dejavu ilk sordugun kiz baranin halasi kendalle muratin bacisi yani..ya$ida çok deil zaten o hatirlamiyodur bile baranin bebekligini
ama kendalin karisi narinin hamile olmadigini bilir nasil çocuk çikdi meydana onu bilmiyorum..
baran murat la ebrunun o kesin
kendal de oglu hasta olunca barani oglu yerine koymu$ istedigi gibi yeti$tirùi$ , hep o varmi$ yaninda , baran yuzmeyi bana amcam ogretti demi$ti hatirladinizmi ..
e narinde elinde buyutmu$ barani zaten , annelik yapmi$
o yuzden kendilerini anne baba sayyolar boyle emek verip sahiplendikleri için ..
ozlemi seviyorum ben en çok , iki yuzlu falan ama muratin aylesinin hakkindan en çok o gelir
dinsizin hakkindan imansiz gelir misali :))))))))
riza nin sahneleri çok komikk çok egelniyom ben onun safliklariyla :)
recebin evinde kendal bacisini gorurmuki, recep kizi amak için kendale $antaj yapabilir vermezsen polise giderim gibii..
adayla maya polisden kaçarken parayi du$urduler , ada ko$arken bebek du$sede kurtulsa bari
uyuz oluyorum ben bu adaya
ruzgar konu$tu ya ebru kalabilir konakda , kadriye hanim iyi biri aslinda ,ba$tan beri kotulugu olmadi pek
o olmasa i$ler daha kotu olabilirdi
ozcan deniz geri gelmez herhalde ebru karagul kolyesini firat a firlatti sildi murat i,..
ebruyla firat a$k ya$ayacak galiba , o tarlayada ebru karagul ekecek gibi geliyor bana
hah tamam bende taşlar yerine oturdu şimdi doğru yaa bana göstermediler çocuğumun ölüsünü demişti Ebru. Kendalın yeni eşi bilmez yani Özlem çünkü Özlem çok sonradan gelmiş konağa zaten çok genç gördüğünüz gibi çok eski değil evlilikleri zaten daha ilk çocuğuna hamile o yüzden o da bilmiyor onun çocuğu olmadığını ki zaten konuşmalarından Kendal ve Narin'in çocuğu sandı Baran'ı salak kadın hiç öyle birşey olur mu. Ama bence bnu da Özlem öğrenecek açığa çıkaracak ya da Fırat biliyordu dayanamayacak söyleyecek.
recep öldümüki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?