A

Oflu ile Rizeli anlaşamaz denir,onu biliyorum,gecinemezlermis,ama bu sorunları hoşgörü kazanında eritiyorlar ya..
Sevmediğim yanları da var aslında.
Karadenizliyle evli değilim,ama hoşgörü ve eleştiri kabul vardır,bunu severim..

O zaman Karadeniz komple kendi içinde anlaşamıyor demek ki😂Şaka bir yana ben hiç karadenizi, kültürünü insanını tanımazdım, eşimle birlikte tanıdım ve çok mutluyum..Kötüsü yok mu her yerde var mutlaka ama genellemek neden ..Yukarı da bir arkadaş karadenizlilere bir şeyi on kere anlatıyorum demiş..Eşim hayatım da tanıdığım en pratik zekalı insandır mesela..Neye göre genelliyoruz ki insanları..Bende mesela şu an çalıştığım yerde bazı erkeklere bakıyorum yontulmamış ama hepsi mi öyle asla, napim doğunun erkeği böyle mi diyim.İnsanları memleket olarak değerlendirmek kimin aklına geldi acaba ilk😂
Rize çok fena yaaaa çok cin fikirlidirler ...ben ne dedim şimdi çık içimden karadenizlilik 🤭🤭🤦🤦🤦🤦🤦

Türkiye'nin 7 bölgesi 81 şehri var o şehirlerde ipsizi sapsizi şerefsizi ahlaksızı teröristi bilmem nesi var dimi. Eee yani ordu ne alaka şehrine göre mi adam seciyosunuz? Size mi kaldı orduda ki insanların adamlığını sorgulamak tek bir kişiye bakarak ve ya bir kaç kişiye bakarak nasıl olur da dersiniz yok söyle yok böyle bu bildigimiz zır cahillik 🤷🏻‍♀️

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X