Karakızın renkli mutfağı :)

geçen hafta balık sezonunu açtık balıkçıdan balık alırken hemen yan tarafında bulunan balık restaurantının muutfağı diyeyim aşçı hamsi yapıyodu tavada basbaya tv izler gibi sadece onu izledim bu arada balıkçıda sıra bekliyoruz kalabalıktı neyse dikkatlice baktım balıkları bir kez pişirdiği tavaya ikinci defa balık dizmiyo kağıt peçete ile güzelce temizleyip yeniden yağ koyup sonra diziyo balıkları hımmm demek sırrı bu dedim ben her defasında yağı değiştiriyodum ama tavada kalan un kırıntıları yandığı için az da olsa bir yanık oluyodu son tavadaki balıklarda eve gider gitmez yeni yöntemi denedim çokta güzel oldu eşimde benle dalga geçtiğine pişman oldu :9::9:
buda hamsi menümüz
hamsi tava
bol sumaklı soğan salata
bol yeşil salata
bolca roka

$IMG_4949.webp

Son düzenleme:
en pratik menü sadece hafta sonu kahvaltı yaptığımız için arada böyle yaparak kendimizi şımartıyoruz kahvaltı tarzı bir sofra ile
kızarmış
köfte
patates
biber
sucuk
domates
ve tabiki güzel demlenmiş bir çay :21:

$IMG_5073.webp

Ellerinize emeginize sağlık sofranız yemekleriniz harika görünüyor çalışmak ve bukadar müthiş şeyler ortaya çıkarmak herkesin harcı degil tebrik ederim :16:

canım teşekkür ederim :17::16: evet belki komik ama hep böyle misafir gelecekmiş gibi kurarım soframı seviyorum masayı süslemeyi zaten akşamdan akşama hep birlikte yemek yiyoruz kızım ve kocamla birde pazar kahvaltımızı çalışan insan olunca malesef e bunuda güzel bir masa ile kendimizi ödüllendirelim diyorum hem zevk alarak yapıyorum belki ondan zor gelmiyo bana iş stresimi atıyorum bu sayede :16::1:
Neden komik olsun çok güzel bence. Hepimiz öyle olmalıyız,ama değiliz. Değişik geldi sadece :)
Ben öyle sofra hazırlasam eşim deli misin ne gerek vardı der,2dkda yiyip kalkıyor zaten :27: Ben de üşenirim açıkcası.
Mutfakta yiyoruz bitiyor. Özendim valla ondan dikkatimi çekti,asla komik değil. Tebrik ediyorum seni :34:

Neden komik olsun çok güzel bence. Hepimiz öyle olmalıyız,ama değiliz. Değişik geldi sadece :)
Ben öyle sofra hazırlasam eşim deli misin ne gerek vardı der,2dkda yiyip kalkıyor zaten :27: Ben de üşenirim açıkcası.
Mutfakta yiyoruz bitiyor. Özendim valla ondan dikkatimi çekti,asla komik değil. Tebrik ediyorum seni :34:
[/QUOTE

cnm benim eşimde bana üşenmiyomusun sen diyo yorma kendini diyo ama diğer yandanda bu şekilde yemek yemeği çok sevdiğini söylüyo he arada anamızın evinde görmedik biz böyle sofralar diyo sanki ben çok görmüşüm gibi :9: benimkisi böyle şeyleri sevdiğimden :16:

Bütün sofralarınız çok güzel ve çok iştah açıcı.:56:İçim açıldı valla.:16:Elinize kolunuza sağlık.Sevdikten sonra hiçbirşeyin zor olmadığını da burada çok güzel pekiştirdik:)

Bütün sofralarınız çok güzel ve çok iştah açıcı.:56:İçim açıldı valla.:16:Elinize kolunuza sağlık.Sevdikten sonra hiçbirşeyin zor olmadığını da burada çok güzel pekiştirdik:)

çok mersi çok teşekkür ederim canım :17:
evet gerçekten birşeyi sevmekle alakalı herşey severek aşk ile yapılan herşey güzel oluyo :16:

$IMG_5338.webp

birbaşka günden turuncu masam

etli biber ve kabak dolması
kremalı brokoli çorbası (kesinlikle tavsiye ederim brokoli sevmeyen kocam bile yedi )
salata
yoğrut

Back
X