Karagül Fox Tv

• Konu Sahibi Konu Sahibi nilim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bak canm sen ne zaman yazmışsın ta ne zaman öğrendi baran
Aynen canım ya Baran öğrenmedi diye diziyi izlemeyi bile bırakmıştım baktım fragmanda Baran öğreniyor tekrar başladım diziye sonunda öğrendi yani

Aynen canım ya Baran öğrenmedi diye diziyi izlemeyi bile bırakmıştım baktım fragmanda Baran öğreniyor tekrar başladım diziye sonunda öğrendi yani
Ben zaten izlemiyordum arada annem izlerken bakıyordum ama baran öğrenecek gibi olunca izledim. sonra öğrenemedi bende bırakmıştım ki geri başladım senin gibi

Ben zaten izlemiyordum arada annem izlerken bakıyordum ama baran öğrenecek gibi olunca izledim. sonra öğrenemedi bende bırakmıştım ki geri başladım senin gibi
izledm bende sonunda ögrendi o sirda ortadan kalkti action bitti
ebruya söyle karizmatik birini getirseler bari ne ask ne heyecan digerleri eskidi

izledm bende sonunda ögrendi o sirda ortadan kalkti action bitti
ebruya söyle karizmatik birini getirseler bari ne ask ne heyecan digerleri eskidi
Kenan beyle aşk yaşamaz mı diyosun bana öyle geliyordu
kenan beyde hiç değişmedi aynalı tahir de neyse o tipi

ayca 22 yasinda nasil beraberlermi
özcansa 77 dogumlu bu adamda sübyan meragimi var
kendine uygununu bulsun
canm bende çok şaşırmıştm ama öyleymiş
fahriye evcen de küçüktü özcan dan fakat fahriye boylu falan yine iyi duruyordu yanında
özcan 72 li yazıyor nette canm sen nerden buldun 77 olduğunu

canm bende çok şaşırmıştm ama öyleymiş
fahriye evcen de küçüktü özcan dan fakat fahriye boylu falan yine iyi duruyordu yanında
özcan 72 li yazıyor nette canm sen nerden buldun 77 olduğunu
aydina 77 tasinmislar ben tarihleri karistirmisim
kizlarda suc babasi yasindakilerle sevgili oluyolar
baska hangi dizileri izliyorsun ?

aydina 77 tasinmislar ben tarihleri karistirmisim
kizlarda suc babasi yasindakilerle sevgili oluyolar
baska hangi dizileri izliyorsun ?
aydina 77 tasinmislar derken canm =)

ben çok dizi izlemiyorum bıraktım kösem i izliyorum
hafta sonları big brother

aydina 77 tasinmislar derken canm =)

ben çok dizi izlemiyorum bıraktım kösem i izliyorum
hafta sonları big brother
1977 aydina yerlesmisler ailesiyle 5 yasindayken wikide öyle okudum
iliski durumu karisik ve kiralik ask izlesen bukadar dramda yok gülersin izlerken hic olmassa
cok sevdim dizilerim

1977 aydina yerlesmisler ailesiyle 5 yasindayken wikide öyle okudum
iliski durumu karisik ve kiralik ask izlesen bukadar dramda yok gülersin izlerken hic olmassa
cok sevdim dizilerim
ha yok canm ben almayım ders çalışıyorım boş zamnlarımda ondan
karagül e de annem bakıyo diye merak ettiğim için bakıyordum ama dün izlemedm ya noldu

ha yok canm ben almayım ders çalışıyorım boş zamnlarımda ondan
karagül e de annem bakıyo diye merak ettiğim için bakıyordum ama dün izlemedm ya noldu
bende izlemedim daha
kösemi izlerdim ama basrrilerdekiler sevmiyorum hele beren hicmi hic sevmiyorum keske meryem uzerli gibi birini yapsalardi basrol reytinglerde iyi degil zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…